34

Анонимен

преди 6 години

Ок. Последен опит за ограмотяване на игнорантите. Докато днешльовците не са изтрили връзката :-)https://youtu.be/t922i3bDHXw

33

Анонимен

преди 6 години

До интересно ми е,Ами то и други се съмняват, ама като дам връзки към тях и съмненията им днешльвците ги изтриват за норматив. А и доста от коментиращите са обикновени игноранти. Така, че достоверна информация Йок :-). Другото е храна за ума, ако е останало нещо от него :-).Успех в търсенето , все пак :-).

32

Анонимен

преди 6 години

В постовете които днешлювските модераторчета са изтрили имаше достатъчно информация каква е разликата между легална и нелегална присадка която превръща полуавтоматичната пушка в "напълно" автоматична. Сърдете се на Днес.бг не на мен. Те ви "информират", не аз :-))).Това е например като разликата между единична и автоматична стрелба на АК. Надявам се "експертите" тук да схващат разликата :-))). Лично аз съм изстрелял стотици трасиращи на АК така, че знам разликата ;-).

31

съмнявам се

преди 6 години

също, че има наистина убити, а не артисти и статисти.

30

интересно ми е,

преди 6 години

само на мен ли ми се струва , че всичко това е една голяма и не особено прецизна шашма. това ли е единствената снимка, на тоя алкохолик, в някакъв бар. няма ли регистрации, шофьорска книжка и прочее. никъде на дадоха снимки от камерите , а бил качил един тон пушки на трийсе и незнам си кой етаж. после се оказа че гърмял 10 мин от два прозореца отдалечени на 20 м. един от друг. да не говорим , че изстрелите се чуваха през тонколоните на концерта. съмнявам се изобщо да е имало истински изстрели

29

Анонимен

преди 6 години

Винаги могат да се намерят пропуски, но за сам човек добре се представи. Ясно, че винаги може повече, но по-важното е практическата реализация, а не само замисъла.

28

До анонимен@26

преди 6 години

Калибрите по-горе са по US стандарт, т.е. в части от инча. В милиметри това са 7.8 и 5.6.

27

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 27Да ти изсмучат мозъка през ноздрите,да те напълнят със слама и да те ритат като футболна топка,капутино!Тичай да запалиш свещ за здравето на Вова,зер ръцете на службите са дълги!

26

Анонимен

преди 6 години

Тези описани калибри не са ли на трасиращи патрони за ПВО да се коригира точно стрелба в движещи се цели щом не са осветени в отразяващи цветове,сигнали и да покажат траекториите що на целта по възможност на засичане за изчисление на направлението,посоката,както промяна в курса с отклонението спрямо огневата точка кат фиксирана за място,а възможно кат в случая в движение на точките-цел,стрелци за прихващане,ако целта е бързоподвижна в сравнение с стрелци,инак с халостни за фоерверк,движение,цел

25

Анонимен

преди 6 години

До Социопат8 МИЛИАРДА ДУШИ СМЕ!!! ЗЕМЯТА Е ПРЕНАСЕЛЕНА И АЗ СЪМ ПРИВЪРЖЕНИК НА ТОВА ДА ИМА ТРЕТА СВЕТОВНА ВОЙНА ПРИ КОЯТО МИНИМУМ 7 МИЛИАРДА И ПОЛОВИНА ДА ИЗЧЕЗНАТ ЗА ДА ДАДАТ ШАНС НА ОСТАНАЛИТЕ 500 МИЛИОНА КОЕТО Е СЪЩО СТРАШНО МНОГО!!!ПЕТ ПАРИ НЕ ДАВАМ ЗА НЯКАКВИ СИ 50 ЖИВОТА!!! ГОВОРИ МИ В МИЛИАРДИ ЗА ДА ОБЪРНА ВНИМАНИЕ :DDD

