13

Анонимен

преди 6 години

От 2седмици е студено,20градуса за 2часапрез ноща 2що не го пускат

12

Анонимен

преди 6 години

Рано или късно България ще се запали, наближава този момент. Да му мисли Софийска топлофикация, първи ще летят от прозорците, след тях са посредниците Техем и Бруната. Когато се изметкат крадльовците от тези кръвопийци, идва ред на Софийска вода. Онова франсе което взима заплата 40 000 евро на месец и слугите му. А може би най-първа трябва да се хване Картофка, тя щеше да бори корупцията в Топлофикацията и още се бори, но резултат няма. Бързо я купиха. А с камъни трябва да утепат и всички от СО.

11

Сградна

преди 6 години

Уважаеми парнаджии.Кой плаща сградна инсталация, при наличие, че 50% от съседите ми са усвоили стълбищните тръби?Защо трябва да им плащам наглостта, кражбите и цинизма.Как ще задължите тези хора да плащат повече?Как хванахте крадците с подово отопление? Как хванахте хората с хъбове, които заграждат помещения в мазета, където минават тръби.Една проверка не сте направили през зимата.Друг съсед има цяла абонатна министанция на последен етаж.

10

Анонимен

преди 6 години

Калявайте се бре хора!

9

бай пръч

преди 6 години

аз пък искам да го пускат вече. цял месец вече бичат маслените радиатори нагласени на 25 градуса, че да можем да си ходим вкъщи по дребни ***

8

анонимен

преди 6 години

Софиянците въбоще не са съжаление .На тях им подцигорено им утоплението имат парно постоянно . Не отделят от пари те си за дърва Не носят дърва до етажа на който живеят .Ходят по празници по чужбина по планиски курорти .

7

Анонимен

преди 6 години

какъв студ бе два дена само после пак по топличко още го дават въобще не е за парно още само да ни дерат кожите искат писна ми от тая робия ееееееее

6

Коце кмета

преди 6 години

Дреме ми за порното... Имам едни копчета с които нагласям желаната температура и кога я искам... Нищо не коментирам, просто се хваля.

5

Анонимен

преди 6 години

НАД 80 % ОТ ХОРАТА НЕ СА СИ ПЛАТИЛИ ВСЕ ОЩЕ СТАРИТЕ СМЕТКИ СЛЕД УРАВНЕНИЯТА КОИТО УРАВНЕНИЯ ИЗЛЕЗНАХА С ТАКИВА ЦЕНИ КАТО ЧЕ ЛИ ВЗИМАМЕ ЗАПЛАТАИ ОТ ГЕРМАНИЯ. НИКОЙ НЕ ИСКА ПОРНО. ЗА КАКВО ТИ Е ПОРНО КАТО НЯМАШ ВЪЗМОЖНОСТ ДА ГО ПЛАЩАШ? ПО ТАТОВО ВРЕМЕ НА ПЪЛНА МОЩНОСТ НА МЕСЕЦ ПЛАЩАХМЕ ПО 15 ЛВ. А СЕГА ПО ДВЕ ЗАПЛАТИ! ЕВАХ ВАШТА *** АЙДУШКА.

4

Анонимен

преди 6 години

Хиените от топлофикация само дебнат....не наяли се.Само утре леко захлаждане, другата седмица отново 17/18 градуса.

3

Анонимен

преди 6 години

Явно ще се минава на декодери и на интернет булсаткома ще са зазимили

2

младежът

преди 6 години

влизам у абонатната, врътвам крана, пускам помпата и воала - има топло

1

РАДЕВ

преди 6 години

ТАЯ ХИДРА НЯМА НАСИЩАНЕ