9

Shark

преди 6 години

Много важно че няма да сме в Шенген. И от ЕС е време да излизаме. Защо на направят референдум, никой не ни пита дали искаме да сме в ЕС! То ЕС че ще се разпадне е ясно, такава е съдбата на всички империи, ама дано е по-скоро, докато има още какво да спасяваме.

8

Анонимен

преди 6 години

България няма да види Шенген докато не затвори руския анклав Росенец от където руснаци без визи си влизат в България и си шъткат нагоре надолу из страната ни все едно че са си у тях.

7

Анонимен

преди 6 години

БОЖЕ! Това е една сбъдната мечта! След като научих, че шенгенските визи, могат да бъдат четени от нашенски милиционери, ми олекна, почувствах се сит и животът ми, стана евро-атлантическа песен!Да живей! Слава на Брюксел и нашите другарЕ!

6

Pfos

преди 6 години

Hm...Kak taka she chetat...te nali samo kirilica mogat...?! Zatui ne priznavat e-mail i sms corresponcia s suverena bg narod i turistite, stot nemat e-mail adres na kirilica...nov tv comedy serial...

5

Бай Иван

преди 6 години

К'ъв Шенген ви гони ?Хората които трябва да пазят границата са замесени в каналджийски канали за мигранти. Дори сърбите (които според нас българите са хора 5-та ръка), затегнаха контрола по нашата граница и на месец ловят по 1800 нелегални идващи от България. Дори и доброволните отряди са се включили в схемите за каналджийство. Ако не са медиите да се правят репортажи за корупцията в България хептен ще го закъсаме. Не че сега не сме.

4

Анонимен

преди 6 години

Не било компютри , НАЙ МИ БИЛО КОМПОТИ ! ШЕНГЕН ЩЕ ВИДИТЕ КОГАТО ФАЛИРА ЕС .До тогаз ще си плащаме чл енаската вноска починно и като добри служители (хем им работиш - переш, чистиш акитата , готвиш) ,ХЕМ И СИ ПЛАЩАШ ! Когато дадат еврото те ще го фалират

3

Евролюб

преди 6 години

Издържали сме теста за управление на големи бази данни, ама за теста за корупцията нищо не се казва. Така, че само ще ги четем и то от компютър

2

Анонимен

преди 6 години

Е те това е да сме членове на Евро-общноста. Ние вече 10 години чакаме да ни разрешат да проверяваме шенгенските визи... наравно с другите европейски полицаи. Някой ден дори може дани позволят да се снимаме как ги проверяваме.Също както на великият вожд Тиква, му разрешават да се снима заедно с европейските лидери.Така и така сме Брюкселска провинция 3та скорост. Поне да ни назначат някой белгиец за управник вместо да се срамим с нашият пожарникар.

1

Анонимен

преди 6 години

Нас ще ни проверяват като престъпници, а джихадистите ще са на безплатната европейска софра.