19

Психо

преди 6 години

До Анонимен"Симпатяга" никога не бих го нарекъл.Надал ми е дълбоко антипатичен.Първо е левичар,второ има си отвратителни ритуали преди сервиз особено-ненужни паразитни движения и жестове като вадене на гащите от...,приглаждане на косата край ушите,пипане на носа и т.н. и това почти преди всеки сервиз или ретур.Тази ритуалност издава суеверие,комплексарщина,простащина и е отвратителна за гледане!

18

Анонимен

преди 6 години

до 22 Брато, миналата година на този турнир Гришо победи Надал, която победа се явява и единствена срещу Надал засега. Даже не си прочел статията.

17

Анонимен

преди 6 години

Миналата година късметът беше на страната на Надал, на милиметри се размина Гришо от победата, сега е време да се обърне страната. Иначе много харесвам Надал, може да го засечеш в Майорка , супер нормален човек е , симпатяга, обаче Гришо има и техниката и силата да го бие и е време.

16

дидо

преди 6 години

До до 18Точно така.

15

до 18

преди 6 години

Бъркаш. Финала миналата година беше Мъри-Димитров 6:4 7:6

14

Полуфинал и финал

преди 6 години

Другият полуфинал в Пекин е А.Зверев срещу Н.Кириос (Киргиос), не знам как точно се произнася. Австралиецът е победител в този турнир миналата година, когато победи нашия Гришо на финала. А.Зверев обаче е в голям възход и е вече 4-ти в ранглистата. С кой ли от тях ще играе нашия Гришо на финала?

13

Пешо

преди 6 години

До Анонимен 11рябваАхаааа, а когато ти пишат всеки ден за Божинката и Бойко ти е рай?Гришката е единствения, който постига нещо извън България. За кой трябва да пишат? В момента има турнир и пишат хората...

12

До 10

преди 6 години

По принцип е така, но не трябва да гледаме всички мачове между двамата, а само от последните години, когато и Гришо влезе в топ 20 на тениса, т.е. от началото на 2014 г. Там статистиката е 6:5 сета в полза на Надал на твърди кортове на открито и 2:1 победи за Надал.

11

Анонимен

преди 6 години

Надали е грозник

10

До 11

преди 6 години

Григор Димитров е единственият ни голям спортист в последно време. Преди това имахме и Калоян Махлянов, но той спря да се състезава. За кого, ако не за единственият ни голям спортист да пишат в новините?!

9

Мачкай Гришо!

преди 6 години

Нашият Гришо има голям шанс срещу Надал, въпреки че Надал е в добра форма. На Гришо според мен не му достига самочувствие, за да побеждава редовно всички тенисисти от топ 10, а не само от време на време, както е сега. Както вървят нещата, нашия Гришо има шанс да започне 2018 година в топ 6, а може и в топ 4. Според играта на Гришо, мястото му е в топ 4.

8

хммм

преди 6 години

мачкай Дришка!

7

Анонимен

преди 6 години

Айде стига с тоя Григор бе. Надухте ми главата вчера и днеска с него.Да го отупва утре Надал та дано малко мирясате.Все едно че няма по важни новини, касаещи живота ни.

6

Анонимен

преди 6 години

На твърди кортове са изиграли 20 сета и баланса е 12:8 за Надал. Поибедите обаче са 5:1 на твърдо и 3:0 на клей.Според мен има добри шансове Григор. Освен това, на същия корт миналата година Григор победи 6:2 6:4!

5

Анонимен

преди 6 години

И кой е допуснал Дришньор да играе срещу великия Рафа Надал ?

4

Анонимен

преди 6 години

От много злоба, се умира преди пенсия

3

13

преди 6 години

С ТЕБ СМЕ ! ДАВАЙ МОМЧЕ, БИЛ СИ ГО ВЕДНЪЖ, МОЖЕШ- ПАК! УСПЕХ!

2

Анонимен

преди 6 години

Има да гледа нашия кат прасе в люцерна

1

Анонимен

преди 6 години

Давай Гришо, абе не го мачкай тоя път, ама го надиграй. С тоя, трябва с акъл да се играе. Не се хващай на хамалогията му тоя път.