11

Анонимен

преди 6 години

Натиска цели да покаже на Дума-та там където решават как да се вписват партиите Русия -1,2,3 и другите русийски такива,а на Кремъл какво ще му показват като са в негово подчинение и през неговите врати минават от врата на врата,че на вратата на еди кой си на влизане,а на излизане кой как си бае на нашивките.

10

Анонимен

преди 6 години

политическото движение "Отворена Русия" - все едно чувам "Америка за България", "Отворено Общество" или пък "Български Хелзински Комитет", като последният не е нито Български, нито Хелзински.. абе и комитет не съм сигурен дали е...Бой по каските

9

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 6Писах други, а не хубави. Ако държиш да си информиран, а не заливан (облъчван) с едностранчива информация, можеш и сам да ги намериш.

8

Анонимен

преди 6 години

То щото в САЩ Агенцията за национална сигурност и ЦРУ въобще не влияят на политическия процес. Ама грам дори.

7

до 6

преди 6 години

Бедните руснаци са обственици на около 300 000 имота в България.Всичките до един луксозни - основно по морските ни и планински курорти.Средният българин от богата просперираща и преуспяваща европейска България, изплаща заем до живот за гипскароненото си жилище с течащ покрив в периферията на София.

6

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 3Ами съобщи ни ги тези хубави новини за Русия.

5

Анонимен

преди 6 години

Мда. Лаврентий Берия сигурно би бил доволен ако можеше сега да види какво става в Русия!

4

Анонимен

преди 6 години

80% не стигат!

3

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 1Никак не е лесно, защото трябва да се избират само негативни и злепоставящи Русия новини.То има и други новини, но тях може да ги четеш другаде, но не и тук!

2

Анонимен

преди 6 години

Много интересен диалог днес между Антон Тодоров и Николаев в сутрешния блок:"Виктор Николаев: Една шайка ли стои зад грипен, това ли искате да кажете?Антон Тодоров: Изключително силни думи употребявате, ще ви изядат хлябаВиктор Николаев: Те не са мои.Антон Тодоров: Колежката ви и тя беше тръгнала малко в една посока, ама ето, виждам, че липсва столчето и"

1

Анонимен

преди 6 години

Крайно време беше да пуснете трета статия против Русия.Не може до 11 часа да има само две.Работодателите ви Суджуци ще ви дърпат ушите.Иначе за нормалните хора е ясно, че в БГ се води невиждана медийна ХИБРИДНА война срещу Русия и руснаците в услуга на Брюкселските зелки.