13

до 12 от славянин

преди 6 години

Краля на Саудитска Арабия е най-големият приятел на патока Доналд, а на Путин е прислужник!

12

Брат Вурст

преди 6 години

До 12. яростна: Той краля и на *** и на Патока Доналд е приятел. Нали си купува оръжие и от двамата.

11

Яростна

преди 6 години

Ау, *** недейте така! Ще обидите краля на Саудия! А той е най-големия приятел на Путин! Язък, уф, че сте загубени! Вместо да напишете нещо за рождения ден на Путин, вие обиждате приятелите му!

10

редник

преди 6 години

Хм.... за магнитния полюс не знам , но политическия се измества...

9

Хм

преди 6 години

Саудитската коалиция-като американската,гърмят безогледно,както им падне.Училища,болници,сватби и погребения им са приоритетни цели-може би щото лесно се улучват???Колкото до посещението на саудитеца при Путин-нормално,накрая всички ще се изредят на килимчето,поне тия,на които им се живее.Той не е отказал на никой,добър човек.

8

Анонимен

преди 6 години

Трака е най - неумния бот - софтуер, когото съм срещал в нета. Но го докарва откъм словоред, не може да му се отрече. Трябва да се поработи още малко върху смисъла и съдържанието, обаче.

7

до Трак

преди 6 години

Всички приемат Краля на саудитците, но не всички се пишат защитници на човешките, женските, детските, ЛГТБ, ромите и т.н. права. Не всеки има претенциите, че може да налага волята си навсякъде. Откритата джамия не е лошо нещо. Исляма не е лошо нещо. Радикалният ислям е лош, както и радикалното християнство. А радикален мюсюлманин се получава когато бомба падне върху къщата му и му избие семейството. Или ако по американски технологии за когнитивно рекалибриране + финансова подкрепа стане талибан.

6

Trakiec

преди 6 години

А Аиериканската коалиция колко деца е избила? Май поне 100 пьти повече.

5

Анонимен

преди 6 години

Значи, саудитите избиват деца атакувайки училища и болници и не са в черния списък на ЕС... Мисля, научих достатъчно за морала на европейците. Не че не го знаех и преди де. Сега поне всички трабва да са го разбрали.

4

Анонимен

преди 6 години

А какъв е броят на малките момичета, умрели от кръвоизливи или от инфекции при така нареченото женско обрязване?Говори се за десетки хиляди годишно, но това са приблизителни цифри.

3

Анонимен

преди 6 години

При резовете е както при ци.га. ите-',друго дете ще напраим, магаре не можем. А Рашъ да си гледа градовете, пълни с *** от Средна Азия- там е страшно!

2

Траят си за друго

преди 6 години

Защо не направят обобщение относно броя на малолетните и непълнолетни момичета, които са станали жертва на така наречените "убийства на честта" в ислямските страни?Позволила си да разговаря с момче-съученик, след като вече има цикъл; отишла на разходка без да получи разрешение от роднините си от мъжки пол; отказала да се омъжи за някой дядо, който са й избрали роднините; изнасилили я, без тя да има вина;омъжили я за някого, но той решил, че иска да се отърве от нея - все поводи да бъде убита.

1

Анонимен

преди 6 години

Трябваше кралят на Саудитска арабия да дойде в Москва, за да се сети международната общност за зверствта на режима в Рияд. А къде бяха досега?