76

Edna

преди 6 години

Какво стана с милиард и половина лева, които от бюджета на НЗОК прехвърлиха в общия бюджет - пак Горанов беше министър на финансите!? Ами да го върнат! Що се правят, че не са били те!? Министърът да си го поиска, да не разтяга локуми!

75

Докович

преди 6 години

Така наречената Здравна Каса е една класическа пирамида.Който не го е разбрал, толкова по зле за него.

74

До 84

преди 6 години

СМЯТАТЕ ЛИ ЧЕ ТАКИВА КАТО 84-АНОНИМЕН СА ВНЕСЛИ И ДВА ЛЕВА ЗДРАВНА ОСИГУРОВКА .ИМА ТОЛКОВА МНОГО,,БАЦЕТА" КАТО НЕГО ,НО ДАВАТ АКЪЛ.А ДРУГАТА ПОЛОВИНА ОТ РАЗБИРАЧИТЕ НЯМАТ И ЕДИН РАБОТЕН ДЕН-МАМА И ТАТЕ ,,ДАВАТ ОСИГУРОВКИ4

73

Анонимен

преди 6 години

А каква е функцията на Здравния министър? Кои ли не се изредиха. И Магистралка от кръстовището, и Тежка артилерия, и недоразумението с налудничав поглед и....Май най много Здравни министри се падат на глава от населението за последните десетилетия. И срещу това получаваме пародия на реформи и основно статистика. Какво се е случило, но не и какво да се направи. Това министерство (и на Правосъдието също) само генерират бъдещи пенсионери с добри пенсии.

72

Joko

преди 6 години

Го'син министре, ако малко разбирахте от упраление веднага щеше да ви светне, че НЕЩО ПРИНЦИПНО е СБЪРКАНО в схемата ! Болница и търговско дружество = на търговия със здравето и лечението на нацията ! Ако не съм достатъчно ясен, справка, кв. Орландовци !

71

Анонимен

преди 6 години

Баце каза че има излишък и сме стабилни.На Москов средния пръст постигна икономии

70

турчин

преди 6 години

Господин Петров какви лимити какми планове в болници. Тези изрази ги изключете от лексиката. Те не се отнасят за здравни заведения. Тука е проблема на здравеопазването. Един некомпетентен въведе подпис и обесняваше какве колко икономии ще се постигнат ЛЗ и накрая нищо. Докторите ги направиха счетоводители и търговци. Г-н Петров забранете докторите работещи в болниците да имат кабинети и хосписи. По голяма отговорност от ръководителите на здравните заведения. Какво толкова сложно има в това.

69

ПОЛОВИН МИЛИАРД

преди 6 години

Супер- това означава , че държава нема, и скоро нема да има.

68

Анонимен

преди 6 години

Така е днес.Има милиярди за стеропор, но няма за милиони за болници. Парадоксално. Нелепо.Пари за издръжка на затоврници има, но за тежко болни деца и пенсии няма. Геноцид. Катастрофа.Не се чудете и на лекарите. И те са хора, и те станаха хищни оцеляващи, както всички останали сектори на отверения пазар.Къдете доходите са ниски има корупция и схеми.Не, консумативите и апаратурата не са скъпи.Просто приключваме с държавното. Всеки ще плаща по 2 апртамента за да остане жив.После на улицата.

67

Анонимен

преди 6 години

Значи на учителите скоро заплатите няма да се вдигнат.

66

Анонимен

преди 6 години

БЮДЖЕТА НА ЗДРАВНАТА КАСА ДЕТО БУДА И ДЯНКОВ ГО ВЛЯХА В ОБЩИЯ БЮДЖЕТ Е ТОЧНО ЗА ТЕЗИ БОЛНИЦИ А НЕ БУДА ДА СИ ГИ ХАРЧИ ПАРИЧКИТЕ КАКТО МУ ДРЕМЕ!!!!АКО ИМА НЕРЕДНОСТ В БОЛНИЦА СЕ ПОВДИГАТ ОБВИНЕНИЯ НА ВИНОВНИЯ А НЕ СЕ ЗАКРИВАТ БОЛНИЦИ ПРЕСТЪПНИЦИ ОТ ГЕРБ СЛУГИ НА БУДА!!!

65

Анонимен

преди 6 години

Отвориха оферти за жп строителство за 1 милиард лева вчера. Информация за това липсва обаче ... Защо ли?

64

Брежнев

преди 6 години

*** капиталистическа истина. Да измерват състоянието на болниците в пари.

63

ТHE Патриот

преди 6 години

на следващите избори пак за ГЕРП айде овчици знам че можете!

62

Anonimen

преди 6 години

Г-н министре,защо не попитате тези,които ви назначиха,как допуснаха това да се случи?Нали 10 години вече само те управляват?

61

до 67

преди 6 години

нямам нищо против греховете на лекарите, нека си имат любовници, нека ходатайстват за децата си, има Господ да ги съди, има комисия за конфликт на интереси. Петров е обаче меркантилен, за това че се представя като кадърен честен и почтен, а той е точно обратното и на трите и ще го докажа в медиите, така както той се старае да ме убеди в обратното

60

Анонимен

преди 6 години

А им пълним гушите на тия шопари докторята, а?

59

Анонимен

преди 6 години

Petrov, obqsni kade e rabotila dashterq ti tri godini, nagal lazec takav. Obqsni kolko ljubovnici imash, ne chakai btv che shte se napravish pak na bolen. Petrov e vreden za bulgarskoto zdraveopazvane

58

Анонимен

преди 6 години

Нашенеца си е много изостанал с това мислене - някой друг да му плаща.Няма такъв филм.

57

тровят милиони

преди 6 години

У Нас нагли нарко мафиоти чрез РЗИ и ВиК отравят милиони с хлор токсични отровни разтвори подавани вместо питейна вода.няма здрави не отровени..Цел ограбване на поне 5 000 000 000 живи лева годишноот оставения без доходи народ за тн"здраве" през мед мафията.Всички тн лекари са отровени НЕЛЕЧИМО подава тн Министр на снимката>Колкото повече и по тежко болни толкова повече мангизи крадат от народа мед мафиотите