236

Брат Вурст

преди 6 години

Поуката е, че депутатите трябва да минават психо-тест. Няма да е зле и да притежават някакъв минимален IQ.

235

до 245

преди 6 години

Правилно, гледй само Алфа Атака. Там няма корупция и се говори само истината.

234

Химчо

преди 6 години

Химлерчо привлече вниманието върху себе си за да отвлече вниманието от кумгейт.Майсторско изпълнение ????

233

ognyanz

преди 6 години

Той е последният преди Цецо, когото биха отстранили. Агресивната п'ростащина на Антон Тодоров е за гербаджиите е като манна небесна.. На думи се разграничават , а му ръкопляскат в Народното събрание, и даже го избраха за председател на комисия.

232

Анонимен

преди 6 години

Незабавно да бъде остранен от партията

231

Тинев

преди 6 години

СУДЖУКгЕЙ-ЗАПЛАХИ ЗА УБИЙСТВО КЪМ ОСНОВЕН СВИДЕТЕЛ-ШУРОБАДЖАНАЩИНА-Депутатът Антон Тодоров плаши журналист с "празен стол".........А толкова е просто: Просто ГЕРБ!

230

Анонимен

преди 6 години

Кръглия суджук от Банкя къде е

229

РЕВЕТЕ КОМУНЯГИ....

преди 6 години

РЕВЕТЕ ЗА "ГРИПЕНИТЕ"-------КОМИСИОННАТА ТАМ Е..... В МИЛИОНИ $.ри!

228

ХА,ХА,ХАА-НЕ МЕ ТРИЙ

преди 6 години

НЕ ПЛАШИ ЧОВЕКА ---ЗАГРИЖЕН Е ЗА ЖУРНАЛИСТА , С РУСКО ПОТЕКЛО --ВИКТОР НИКОЛАЕВ , КОЙТО ВИНАГИ ПРОВОКИРА ТЪПО И БЕЗПАРДОННО!

227

Край

преди 6 години

Дайте да ги купим тия грипени та да си оправим живота бе.

226

Алекс2

преди 6 години

ГЕРБ може и да присвояват нещичко ама направиха нещо и за обикновените хора-пътища санирани блокове пречиствателни станции събота и неделя опашки на КПП за екскурзии в Гърция и др.А при управлението на *** само глад и купони за храна ! ФАКТ! А мерси...

225

Helleborus

преди 6 години

Нова напразно се опитват да си защитават водещия, след като от репликите стана ясно, че второто столче е празно заради зададен въпрос. А все пак те самите са я уволнили, не някой друг. И версията, че мечтата й била да прави лайфстайл предаване няма как да мине. Аз помня старите й интервюта за БТВ, в които им благодареше, че са я пуснали в сутрешния блок. Нова дължат обяснение защо е свалена от ефир, а ако мумията знае, не е лошо да каже нещата докрай. Явно се говори, щом двама души го споменават

224

Анонимен

преди 6 години

аве тия дали ще изкарат до зимата....както я подкараха... само всеки ден скандали, извинвения, оставки, обяснения- *** не ям суджуци, *** кумата не ми е никва... ДОКАТО ГИ ГТУРПИМ ЩЕ КАРАТ ТАКА! БЪЛГАРИНО????

223

Анонимен

преди 6 години

другари? абе да виждате няква разлика с 1989? само дет си викаме г-да вече...

222

Анонимен

преди 6 години

след босфор тв вече и нова не гледам

221

Анонимен

преди 6 години

Много силни думи. Ще ви изядат хляба. Вече изядоха хляба на колежката ви.Тя и тя беше тръгнала в такава посока, ама гледам -липсва столчето ѝ", каза Тодоров. И това ми било депутат от ГЕРБ! Един път написа " Шайка" , после и той май стана такъв, сега и заплашва свободата на словото и сипе закани. ГЕРБ вижте си издънките - много станаха.

220

помнещ

преди 6 години

До Анонимен241Какъв журналист е този? За разлика от изгонената му колежка е абсолютно недоразумение. Че е комунист или израсъл в такова семейство се вижда от километри.Скача като пияния Матросов на амбразурата само като чуе името Радев, ***, БСП, Путин и Русия.

219

Анонимен

преди 6 години

Джурналистчетата накрая ще са посечени от същата партия, на която лизаха задниците. Нема лошо! Всяко близане има граници.

218

Анонимен

преди 6 години

Виктор Николаев е единственият журналист, на когото вярвам. Няма как да повярвам на някого с физиономия като тоя на снимката горе.

217

To6

преди 6 години

Че този е м...... е ясно, но и журналистите от НТ си го получиха. Ръкопляскаха на терб и накрая .....