83

Gabriela

преди 6 години

Аз гласувам за сватба между Петканов и Петров!

82

Gabriela

преди 6 години

"Защо занимавате хората с измислените Ви манипулации? Не гледам Биг Брадър, защото е Срам и Позор! "И аз не знам. Защо хора които не гледат шоуто пишат а не правят нещо добро за семейството си вместо да отразяват "Срама и Позора"?

81

Gabriela

преди 6 години

Шеф Ме Трови е не осъзнат *** който лежи върху също не осъзнатият *** Петканов (документирано в видео от къщата). Сродни души!

80

Иезикил

преди 6 години

Ъъп

79

Beladonna

преди 6 години

Шеффа е свикнал на " пудра" и му липсва дозата. Въобще не знае къде е. Не разбирам хората, които са зависими и влизат в подобно предаване какво очакват? Да им осигуряват материал?? Жана беше същата. Трагедия.

78

123.300д

преди 6 години

Що занимавате народа с просташки предавания...повръща ми се от биг брадъра....ВРЪХ НА ИДИОТИЗМА И ПРОСТОТИЯТА

77

AVE!

преди 6 години

Не успяхме да станем общество!Единственото спасение за България,е да бъде заселена с друг етнос и по-качествени хора.Давате ли си сметка,че случващото се вътре,се случва и вън-между нас!Кой ще поведе България напред...тези,които се биха за банани пред "Ли_л" или тези,които се продават за пет литра гориво...!?Не петнете името "българи"...тях отдавна ги няма!

76

Сава Димитров

преди 6 години

Не го гледам това глупаво предаване. Какви випове, кви пет лева. Това са някви скучни и глуповати хора(повечето от тях) и си мислят, че ще блеснат с проЗтотията си. То и самите уж нови неща дето се правят от тази телевизия са все глупави. Това са отдавна паднали звезди... Всичко друго, но не и Vip

75

Lina

преди 6 години

След всичко, което видях за този готвач от СОЦ- а със свъхсамочувствие си изяснявам защо кръчмата му е винаги празна. Когато човек твърди , че работи нещо е хубаво да ги прави с мъъъничко любов, особено в готвенето. Това е първият сезон до сега, в който Биг Брадър се намесва при вербална агресия. Изумена съм... А , че няма мъже в къщата, които да го поставят на място е повече от ясно. Единствен футболиста демонстрира нещо , но то е поза.

74

9

преди 6 години

Биг брадър е манипулатор, това е повече от ясно! Въпросите целяха точно това. Но хората вътре да са извадка на българкият хайлайф и общество!? Толкова празни и бедни хора не съм виждал,честно ви казвам! Хубаво имат кинти, но отвътре всички са кухи. А за Петров, който ми се изявява като голям шеф готвач не го знам колко Мишлен-а има, а и не ме интересува, но някой трябва да му каже, че висулката между краката не го прави мъж.

73

Шев Петроф

преди 6 години

До анонимен 77 :) Душичка!малка смешна жалка!

72

Анонимен

преди 6 години

Предаването е страхотно. Хейтърите вън от България, продажници

71

Анонимен

преди 6 години

баххти селските пръчки !спрете го тоя сериал бе, това не е нормално !

70

Шев Петроф

преди 6 години

:) Именно :) Дзъ! "Човека" Петрофф очевидно се замозабравя, и някак си странно ми изглежда като чукна в Google да видя подобно същество да дава интервюта Как българина преяжда и да пише книги Усещане за вкус :(.След подобни изказвания без значение провокирани или не отварям скоба (той много добре би трябвало да знае къде се намира) аз лично бих г озачекнал този "човечец" от whitelist-a!

69

Дзъ

преди 6 години

Петров има някакви сериозни проблеми. Чудя се жена му как го търпи, приятелите му ...ако изобщо има такива. Много е забавно да плаши младока със сина си а не със себе си (като излязат) ...абе въобще участниците надминаха очакванията ми ... на човек да му се дореве като ги гледа...щото това е представителната извадка на опростаченото ни население ... мъка ми е кво ни чака

68

Krom

преди 6 години

А...? Това предаване за ... ли е? И въобще какъв е тоя ***.зньо Петров и какъв "шеф" е? Видях го веднъж, и инстинктивно породи в мен желание да ми потъне юмрука в дебелия му мазен корем. Другия не е по стока. Ба.си смрадта.

67

някой

преди 6 години

Аз пък гледам предаването с интерес.Не защото ми харесват участниците /които са под всякаква критика/, а защото това за мен е един минипарламент. Е, броят им е редуциран на 14 души, мисля, но пък такива са ни ВИП-овете, както и онези 240 броя в онази сграда.Защото си мисля, че ако последните бъдат поставени при същите условия във ВИП Брадър, то циркът няма да е по-различен от настоящия.Така добивам по-реална представа за онези 240 човека.

66

риторично

преди 6 години

До АнонименХубаво правите, че не го гледате. Обаче има хора на различна възраст, които го гледат. Снощната сцена беше отблъскваща и недопустима за излъчване, някои реплики можеха да бъдат заместени с друг шум, звук, за да не се разпространяват и подобен речник и поведение да не станат обект на подражание.

65

Анонимен

преди 6 години

Какви са тези миризливи негроиди? Не ми казвайте, че следите това "шоу", ще повърна.

64

Анонимен

преди 6 години

Не гледам Vip Brother, няма и да го гледам, Петров го видяхме, какъв злобен комплексар е и в Master chef. А Мара няма нужда да я гледам по TV, редовно я срещам пред блока. Другите дори не ги знам, кои са. Това е шоу за клюкари и хора със скучен личен живот. Мен не ме интересува кой-какво е направил, интересуваме аз какво правя и какво ще направя. И ако говорим за нашенски величия, хай лайф, новобогаташи и прочие, всички са като плюнки на фона на световните от съответния бранш, така че...