79

Анонимен

преди 6 години

Въх, а Мюмюн колко езика знае, немски, английски и шведски? Пълна измишльотина.

78

Dostoevski

преди 6 години

V Stockholm da ima agenciq za platena lubov??. Abe vie normalni li ste. Svalete statiqta predei da bidete osideni. Sas sigornost mangala e bil prosqk v Stockholm ili e bil prostitutkata na nqkoi arab.

77

муспи

преди 6 години

Снимката пред статията е използвала тялото на Соломон Паси, - Рома Веле е упълномощено да обясни: Нашенец е направил прилично състояние с работа върху богати и стари шведки и шведи. Шведките са истински, но шведите са турци и араби, както правилно отбелязва един по форума. Соломон, известен в Партията като Мони, прави тяло в джима на ЦСКА, преди още да го закрият. Рома Веле съобщава че ходел по голяма нужда през където и по малка, за да запази задното си достойнство изключително за любофф.

76

Един от Северозапада

преди 6 години

Август месец, през времето, когато са отпуските в Европата, тук се прибират от гурбет местните цигони. Всичките до един вадят пачките и парадират месец поне, я с пари, я със скъпи коли, я със скъпи подаръци за деца и роднини.Повечето са почти неграмотни, едва избутали през родната образователна система, но демонстрират завиден стандарт след гурбета.Като ги питаш какво работят-продават вестници, цветя.Само по-грозните цигонки признават, че чистят риба или скубят гъши пух, мъжете-доедин-бизнесмени

75

РВ

преди 6 години

Предлагам веднага да се пуснат реклами по телевизията, билбордове, листовки,социалните медии,вестници, списания....нека помогнем на шведките да бъдат щастливи като на всяка една, изпратим по двама от нашите шведи. Даже може да ги изкъпем, парфюмираме,епилираме и платим пътните на наша сметка!

74

Анонимен

преди 6 години

Това за турците и арабите не се учудвайте турците са пословични със своята ****астия. От османско време има не една и две рисунки картини и чинии как хубаво облечени търчля са се наредили на кръгче и се шият отзад.

73

Циник

преди 6 години

Мюмюн бил любовница на турци и араби...Халал да са му парите! Никога няма да стпада от запек...хлебарката лилава!

72

Нов

преди 6 години

Всичко, което казва братчеда е вярно. Нашенските роми никога не лъжат.

71

venix

преди 6 години

Мега-отвратително!

70

Анонимен

преди 6 години

еее много убаао нема само сливенските ромки да пичьелят я,бравос айде сичкити натам...да мирише на парфюм ох ахахаха

69

Дон Курлеоне

преди 6 години

Ако Мюмюн- Марсел трябва да бъде отстрелян , то той ще бъде отстрелян , независимо колко дълго се е крил , колко пари е спестил и колко гладко се е епилирал . Стара неаполитанска поговорка .

68

"-"

преди 6 години

За всеки влак си има пътници!Има търсене, има и предлагане - пазарна икономика!!!!Цинизма на неолиберизма - всичко се купува и продава , всичко си има цена, който може да плати получава това което търси, който не, предлага себе си.

67

Рънте

преди 6 години

Днес за Швеция,утре за Финнландия,Норвегия и др. И хелзинският комитет ще умре от глад.

66

Анонимен

преди 6 години

Поредното доказателство че от лилавия етнос никога няма да станат Човеци.Обслужваща раса са само.

65

Митко

преди 6 години

Винаги се забавлявам особено много, когато *** Балксански започне да дава експертни оценки на потентността на западняците, ха-ха!!.........

64

ТHE Патриот

преди 6 години

Потентността на западния мъж вече несъществуъваща а ние имаме излишък от ебливи *** ,така че да изнасяме със пълна сила ,печелим всички :)

63

алъш-вериш

преди 6 години

Изнасяме *** шведи за Швеция,барабар с цели катуни.Грижим се за дъртите шведки и мюсюлманското мнозинство в скандинавската държавица.

62

Анонимен

преди 6 години

*** пак изревнува съдейки по коментарите. Направо недоумявам как някой може да предпочете Мюмюн пред ***, че и пари да му дава. Е как *** да не мре от яд?!?!?Пхахаха

61

OMG_Lucker

преди 6 години

Каквото ще да прави този ром, само да не се връща в Бг! А ако реши да вземе и част от родата си натам- направо ще е супер!

60

Анонимен

преди 6 години

До ИвелинаНапълно съм съгласна с тебе !