89

Праско Червенков

преди 6 години

Стани да седна...

88

Акуд

преди 6 години

ермрнков, ч кажи баща ти и дядо ти от коя шумкаска бригада са били???

87

Не забравяйте

преди 6 години

Не забравяйте, че младите социалисти са деца и внуци на старите комунисти, които ридаят за изгубените си привилегии. Борбата им е да вземат властта и отново да продадат страната на руснаците, за да си осигурят още 30-40 години безгрижен живот като колониална администрация на Задунайская губерния.

86

Helleborus

преди 6 години

За хората е важно какви сте вие днес и левите и герберите. Във всяко интервю или трибунка Герб споменават по сто пъти БСП. Без никой да ги пита и по теми, които изискват личен отговор за нередности. Дори информацията на Йончева е тръгнала от преди това. Това нейно мнение и критика се споделя и от десни сили и от журналисти и обществото. Но обявяването на БСП за някакво вечно зло, става вашия отговор. Само че вече обществото иска отговор и това мънкане за БСП става досадно и дори жалко.

85

Helleborus

преди 6 години

88, като говорите така през цялото време, защо се сърдите на БСП , че ви вадят компромати? Герб играете някаква игра, в която някой непрестанно призовава за прошка и обединение, Било с БСП, било с Радев, но успоредно с това върви постоянно хулене по тези хора, което е свързано единстевено с минали работи. Вие борите днешната опозиция, с грешките на вчерашната. Днес вашите призоваха, да не бъдат упреквани за нищо, което не е наказуемо по закона. Атаката към опозицията, че за зли, по кой закон е?

84

по по най

преди 6 години

БСП милионери,Герб милиардери.

83

Червените милионери

преди 6 години

Червените милионери ограбиха България:Р.Овч.(дългият инкасатор)-милионер; *** Нинова(г-жа Лъжа)-милионер, предс.на БСП; Г.Гергов-Свинарят-милионер,предс.на Пловдивското БСП; Гуцанов-Медузата-милионер,предс.на Варненското БСП; Бриго Аспарухов-милионер пенсионер; Манджуковмилионер;Гущеров-милионер;Гоце агента-милионер;Вес.Лечева-милионер и още много червени милионери откраднали милионите си от българския народ. А оглупелите от бедност червени симпатизанти продължават да ходят на Бузлуджа и да гласуват за БСП. Нека са щастливи...Д.Благоев ако ги види от някъде ще се обърне в гроба.

82

Комунистите ограбиха

преди 6 години

Комунистите ограбиха държавата и народа като използваха всички облаги преди да станат "Евроатлантици". Сега отново лъжат обикновените хора, които са наивни или неграмотни, че в близкото обозримо бъдеще ще бъде построен социален рай за тях. Станишев баща и Станишев син, две поколения са на държавна хранилка т.е. на наша издръжка. Резултата от тяхната дейност е фалит на социализма и най-бедната държава от ЕС при капитализма.

81

Провалилата се БСП

преди 6 години

Цялата истина е, че социализмът се провали поради невъзможността да се създаде печеливша държавнопланова икономика! Когато на комунистите им става ясно, че комунизма е невъзможен, те губят идеологически ориентир, а комунопартия без идеология е просто котерия, която защитава лични и групови интереси! По този начин БСП се превърна в полу-мафиотска структура заграбила по-голямата част от капиталите на България!

80

до 83

преди 6 години

Има доказателства,не ставай смешен.

79

Анонимен

преди 6 години

До Зозоа ЗАрков като се включи в картината, не е смешно, а е плачевно.

78

Анонимен

преди 6 години

БКП-то останаха без кметове и веднага се хванаха за шуробаджанащината без капка доказателства. аз твърдя пък че Таско Тасков Ерменков има 2ри брачед в ИДИЛ. оставка Таско, ходи си в ИДИЛ!

77

Анонимен

преди 6 години

С ИльоДуков бяхме в една група в иконома.Знам как изкрета ,добре,че беше една Светла дето го оправяше,мама даваше парички.Не беше лошо момче,ама и тогава се възхищаваше и въртеше около тия с джиповете с тъмни стъкла.

76

Onik

преди 6 години

Saedinenieto pravi silata samo na chujdi i na nepoznati eu hora...ne vaji za semeinite hora i za kralskite familii...da n zabravite i tova ca prevedete na angliiski ezik za europredsedatelstvoto....

75

Зозо

преди 6 години

Т.Ерменков и К.Паргов, като ги видя се сещам за анимацията "Бийвъс и Бътхед оправят Америка"

74

Зозо

преди 6 години

Само още няколко години глад и лабут, и *** ще изпукат!

73

Анонимен

преди 6 години

За такива прояви вън от Герб.излагат партията.С какво сте по различни ?Нали всички искахме промяна през 2009.Какво стана,набутаха се интересчии в партията само да папкат.

72

Анонимен

преди 6 години

БСП какво от това, че сте имали схемите. На всички те са известни. Ще има ли некякъв резултат от всичко това или само пушилката и прахът в очите на хората. Ще има ли осъдени за кражбите и корупцията това е важно.

71

за 75

преди 6 години

Последният ред е моя грешка.Военния пенсионер е на 71 години.

70

Дукова да отговори

преди 6 години

На всички е ясно,че който и да дойде на власт урежда свои хора,но е нагло да стават шефове на бордове в държавни фирми,където са големите пари ,да са на постове за източване на евросредства,когато родителите ти са депутати.Смешно и глупаво е да се взираме в назначена леля в детска градина.Как се става шеф а инспекторат от охранител военен пенсионер.Депутатката да отговори,не да се крие от журналистите.. и да си на 71 години и член на борд след 2009 без никакъв опит в тази сфера