24

0 ЧАСА

преди 6 години

КАЗАХ ВИ ОЩЕ ВЕЧЕРТА СЛЕД СТРЕЛБАТА , ЧЕ ВСИЧКО Е БИЛО ЗАРАДИ ШУМА!!!--ПРЕДИШНОТО МУ ХОДЕНЕ ВЪВ ЛАС ВЕГАС БИЛО ТОЧНО В ДРУГ ХОТЕЛ РАЗПОЛОЖЕН ДО ОТКРИТ КОНЦЕРТ!!! ЦЯЛА НОЩ НЕ МОГЪЛ ДА МИГНЕ!! ЛЕГЛОТО ВИБРИРАЛО В ТАК С МУЗИКАТА БЕЗ ДА Е ВИБРИРАЩО ЛЕГЛО!!!НА НЯКОЛКО ПЪТИ ОТ ВИБРАЦИЯТА НА МУЗИКА ОТ КОНЦЕРТА ТОЙ ПАДАЛ ОТ ЛЕГЛОТО СИ :DНЕ СЛУЧАЙНО ИЗЧАКАЛ ДА СТАНЕ ТОЧНО 22 ЧАСА И 8 МИНУТИ И ОТКРИЛ ОГЪН!!!---------ДА СЕ НАУЧАТ, ЧЕ НОЩНИ КОНЦЕРТИ В ЛАС ВЕГАС НЕ МОЖЕ ДА ИМА!

23

Социопат

преди 6 години

До АнонименДа не би да съжеляваш че е ***,осъзнайте се хора човешкия живот вече не струва ли нищо?Зомирани от насилие от екрана и игрите губите контрол над разума си нещо....

22

Слънчака

преди 6 години

И тоя е любител на тишината......

21

Анонимен

преди 6 години

ЩОМ Е ИМАЛ ЦЯЛ КАМИОН С ЕКСПЛОЗИВ ЗНАЧИ Е ТЕРОРИСТ!!!!НО ИЗКЛЮЧИТЕЛНО НЕКАДЪРЕН ТЕРОРИСТ!!!!! МОЖЕЛ Е ДА ВЗРИВИ КОЛАТА СИ ОТ РАЗСТОЯНИЕ!!!!МОЖЕЛ Е ДА СИ КУПИ ДВЕ УЗИТА С ПО 10 ПЪЛНИТЕЛЯ ВСЯКО И ОТ ТОЯ КОНЦЕРТ НЯМАШЕ ДА ОСТАНЕ НИЩО!!!БОГАТ НО ПЪЛЕН НЕКАДЪРНИК!!!!С НЕГОВИТЕ ПАРИ Е МОЖЕЛ ДА КУПИ БАЗУКА И ДА СТРЕЛЯ С НЕЯ ПО КОНЦЕРТА :D ИЗКЛЮЧИТЕЛНО *** ТЕРОРИСТ!!!!

20

Антрополог

преди 6 години

Устройствата открити са за убиране на отката -ресьори в приклад за точна стрелба без откат.А не "автоматичната стрелба да ставала по- автоматична" :)

19

Анонимен

преди 6 години

Добре че, не е ходил и в Русия, защото веднага ще го изкарат агент на Путин.

18

Ваня мъжкото

преди 6 години

На колко гaдини става лилипута, някой знае ли?

17

Анонимен

преди 6 години

Я да тествам пак днешлювците :-). Да видим дали ще изтрият Ветераните, или трият само Гордън Дъф :-)."Police have said the gunman, Stephen Paddock, equipped 12 of his weapons with so-called bump-stock devices that allow semi-automatic rifles to operate as if they were fully automatic machine guns, which are otherwise outlawed in the United States."

16

Киро Хикса

преди 6 години

До Тошо Сланината: Ти пък, как така ще празнуват, чомаданчовците работят тук дори когато спят! Как иначе ще бъдем осведомени за "ФАЩ", "Краварите", и за това, как ЦРУ и ФБР сами са спретнали атентатите от 11/09/2001, и за това, как по цял ден се чудят как да убият повече американци! Това е дневния ред на чомаданчовците, когато разбира се не пишат за това, колко велик е нисичкия им идол- късия офицер кагебист от Кремъл, който носи обувки на токчета!

15

Тошо Сланината

преди 6 години

Чемоданчици, почему не празнувате день рождения товарищи Путина, а сте се наредили тука да цвъкате мозък?! Хайде, Путин ще почерпи по 200 гр лосион за вана! Наздаровья!