22

Анонимен

преди 6 години

Аз съм против закупуването на самолети за армията.Колко пари е спечелила държавата от армията?Явно целта е определени хора да спечелят пари от тези самолети.Същото е и с идеята на Каракачанов за връщане на казармата.

21

Уточнение

преди 6 години

До Самолети не са нужни. Самолетите не са 4 броя, а 8 броя и те с въоръжението и обучението на летците струваха 1,5 млрд.лв. това беше потвърдено от вицепрезидента на СААБ за Централна и Източна Европа в Труд преди няколко дни. След набиването на обръчите от Козяк 16, ББ се отметна от тази сделка и пусна Цв.Цв., Ем.Христов и Ант.Тодоров да тръбят,че МС не е искал тази сделка. И те верни маши на премиера изпълниха "задачата".

20

Гошко

преди 6 години

Каракачанов, забравяш да кажеш,че мнението на експертите от ВВС беше възприето от министъра на МО Ненчев и МС, та дори ББ ходи да се договаря за разсрочено разплащане. Каручката се обърна на 21 септември м.г., когато военни от Козяк16 поставиха ребром въпроса за закупуване на F16. Вие подгънахте колене и за да не изложите ББ, прехвърлихте някаква мнима вина на президента. Признайте си,че сте бъзльовци, а Цв.Цв. е гьостерицата на ББ- оправда премиера и тръбеше, че ген.Радев е лобирал за СААБ.

19

Ха,ха,хаааааааа...

преди 6 години

АМА ген РАДЕВ , НЕ Е ВЗЕЛ КОМИСИОННА ЗА ГРИПЕНИТЕ ,БЕ....ХА,ХА,ХААААААААААА...КВО СА 5-МЛН.$ , бе...... за един ИСТИНСКИ КОМУНИСТ.....??!

18

Самолети не са нужни

преди 6 години

Самолети въобще не са ни нужни. Дали ще имаме 4 нови самолета или не, няма никакво значение при един конфликт с Русия или Турция. Даже е смешно да си го помислим. Много по-добре би било тези 4 милиарда лева да бъдат похарчени смислено в увеличение на доходите (заплати и пенсии), за доближаване на средно Европейското ниво на доходите, а не безсмислено, защото иначе в България няма да останат хора и въобще няма да ни е нужна армия.Ние сме в НАТО и в ЕС и това трябва да се използва оптимално.

17

анонимен

преди 6 години

наи добрата защита е русия една ескадрила няма да ни опази от султанатанато и ес няма и да разберат ако се сдьрпаме камо ли да се намесят за кипьркосово и каталуния видяхме как се намесиха

16

Айдук

преди 6 години

Има сума ти специализирани сайтове в нета, AVIATA, премерно но и далеч по сериозни и подробни,в които специалисти разглеждат и сравняват различните многоцелеви самолети.Та за най-обща култура да бяха ги прегледали преди да се изхождат по темата! Само да вметна че там сравнения на Грипен се прави с F-16c-блок 60 последния на пазара ,а не сF-16A-блок15MLU-от преди тидесет и кусур години,каквито ни набутват!

15

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен миг 31 м защо не и тайфайтър ))) и без това и двата съществуват само в филми ))

14

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен абе не са 5 а 18 ) не 4е е кой знае какво ама сърбия и един няма

13

Анонимен

преди 6 години

Стига с тези пет самолета!Кого ще преборим?по добре плащайте си за сигурност!Сега знаете ли кой ни пази?

12

Анонимен

преди 6 години

до 11 - и какво лошо има в комисонните?впрочем прединета НЕ получава комисионни, за разлика от правителството.....именно там е цялата работа, от САщ са наредили да са Миг-16, които вече никой не ги купува, остаряха още при първата война в персийския залив. но нашите *** не искат да испуснат комисионната.

11

някой

преди 6 години

12-ти, ти щото си голям експерт по ремонт на МиГ-ове ли се изказваш?

10

Mr.STARBUCKS

преди 6 години

Браво на Каракачанов."бързите сделки - комисионни раждат"Ритни самара, да се сети магаретоЗа това така бързаше Радев за Грипените.

9

Анонимен

преди 6 години

Руснаците отдавна владеят въздуха, ама никой не се интересува от това.Тяхната оферта беше най-добра и приемлива за страната ни, но поради някаква причина откакто ГЕРБ са на власт отричаме всичко руско.За какво са ни F-16 втора,трета,четвърта употреба при положение, че можем да закупим чисто нови самолети?Според мен вариантите са или нови Грипен, или нови МИГ-31М.В последните съвместни учения между Индия и Англия МИГ-31М които са на въоръжение в Индия печелят всичките 12 симулативни боя.

8

Puket

преди 6 години

Pak li samoleti kupuvate...veeee...Kupete pone protokolna paket uniforma, rizka, pilotka, jartieri, chorapki i chepici na parvata dama...che v Corea i Bangladesh nemat neinia nomer obuvki da i davat na zaem za fotoseansi...

7

Анонимен

преди 6 години

Радев да престане да лобира само за ВВС`то, а да прочете какви са задълженията на Президента на Република България !

6

хахахахаха

преди 6 години

Тоя *** да разпусне армията, не ни трябва армия и проблема с комисионите отпада изцяло. Бързата ТОЛ система - комисионни ражда, закривай. Лобизма на Юнкер във една суверенна държава за еврокомисар - комисионни ражда.

5

Анонимен

преди 6 години

Това е най-голямото *** в българската политика. Подгласник преди време на СДС. БСП, а сега и на ГЕРБ. На всеки е повече от ясно, че Грипен е най-удачният вариант за нашата страна, но проблема е как да се откаже на САЩ.

4

147

преди 6 години

Дните на това правителство са преброени, а за псевдопатриотите следващ мандат е мираж. Едва ли някой вече ще им се върже. Ще последват реформаторите. Излъгаха избирателите си. Затова сега крадат за последно и замазват далавери. А далаверите в МО са много, но това пр***се нищо няма да направи.

3

158

преди 6 години

***! Пилотите отдавна летят с риск за живота си! Защо не отидохте да ги попитате поне веднъж *** журналисти!