10

редник

преди 6 години

А кой губи от раздробяването на Европа ? Америка , Китай или Русия ? Така че , ще има разпадане !

9

Анонимен

преди 6 години

Касно е , Каталуния е вече независима....

8

Анонимен

преди 6 години

Не можеш да съдиш някой за организирането на референдум. Нито за сепаратизъм. Можеш само да го разстреляш или вкараш в затвора. Имаи други методи - чадър, катастрофа, болест...

7

ДО 6

преди 6 години

Каква кръв бе,човек!?Просто трябваше да даде под съд Пучдемон и шайката му за сепаратизъм!И до там!А Европа не трябваше да мълчи като *** в прани ***,а високо и ясно да заяви,че не подкрепя такива волни изпълнения!За това и си мисля,че има сценарий за дестабилизация на Европа!Всичко води на там!Европолитиците не са глупави,а просто продажни!!

6

Анонимен

преди 6 години

бавен разпад, избягват кръв

5

Ха-ха

преди 6 години

До брадатия суетникОказа се страхлив и безотговорен политикан. А не политик, какъвто е нужен. Уплаши се да приложи Конституцията, защото опозицията била против! Ако имаше чувство за отговорност и смелост като държавник, можеше да размаже опозицията за позицията й! Има гласовете за прилагане на член 155! А и Кралят ясно даде да се разбере, че очаква конституционно решение.

4

брадатия суетник

преди 6 години

Рахой изтърва питомното,сега ще гони дивото!То бива некадърност,ама тоя направо се оля!

3

А ,СТИГА ,БЕ...ха,ха

преди 6 години

КВА ДЪРЖАВА Е КАТАЛОНИЯ.......ХА,ХАХААААААААААА..НЕЩО --КАТО "ГАГАУЗИЯ" ...у ВАРНЕНСКО.......АМА ИСКАТ И ТЕ ДА СА В ЕС!!!!!НЕМА БАКЕ......ТРЕБВА ДА СЕ ДОКАЖЕТЕ!!!

2

Анонимен

преди 6 години

Испания се разпада на части и ще я плячкосат големите държави. Ние също трябва да искаме дял има доста българи там полага ни се част от територията!

1

Момо

преди 6 години

Избори до дупка докато се избере про-испанско правителство. Бравос!