55

Анонимен

преди 6 години

На снимката-ежедневие от маалата....

54

Насам Народе!

преди 6 години

През този сезон сеира е мноооого лют и с всички тия *** в къщата стана такава манджа, дето и оня тумбак Петров не мож я сготви. Това е барометърът ни! Не се самообвинявайте и безпокойте. Това е действителността. Тупарев, поне е успял да се забавлява. Да вземем пример от него!

53

питам

преди 6 години

Колко плаща Тупарев на СЕМ за да натрапва Психодиспансера си.

52

Анонимен

преди 6 години

В една от рекламите по Нова изрусената с дългата коса ме разсмя адски много. Била мокра до кожата на костите.Боже ссъс свещ ли ги търсите. От прости, по- прости.

51

AVE!

преди 6 години

Българите са *** народ и си заслужават и "ВИП"-овете,и политиците!В реалния живот вие сте същите инфантили.Погледнете какво се случва с държавата...пред всеки панелен вход хора пиещи бира и "патрончета",а децата играят на метри от тях.Тъжното е,че виждам и майки!Това ли е смисълът на живота ви?Сигурно се шегувате!

50

popa ot razgrad

преди 6 години

огледало на българската култура...

49

Анонимен

преди 6 години

ако софия бе рим, това биха били българските гладиатори. а такива зрелища в рим са станали много популярни преди разпадането на империята.

48

Mimokmok

преди 6 години

Абе,то да е само тая боза,да я преглътнеш!!!Ами "На кафе"?То същата работа,че и по зле !

47

МояЕднаГолямаЗвезда

преди 6 години

Най-младия VIP.Не защото има "Златна игла" и изяви на световен "подиум".Ако бях с 20(години и килограми) по-млад(слаб),щях да и поискам ръката:1.Има не лошо телце и лице(преди тунинга беше по-добре)2.Говори бързо и полуразбираемо-винаги ще си мисля,че изразява положителни мисли3.Смела е-репчи се на по-тежка и тунингована категория4.Умело борави с бормашина и ъглошлайф-не само срещу щраусови яйца5.Готви божествено-с моите кила ще ме върне сред хората6.Обича майка си.ДАНО ЗАОБИЧА И МЕН !

46

Пурко маФАНИ

преди 6 години

Всички са мегЗ зле! Тая Жулиана е голям калтак, а разни набедени за шефчета торбаланковци с отровен характер демонстрират колко са инфантилни и комплексирани! Като е толкова ерудиран и успял шефчИту Петроф, за чий се е нахакал там и се обижда от половин дума от хора, от които уж не му пука???!

45

Анонимен

преди 6 години

Tova shou e mnigo gotino kakto i shefa no pleslednq episode se usra

44

.

преди 6 години

Освен простащина,какво да е научно популярна поредица ли? Само си ги мерет друго няма, кой колко е богат, прости хора.

43

65

преди 6 години

Най_голямата излагация е за шеф Петров.Тоя човек ако не е в роля е направо болен.В къщи не бил такъв,че щяла да си взема багажа и детето.Ами той е с увредена психика.Там направо избива комплекси.Освен луд и малко нещадтен ми се вижда.

42

отвратен

преди 6 години

Това просташко предаване трябва да се спре от СЕМ. После се чудим защо децата подръжават на чалгаджии, агресивни са, мързеливи са и не учат. Гледат чапли и кокошки. Нова телевизия е пропаднала медия, как го допуска???

41

65

преди 6 години

За съжаление 41 е много много прав.Като се дават тия простотии,народа не мисли за друго.Като няма хляб,ни дават ,,пасти(от ла й на)

40

До Бай Ганю

преди 6 години

Господин ***,имам подозрения ,че жената е Джулиана Гани,тя е половин чужденка и сте побългарил фамилията й.Хитро.

39

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 28 Тия които гледат тази пoмия са точно такива, като теб,щом се опиваш да вкараш и политически нюанс в коментара си...Тоест - ***...

38

анонимен

преди 6 години

Това е ВИП-ът и Елитът на България?! И го показвате всяка вечер! И признавате, че е ПРОСТАЩИНА! А, ние простите с висше образование, работещи за 460 лева, изморени от дългия работен ден, трябва да го гледаме! Адът е слязъл в тази държава! Горко за децата ни!

37

до Бай Ганю 34

преди 6 години

Рускиня ли е?*** предпочитат руски ласки!

36

реалист

преди 6 години

За това не гледам Нова ТВ. Такива предавания трябва да се забранят със закон, защото изпростяват населението. Утре ще ми правят интервюта и ще питата защо децата ни са прости и агресивни.