20

бай Петко

преди 6 години

Ами събраните мумии през 1949 г. от къде ли са ???

19

Анонимен

преди 6 години

Извънземните са в софее, наричат ги со ро со и ди и драскат по вестникарските форуми.

18

пак ли извънземни?

преди 6 години

Е сгига де! Аман от медиен шум всяка седмица на тема извънземни. Питайте психиатрите има ли, няма ли малки зелени човечета и който ги вижда просто го прибирайте със санитари и толкоз. Малоумно е всяка седмица някой жу.р.наля да списва за извънземен разум и как някоя бабушке.ра на село си комуникирала с него

17

Анонимен

преди 6 години

Има един извънземен който се прави на човек като конска муха е на име Бойко Борисов - ти го гониш то пак иде на власт и отърване няма от него. Бандата му е завладяла цялата държава обрекъл на глад и мизерия хората то и затова всички бягат от тук даже и свещените избягаха.Ако и пенсионерите можеха да бягат и тях нямаше да ги има.Централата му е в Банкя и всяка нощ в двора му кацат летящи чинии от където слизат едни зелени човечета като Цецка Цачева и Делян Добрев

16

До 1

преди 6 години

Извънземните се намират на Позитано 20. Вижте къде си провеждат митингите - в летящата чиния на Бузлуджа. Там ловят сигнали от кораба-майка, който е дислоциран в Москва. Шегата настрана. Не говориш за извънземни, а за юдеи-ционисти.

15

марсианец

преди 6 години

Като зелените човечета не си поправят развалените хладилници виж как объркват земните звездобройци!

14

Анонимен

преди 6 години

ima giii, ama niama da vi se pokajat. ne vi shtat i sa si pravi.

13

ined

преди 6 години

Щом имат климатици значи има живот при тея извънземните

12

шматка

преди 6 години

До 5Руснаците "изпариха"китайския взвод със системата "ГРАД".За времето си малко по модерна "Катюша"

11

Анонимен

преди 6 години

До 5Направо са ти изпарили и малкото мозък.

10

Анонимен

преди 6 години

Ае що не се лекувате вие?

9

д

преди 6 години

Няма извънземни .В космоса има само звезди ,радиация и прах .Толкоз.

8

ГУРБЕТЧИЯТА

преди 6 години

ИЗВЪНЗЕМНИТЕ СА ТЕМА НА НАУЧНАТА ФАНТАСТИКА !ТОВА Е ТЕМА ЗА ФАНТАЗЬОРИ !ОТ ДЕСЕТИЛЕТИЯ СЕ ГОВОРИ ЗА ТАЗИ ТЕМА И КАК ПЪК НИТО ВЕДНЪЖ НЕ ИМ ЗАСЯКОХМЕ РАДИО ВЪЛНИТЕ ИЗЛЪЧВАНИ ОТ КОСМИЧЕСКИТЕ ИМ КОРАБИ ?!

7

Анонимен

преди 6 години

Виваком софия оправете си нета бре спители

6

Анонимен

преди 6 години

Ние вече имаме първия Извънземен, Мумията Тони Тодоров от партията на Суджуците. Той идва от развита цивилизация, доста напреднала в гнусотиите и мръсотиите, в ровенето на документи за да се намери някоя гадорийка за някого.

5

за 3

преди 6 години

Зона-51 са едни празни хангари строго охравянани със макети на летящи чинии от времето на Хитлер. Руснаците не се бият в гърдите като краварите навремето изпариха цял китайски полк със секретно оръжие. По-късно Стивън Кинг написа роман Петното май се казваше. До ден днешен никой не знае къде и какво се случи с тия китайци. Тук говорим за 30-40 000 човека в Манджурия просто се изпариха.

4

шматка

преди 6 години

Щом са открили фреон значи има и хладилници.Пробити.Значи има и хора които си правят лед в тях.Това пък значи че имат и уиски.От тук следва че Чърчил е омотано извънземно

3

Така е

преди 6 години

Извън земни работят съвместно със САЩ от 1950г . в Зона -51 в Невада. Затова има много доказателства.Разработени са оръжия , за които не можем да си представим. Затова САЩ се перчат така. А с Руснаците не искат да контактуват.Ама не казвайте на никой.Тайна е .

2

Анонимен

преди 6 години

Съгласен съм по принцип с колегата, ако извънземните имат технологии които да достигнат земята, то едва ли ще им е много трудно да измислят и такива, с които да заприличат на нас. Дали това действително е така, никой не може да каже, но е много странно как Хитлер е оцелял в над 40 атентата например! Сякаш ВСВ е била някаква компютърна игра, играна от някакъв висш разум!

1

Анонимен

преди 6 години

Абе тези още ли не са разбрали че извън земните отдавна са между нас и даже са на властови позиции? Огледайте се ослушайте се порасъждавайте и ще разберете че ви управляват извън земни. Кой нормален човек ще унищожава държави и народи? Тези войни които се водят тези закони които се правят в противоречие на всички земни правила от къде са? Вземете за пример държавата ви! От процъфтяваща и многолюдна се превърна в пустиня със запустели градове и села. Погледнете кои ви управляват.Ами извънземни са