36

Анонимен

преди 6 години

Тоя е абсолютен срам за всички които го търпяха.

35

Анонимен

преди 6 години

NE ZNAM,NO NE MOGA DA RAZBERA EDNO PLUS EDNO E RAVNO NA DVE.KAK MOGE IZBRAN OT NARODA DA GO SADI NYAKAKV SI SADIA ,KOITO NE E IZBRAN OT NARODA?

34

cantstumpthetrump

преди 6 години

Естествено че не е кмет.. вече. Самопредписа си няколко декара, изпокупи няколко лимузини за синчетата. Полежа малко, разболя се, плати си смешната глоба, домашно арестче. Ох, кеф. И аз искам да съм Ценко Чокофф.

33

ШибиРиби

преди 6 години

БахтиТашака кмет е обвинен в банда лихварство и палежи. Звучи ми като президент обвинен в тероризъм

32

Анонимен

преди 6 години

Бой с камани докато и последния нерв в него шава!

31

доказателствата

преди 6 години

Много лесно могат да изчезнат доказателствата, като принудят свидетелите да се откажат от показанията си. Винаги така се действат тези които са чадър на престъпниците. Но господ гледа и няма да им прости. Той ще им бъде съдник.

30

справедливост

преди 6 години

Много справедливо ще бъде, такива като бившият кмет престъпник да бъде набучен на кол.Тогава всички престъпници ще се замислят.

29

Голям прос

преди 6 години

Хайде вкарвайте го най сетне, че на хората им дотегна. После и другите биячи покрай него също

28

пандиза

преди 6 години

Този злодеи ще го научат в затвора често да се навежда за сапунчето. Много ще му подхожда да бъде балерина в пандиза. Съкилийниците му ще му дават духовна храна.

27

депутатите

преди 6 години

Управляващите може да го направят депутат, за да има имунитет и да не го съдят. Те са покровителите на престъпниците в територия България.

26

статисти

преди 6 години

Властите и съдебната система са безучастни като статисти. Трябва техни близки да пострадат за да започнат да спазват правилата и законите.

25

БГ

преди 6 години

Ако пуснат тоя *** да избяга, ще трябва които го е пуснал да бъде в затвора заради него. Затова хората взимат правосъдието в свои ръце и нямат доверие на властите.

24

правосъдието

преди 6 години

Този престъпник става за храна на хищните животни в зоологическата градина. Билетите може да бъдат скъпи с благотворителна цел. Много желаещи ще има да присъстват на приятната гледка. След това ще намалеят престъпниците.

23

правосъдието

преди 6 години

Престъпника ще го пуснат да избяга от закона, както до сега пускат богатите престъпници. Заради тези които пускат престъпниците не ни приемат в шенген. Те са съучастници в престъпления и също са за пандиза.

22

гост

преди 6 години

Такива *** ще трябва да се радват ако влезнат в затвора, защото на вънка ще го дерат жив както и съучастниците му. За това заслужават. В затвора само само ще го използват като женичка.

21

възмутен

преди 6 години

Престъпника ще им прати суджуци и няма да го съдят.

20

Тоя,

преди 6 години

Отдавна трябваше да го обесят.

19

Гошо

преди 6 години

Всякаква *** тормози българите. Такива като доцент доктор на бандитските науки Чоко Боков трябваше одавна да е усетил тежестта на закона.

18

MRAWKA

преди 6 години

НЕ Е ОСЪДЕН ЗАЩОТО ЛИПСВАТ СВЕСТНИ ДОКАЗАТЕЛСТВА ЗА ПРЕСТЪПНА ДЕИНОСТ.НЯМА ЛИ ДОКАЗАТЕ3ЛСТВА НЯМА ДЕЛО.НЕГОДНИТЕ ПРОКУРОРИ И СЪДИИ СЕ НАДЯВАТ НЕЩО ДА СКАЛЪПАТ ,НО ИЗГЛЕЖДА НЕ СТАВА.ДРАГИ ПИШЕЩИ,ТРЯБВАТ ЖЕЛЕЗНИ ДОКАЗАТЕЛСТВА,НЯКОИ ОТ ВАС ИМА ЛИ ГИ ТА ИЗДАВАТЕ ПРИСЪДИ?

17

КОНСТАНТИНОВ

преди 6 години

ТОЯ КМЕТ ГО ДЪРЖАТ ГОДИНА И ПОЛОВИНА БЕЗ ОБВИНЕНИЕ И СЪД.ИЗГЛЕЖДА НЕМОГАТ ДА СКАЛЪПАТ НИЩО СВЕСТНО ЗА ПРЕД ПОРЪЧКОВИЯТ СЪД.НЕ ПОЖЕЛАВАМ НА НИКОГО НЕГОВАТА СЪДБА.