17

всеки проблем

преди 6 години

си има своето простичко решение!Когато нещата се усложняват,значи има скрити цели!А когато се демонстрира некадърност,значи нещата са много зле!

16

Анонимен

преди 6 години

до кратко и ясно и до "рокаджиите".абе май е бензиновата държава, ама... оно рупа ли рупа.

15

Анонимен

преди 6 години

До Рок енд ролКратко и ясно!

14

Зрител

преди 6 години

Водачите на серапартистите са хлабави и изнежени същества, с костюмчета и очила. Те непрекъснато лъжат кога ще обявят независимост. Днес, утре, вдругиден. Ама ще преговарят, ама ще търсят посредници, ама ще отложат събранието от понеделник за вторник, пък защо и не за сряда през 2018 г. Личи си, че не са революционери и затова независима Каталуния няма да има в обозримо бъдеще. Ако един ден си намерят каталунски Фидел Кастро може и да се отделят.

13

Анонимен

преди 6 години

Днес 2 големи банки кайхабанк и сабадел имаха изявление че ако Каталуния се отдели те напускат същите...Газнатурал също обяви че напуска Барселона и още доста напускания ще има.Каталунците ще видят и обратната страна на медала...

12

Kraf

преди 6 години

Politicheskata karta na sveta se meni sled vseki uragan, vulkan, zemetras, tsunami i svrahproizvodstvo...spored prilivite i otlivite...darjavite i narodite se rajdat i umirat...ot frenskata, ispanskata, germanskata, ruskata, turskata i angliiskata karta ima dosta otpadnali darjavi...primeri mnogo... zimata nai-lesno se meni bg map...kat spre toka, gaza, benzina i parnoto...

11

Рок енд рол

преди 6 години

От сепаратизма губи Европа и печелят САЩ.

10

Рок енд рол

преди 6 години

"Ако днес допуснете Каталуния да наруши целостта на Испания, това ще породи ефекта на доминото на целия континент. Вместо 27-членна Европа ще имаме една не-Европа от минидържави"...Що навремето не казаха "Ако днес допуснете Косово да наруши целостта на Югославия, това ще породи ефекта на доминото..."?

9

Рок енд рол

преди 6 години

"Ако днес допуснете Каталуния да наруши целостта на Испания, това ще породи ефекта на доминото на целия континент. Вместо 27-членна Европа ще имаме една не-Европа от минидържави"...Абсолютно съгласен! Само че трябваше да се сетите, когато някой (знае се кой!) наложи!!!, когато ставаше дума за Косово, че движенията за самоопределяне, дори и да противоречат на вътрешното законодателство!!! не нарушават международното право. Тогава Европа що не се възпротиви? Бумерангът сега се връща!

8

Андрешко

преди 6 години

Когато една държава е изкуствено създадена като бивша,Югославия,СССР,Чехословакия и други,рано или късно ще се разпаднат,както Испания и Европейския съюз.

7

Анонимен

преди 6 години

До АнонименБих добавил също и Северна България да минем към Румъния..абе за българия не знам, ама има една територия - близо 1/6 от земната суша, дето бая, ама бая референдуми могат да се направят, че комай една накрая една "спаска кула" ше остане да стърчи...

6

Анонимен

преди 6 години

Бих добавил също и Северна България да минем към Румъния. И без това този район е забравен от много години. Само така и малкото останали хора ще започнат да живеят по-добре. В противен случай предвиждам пълно обезлюдяване на този район в близките 20-30 години. А може и това да е за някого цел....

5

Анонимен

преди 6 години

Всеки балон, се пука рано или късно .

4

Анонимен

преди 6 години

Досадно камъче, което ще бъде изхвърлето съвсем скоро!

3

Ха ха

преди 6 години

Обувката на ЕС? ЕС никога не е имал собствени обувки, По рождение ЕС е обута в еврейски налъми...

2

пожелание

преди 6 години

Каталуния да се отдели ,и да харчи собствените си пари ,а не да храни мадридските КРАЛе !!

1

Анонимен

преди 6 години

При такива неадекватни ръководители на ЕС,напълно резонно е това ,което се случва-гръцката криза,брекзит,мигрантската вълна сега и Каталуния!