19

Някой

преди 6 години

....с течен товар си е майсторлък да шофираш !?...те е да всеки

18

???

преди 6 години

До дападжия .А те да не би да знаят на колко литра се равняват 50 тона бензин? Прости им (те не са чували за маса,плътност...)Такъв камион(поне в България) не съществува. Става дума за над 66 600 литра.

17

КЛАСИКА в ЖАНРА

преди 6 години

Хубавото в случая е че така камиона е много удобен за гресиране,шАфИорина да действа немедленно.

16

Дападжия

преди 6 години

Брей какви страшни камиони се движат в България ...50 т. гориво + 16 т. тара на влекач и цистерна =66 т.Ало дЖурналята що не пишете направо 500 т. така става още по-"страшно и зловещо"...!!!

15

Анонимен

преди 6 години

Можеше и друг сценарий. Започват шведите да берат бензин, тогава идва онзи от Перник и пали цигара. Найс, а?

14

Маркуча

преди 6 години

Верче,ако събереш 50 (петдесет ) тона бензин ,в тази цистетна -ще те заведа на Сейшелите...

13

нещастен

преди 6 години

Това е толкова ... подло ! Ами, да бяха казали в колко часа поне ... да си набера и аз неколко тубета ... ! Отидох на място ама на - нищо не беше останало ! Кога го изпиха всичкото бе ...

12

Дедо

преди 6 години

До Анонимен 2Де тоз късмет!

11

Анонимен

преди 6 години

50 тона ??? това да не е жп ...

10

Анонимен

преди 6 години

Преградите в цистерната немогат да го спасят при това положение. Те са напречно разположени а не надлъжно. Много зависи и какво количество гориво е имало. Ако е бил пълен догоре опасноста от обръщане е минимална но ако е бил наполовина или малко над половината се случва ето това на снимката! Работил съм 15 години в тази област и винаги ме е било страх когато цистерната е наполовина пълна и карам по такива пътища. Слава богу през тези 15 г. не съм катастрофирал щото карах с повишено внимание!

9

FAKE news

преди 6 години

Интересно още колко новини с петици ще има днес!

8

Анонимен

преди 6 години

Цистерните са с прегради, нищо не се люшка... може би малкото ти мозъче в празната кратуна...

7

онбашията

преди 6 години

добре че не е минавал оня перничанин с цигарата покрай тях, щеше да спре да погледа сеир

6

Анонимен

преди 6 години

Грешката на цистернажията е че е набил спирачки точно в завоя. Погледнете чертата която е оставила гумата. При това положение горивото в цистерната го е обърнала. Десен завой спирачки в завоя и положението излиза извън контрол. Не е ли имало кой да му каже на този шофьорин че горивото се люшка в цистерната? Само че кой да му каже като всички са с "висше" образование! Законите на гравитацията не прощават!

5

Факт

преди 6 години

Сама по себе си "несъобразена скорост" няма, но това е любимото понятие на КАТ, чрез което не търсят истинските причини за катастрофите и съответно правят погрешни статистики и катастрофите стават все повече.

4

72494

преди 6 години

Специално на този участък има едно ограничение от 60км и после на завоите още едно от 50км. Обаче Бай-***, както и турските тираджии, не го спазват. А КАТ там има рядко, и то само в работното дневно време на администрацията.

3

Анонимен

преди 6 години

Според скапаната ни полиция причина за всички катастрофи е НЕСЪОБРАЗЕНА скорост, защото това понятие е абсолютно субективно и не подлежи на доказване. Скапаните пътища, абсурдната сигнализация и маркировка, както и лошото техническо състояние на повечето МПС-та са винаги "в ред"...

2

Анонимен

преди 6 години

да не стане като в Афганистан, тъмнокожите берат с кофи и туби и...една искра и 150 изпепелени :)

1

Анонимен

преди 6 години

Сигурно е заради първокласният европейки път на снимката.