22

гост

преди 6 години

За да няма сепаратисти в ЕС ще трябва бежанците обратно да се върнат в родината си и границите да бъдат напълно премахнати. Всичката военна техника и оръжие да се струпа до границите на ЕС. Вместо всички държави да се въоръжават до зъби и хората да гладуват, ще се намали излишното въоръжаване и парите ще са за здравеопазване, пенсии и заплати. Така постепенно ще се доближи стандарта на живот между бедни и богати държави. Всеки сам да определя народността си.

21

Анонимен

преди 6 години

Като гледам коментарите си мисля, че или е пълно с ***, или с безумци!По вероятно е да е комбинация от двата типа. И, до като троловете имат оправдание, безумците нямат такова! Разпадането на ЕС ще доведе до разпад на националните държави! Това означава само едно, европейците ще бъдем буквално поробени. Точно до това ще доведе Европа на регионите. Малки лесно управляеми обюности от маргинализирана ***! Безумци, опомнете се!!! ***, и за вас се отнася!!!

20

Gora Euskadi

преди 6 години

Да живее свободна и независима Каталуния ! Фъфлещите франкисти от Мадрид на си лаят колкото си искат. След Каталуния следва Еускади, после Галисия, накрая ще си остане само Мадрид, където испанците ще си фъфлят на воля. Като кажат ГраТиас и те опръскват целия.

19

Щирлиц

преди 6 години

Сбогом ЕС/ЕС ,и не се връщай!

18

Анонимен

преди 6 години

Единни в многообразието!Европа на регионите!ОПАААААЕК: Каталония, ти къде си мислиш че отиваш :D

17

Brexit

преди 6 години

The union makes strength.

16

Мекере

преди 6 години

СВОБОДА за Източна Румелия,дошу долу долу РОБСТВОТО и ГЕНОЦИДА на крадливия,корумпирания,треточоловия катун София над бедната провинция....жълтите павета не е майка БЪЛГАРИЯ.....националните предатели,*** на прехода на бесилото за унищожението на народа

15

Анонимен

преди 6 години

"Предполагаемото вероятно начало е превантивен удар на САЩ върху корейски военни бази. Краят навлизане на китайски войски в опустошената страна"Явно в института "Иван Хаджийски" страдат от тежък русофилско-комунистически синдром. Едва ли китайски войски ще навлезнат в КНДР. По вероятно е да влезнат южнокорейски войски и да си вземат държавата. Китай няма работа там.

14

Анонимен

преди 6 години

За каква EU интеграция бълнуват сепараджиите? Нали за да влезе независимата държава Каталуния в ЕС е нужно съгласието на Испания. Ако Испания им откаже единствената им мвъзможност е да влезнат в Азиатския съюз на Путин и да му крепят топките там.

13

Handel

преди 6 години

Ако ми сипнете повече парици и в моя институт ще ви направя анализ.

12

Анонимен

преди 6 години

BYLGASKI RAZBIRACHI BYLGARSKI SCENARIII CHETETE NEZAVISIMI IZTOCHNICI NE TUK

11

Анонимен

преди 6 години

Да вземат цар Симо Горския. Той става за премиер на Каталония. Хем е цар, хем управлява република. Има богат опит с българите. Ако може да си вземе и пазвантина!

10

Анонимен

преди 6 години

Пучдемон да взима един от монарсите за цар на Каталония, така ще им позволят независимост защото все ще е роднина на испанския крал, но за република няма да им позволят

9

Англия - хитри

преди 6 години

Планът за дестабилизация на ЕС върви в ход. След мигрантските вълнения, сега се търси политическа криза в резултат от сепарация на територии. След Испания следват Румъния, Молдова, Унгария, Полша, Украйна, Северна Италия, та дори и наша милост. Накрая ще запазим финансовата криза и хиперинфлация и сами ще скочите във Вселиката Светован Война, а после искате не искате ще прегърнете мира на Новия Световен Ред.

8

Циник

преди 6 години

Анализа само започва с Каталуния ... по - важната му част е в края.Самозабравили се политици, като Меркел и целия Брюксел твърдоглаво продължават да не се вслушват в гласовете на собствените си народи! Хомогенизирането на европейските нации ( в лош вариант) предизвиква ответни реакции! Европа в която "местните безработни" са десетки милиони...хвърля милиарди за мигранти...търтеи...и откровени убийци! Така наречените политици (с малки изключения) отдавна са загубили връзка с реалността и избирате

7

Анонимен

преди 6 години

тая снимка с испански знамена?! каква връзка има с статията или ..... аре да бегам от тоя саит! турете и едно русско да се разбира за ко сава вопрос!

6

Наброс Набросич

преди 6 години

всяко заглавие в сайта - с тире , за да "Свети зелено".

5

Анонимен

преди 6 години

испания бе държавата в европа, която бе най-силно ударена от имотният балон 2008 г.правете изводите ... когато т.н. "държава" отваря чадър върху тези, които "законово" убиват хората - какво друго може да се породи, освен желание на хората, "да убият" държавата!каквото повикало - такова се обадило!

4

Анонимен

преди 6 години

очевидно традиционната социалдемократическа левица в Европа е изправена пред въпроса за оцеляването си..тия никога не са били "левица", а чисти олигархични капиталисти ...

3

Анонимен

преди 6 години

Не знам за каква криза става дума, след като испанците въведоха военно положение в областта .- както се и очакваше.