113

партизанин

преди 6 години

Ще гласуваме за тях след години.

112

Анонимен

преди 6 години

АБВ.Мн глупости се пишат от всякакви. Ще ви кажа само че докато бяха в Дупница града беше спокоен. И някой господа като ББ ходеха през месец на отчет в имението им в с. Ресилово. Захапа власта стана гол работа и нещата се обърнаха , а Пламен и Геле станаха неудобни. Най-големия престъпник и неговата групировка ГЕРБ си разчистват терена.

111

Анонимен

преди 6 години

Те нищо не са направили. Чети кат сълза. Ония пък се задушил без да иска абе не знае човека как се защо Газ.Трябва е прокурора да осъдят щото е придобил някакъв си милион два евро . За тез дребни пари пред очите не вижда никви доказателства пък за престъпление да не говорим 8 години проблем с очите ми то няма лек . Иначе затворите пълни с *** но големите дето пратиха малко ора у гробищата няма място там бре препълнено е. нема да правят навалица нека си живуркат неиде по света

110

minuvach

преди 6 години

Пак ромите виновни?

109

IDMR

преди 6 години

Те хората не са мутри,а честно и почтено са се трудили цял живот най-кадърно за минимална заплата и са забогатели,обаче завистливи некадърници и хитри престъпници ги клеветят и ги превръщат в изкупителна жертва за измиване на собствените си грехове.Братя българи,те са пример как всеки човек трябва и може да просперира с честен труд. Вярвайте на братя Галеви и следвайте техният пример и не се оставяйте техните врагове лъжци и престъпници да ви подведат.Евалла за братя Галеви.

108

Анонимен

преди 6 години

Те щото са невинни се изпариха безследно а?

107

Анонимен

преди 6 години

абе и аз така чух.Всички мутри били светци.и се кланяли на господ буда.

106

NOONE

преди 6 години

Време е тази държава да бъде закрита официално. Няма ли да се роди един Пиночет и да изрине този балкански *** в който всички *** са се самозабравили.

105

Анонимен

преди 6 години

Време е за такива знакови дела като тия мутраци ,Р.Овч,Масларова,Бисеров и много други да се разследват от Европейски прокурори и съдии,защото тук всичко е октопод облечен с тога .

104

Анонимен

преди 6 години

Вярно е всеки божи ден те бяха с мен на бостана и работиха и се трудиха заслужават справетливост ! ;D

103

Анонимен

преди 6 години

PLATETE IM OSCHTE 35 MILONA OBEZSCHTETENIE MAAVI MRYSNA I SYDIII

102

Някой

преди 6 години

По добре да ги изкарат мъченици и да им поднесат извинение и някакво сериозно обещетение за пропуснати загуби.

101

спомени

преди 6 години

Имаше италиански филми преди около 50-ина години: "Делото приключи- забравете!","Изповедта на президента пред главния прокурор на Републиката"( или обратно), които разкриваха ежедневието на магистрати, мафия, висши държавници.Сегашните "действуващи лица" И от двете страни са млади и не са ги гледали..Може би в мрежата съществуват..Ще им бъде интересно да видят "казуси от правораздаването преди 50-ина години в 'страната на мафията" и че "няма нищо ново под слънцето.."

100

Чичо

преди 6 години

Айде стига с тоя цирк. Ясно е нищо не е направено и няма да се направи. Хрантутници - 20 години разследвания, ресурси и нищо

99

....

преди 6 години

Събудих се днес и чета глупост след глупост, направо се чудя това истински новини ли са или някакви подранили първоаприлски шеги...Софиянци живят по-добре от повечето Европейци.Братя галеви не са престъпници.Две статии за един и същи питон с две коренно различни истории :)И още глупости....

98

М2

преди 6 години

Небойте се Цаци и Боко ще си свършат перфектно работата, даже ще ги посрещнат с духов оркестър. Боко нали ви обеща, че ще ги върне!

97

Анонимен

преди 6 години

Злите езици казваха, че са платили на Цецо и Суджука 5 милиона за да ги пуснат от България. Явно са платили още, за да се върнат. Нема такава държава!!!

96

Мони

преди 6 години

Дано това да е истина и кой ги въвлече в този гаф да си понесе заслуженото. Дупница и хората от региона ги обичат и вярвят в тяхната правота. Дай Боже по-ското да се върнат! Пламка и Геле чакаме ви скоро!

95

Анонимен

преди 6 години

Бат Боби ще остане в летописите с стоте км магистрала какво постижение само !

94

Анонимен

преди 6 години

До 97Този "горе" съседът от горния етаж ли е? Явно се познавате.