13

Анонимен

преди 6 години

БИЛКАТА КОТЕШКА СПЪПКА Е ЗА ТУМОРИ!! ИМА ЗНАЧИТЕЛЕН ЕФЕКТ ЛИЧНО ПРОВЕРЕНО!!!ИНАЧЕ ОПЕРАЦИЯТА ЗВУЧИ МНОГО СЛОЖНО ЩОМ СА ОПРАВЯЛИ ПРОБЛЕМ В МОЗЪКА БЕЗ ДА ПРОБИВАТ ДУПКА В НЕГО ЗА КОЕТО БРАВО!!И ПИЙТЕ ПОВЕЧЕ БИЛКИ ЗА ДА СТЕ ЗДРАВИ!!!

12

33212

преди 6 години

А сега, след бравото и аплодисментите, да му дадат и максималната заплата. иначе много скоро щеоперира в други държави, а българите ще ходят там. за българските деца няма да има достъп, защото - нали такива операции се павят в нашата страна!

11

селски

преди 6 години

До menнапример, почни първо със кирилицата

10

O.Kamenov

преди 6 години

Поздравления за направената операция,но журналиста ви е калпав.Ако е внимавал в училище в часовете по биология трябва да прави разлика между аневризма на мозъчна артерия и достъп през вена на крака.Технически това не е възможно,а се използва достъп през бедрената артерия.

9

Българинът може

преди 6 години

да пише само под негативни статии, точно както журналистките!

8

Анонимен

преди 6 години

Какви Лекари и Човеци, гордеем се с вас!!!

7

Анонимен

преди 6 години

Отлично, но се питам колко е струвала операцията на родителите на детето. Ако струва много и малко хора могат да си я позволят за съжаление на практика излиза,че лекарите си правят самореклама

6

Анонимен

преди 6 години

Браво на лекаря наистина това е новина ,че на фона на безхаберните и безсъвестни "лекари още има надежда за здравеопазването в БГ.Надявам се също тези новости в медицината да достигнат най- скоро и до така наречената провинция защото там също има нужда от добри лекари който да деистват с бързина .Нека това ни послижи и за пример на нас пациенти ,на лекари и цялата здравна система,че когато всеки постави това което зависи от него в повечето случай резултата е полужителен.

5

Някак си

преди 6 години

тази новина я скътахте по-надолу! Ако беше "лекар умори", щеше да е най-отгоре!

4

Анонимен

преди 6 години

Поклон, Докторе! Спасеният човешки живот е подвиг, а когато е и на дете - заслужавате поклон!

3

Анонимен

преди 6 години

Е,на фона на ония доктори,които умориха жената,това си е достойно за похвала!Браво!

2

Анонимен

преди 6 години

Поздравления,за уникалната операция!

1

Видяхте ли!

преди 6 години

Видяхте ли какви лекари имаме!!!Ако не ви е срам, плюйте .............