136

Анонимен

преди 6 години

Имам коментар, бил съм в Северна Корея, хората там умират от глад.

135

Петров

преди 6 години

Сигурно си доста млад/а. За москвич се чакаше 3 месеца, така че не говори празни приказки. Имах москвич ,който безотказно движи 20 години. Сега карам Ауди от новите, но ако и сега произвеждат москвичи бих си купил "москвич". Защо ли???

134

иван

преди 6 години

в северна Корея си живеят доста сносно. всичко което се тиражира в Европа и Америка е голяма лъжа. Северна корея си живее добре при техния социализъм, затова либералните държави така са настръхнали. Северна корея опровергава на практика западните идеологеми. Затова е цялата истерия и тупордия на "цивилизования и проспериращ" запад.Някой нещо да коментира?????

133

РАЗОБЛИЧИТЕЛЯТ

преди 6 години

"И много внимават да не се порежат щото даже и бинтове няма!" В атлантическа България има много бинтове и всякакви санитарно-хигиенни материали и консумативи за наскоро оперираните транссексуални соросилки и чисто новите им ваггини.

132

РАЗОБЛИЧИТЕЛЯТ

преди 6 години

Бях в СК. Болни хора няма!! Или са здрави или са небитието поради липса на лекарства. И много внимават да не се порежат щото даже и бинтове няма!

131

СОРОСИЛКА

преди 6 години

Аз съм соросилка. Тоест гладна сорошшка ***.

130

РАЗОБЛИЧИТЕЛЯТ

преди 6 години

"Бях в Пхенян. Изключително чист град!! Мишки и плъхове няма!! Всичко е изядено!"Изядоха ги гладните сороскачи след като им спряха грантовете. Сороскач = соросски драскач.

129

Деду Пенчу

преди 6 години

Мчи да гръмнът еднъ вудуроднъ бомбъ да им стани по светлу.

128

КПСС/БКП !

преди 6 години

Ким успя да надмине бай Тошо! При правешкия селянин беше 2 часа има, 2 часа няма, а при корейския няма никакъв :)Так держать!

127

РАЗОБЛИЧИТЕЛЯТ

преди 6 години

Бях в Пхенян. Изключително чист град!! Мишки и плъхове няма!! Всичко е изядено!

126

Чукундур

преди 6 години

Като няма какво да правят на тьмно корейците-правят деца.

125

В Русия съм

преди 6 години

Какъв недостиг на ток бее,Ким се грижи за романтикатаааа,така ще се повиши раждаемостта

124

WF

преди 6 години

Нашите комунисти от БСП/ДПС и русофилите искат също да ни докарат до това дередже!!

123

РАЗОБЛИЧИТЕЛЯТ

преди 6 години

До анонимния заплашвачГлупости, най-много да ми пръъднеш на к.ра. Ти да не си от "умерената опозиция" та ядеш човешка карантия?

122

Анонимен

преди 6 години

До РАЗОБЛИЧИТЕЛЯТЩе ти извадя сърчицето ако те пипна ,*** недое*бан :)

121

cazzo duro

преди 6 години

До Анонимен 126А вятърния генератор с пърдел ли го въртиш или използваш "биогаза" за готварската печка??? Ххахахаах!

120

Анонимен

преди 6 години

Ами че аз ползвам соларна система още от 2005 година. Също така имам и вятърен генератор. Независим съм напълно от всякакви монополисти. За електричество и отопление пари не давам. Това което вложих в ел. системата ми се върна стократно. Така ако направят всички абонати монополистите ще гризнат дръвцето. Само че абонатите им са по склонни да си купат айфон отколкото да инвестират в автономно захранване! В такъв случай ще плащат за пренос превоз щото тока им го докарват с тирове.

119

РАЗОБЛИЧИТЕЛЯТ

преди 6 години

До анонименОллиггофрен ще викаш на баща ти че не е ползвал презерватив когато е трябвало.

118

Анонимен

преди 6 години

До 789678787Ти наясно ли си ,че мизерията в САЩ е равна на богата класа в *** бе кре*тен ? Да си беден в САЩ означава да не можеш да си позволиш нова кола.Това е разликата.Бедността идва главно от *** които живеят стотици пъти по-богато от нашите ***.САЩ е най-поддържаната страна с най-елитните градове а ти ми говориш за мизерия.Колко да си жалък ?

117

Отговор

преди 6 години

До до 105 106 Явно си млад. За Москвич се чакаше не 5 а 15 г.Щом се роди дете , трябваше да се направи вноска за жилище , кола и телефон ако имаш възможност.Няма разлика от БГ при соца и сегашната СК.Всички псувахме Живков , ама на ум, да не чуе комшията доносник че ще има: А де! А де! и опропастен живот.