11

Guns don't kill

преди 6 години

Ppl kill ppl ...и требва да защитаваме земята, това им е мнението. Щом е така нека продължават със стрелбите.

10

9/11

преди 6 години

Обществото трябва да се държи в напрежение,чрез невинните си жертви.Атентати са необходими,заради кръговрата на парите и чрез кражба спестяванията на населението.Враг е необходим.Байпас правата на гражданите е задължителен.Пенсиониран счетоводител(изперкал от стрес) от 600 метра за един час да свърши това???Добре,че пушека е включил алармата-щяха да го търсят в парк-хотел Москва у нас.Как ли е дишал без противогаз?След усилена стрелба автомата "плюе".Колко патрона е изстрелял?A "съседите"?

9

Анонимен

преди 6 години

Дали са му взели натривки по ръцете от барут,от такваз бясна стрелба от няколко места едновремено по едно и също време от няколко пушкала трябва здраво да се опушил от миризмата на изгорял барут по време на стрелбата що той като тяло,що дрехите с които е бил щот едва ли е ги сменил,що ръцете кат опора да държи няколко пушкала скорострелни от различни точки или по две от точка за ефект пред противника кат попаднал в засада от преиждащ враг или окопал се в окопа на фронта да ги задържи докат може.

8

Морски

преди 6 години

Тоя колко кравари изтрепа....Евала му на човека!

7

Анонимен

преди 6 години

Нито е луд, нито е от ИД! Елементарно Уотсъни! Ако долу изпълняваха класическа музика или българска народна музика и вместо разни разлигавени дрънкала се носеха гласовете на Недялка Кераново, Гюргя Пенджурова, Пенка Павлова и Борис Машалов, човекът нямаше да стреля, а бурно да ръкопляска! Дори от възторг да скочи от балкона! Със изявата си той е намерил свой начин на протест срещу една упадъчна култура съсипваща не само нацията, а човечеството. Дрън - дрън - дрън - дрън ---- гръм! Герена Гранде!

6

Анонимен

преди 6 години

ЗНАЧИ БРАТ МУ ЛЪЖЕ!!!!БРАТ МУ КАЗА, ЧЕ НЕ БИЛ ФЕН НА ОРЪЖИЯТА!!!

5

Анонимен

преди 6 години

Трябваше за 5 мин. да мине през нашия парламент за загрявка и след това да си ходи в щатите. Щяхме и паметник да му издигнем.

4

...

преди 6 години

Значи който е ходил в щатите може да каже, че такова нещо като купуване на оръжие там е по лесно отколкото да си купиш лекарства в аптеката! Аз лично съм ходил на такива да го наречем съботни пазари за оръжие, където просто ей така можеш да си купиш оръжие, каквото и да било! Е какъв е тоя таен живот бре! Че вие оръжието си го продавате като топъл хляб и после тайно купувал и трупал оръжие!!!??? Брех да му се невиди и на тайната значи!

3

Анонимен

преди 6 години

Интересно там някакви служби за сигурност има ли? Вкарал си в стаята 20?! автомата и 2500 патрона, оборудване камери, оптики, пистолети даже не ги броят, в колата още хиляди плюс патрони и 20 кила експлозиви??? Явно службите им са прекалено заети да се борят с руските хакери дето избраха тръмп за президент

2

Анонимен

преди 6 години

Масовият убиец е възнамерявал да избяга и да се укрие след стрелбата, но се заплеснал и стрелял цели 70 минути, докато специалистите по борбата с джихадизма безуспешно го търсили на 29-я етаж.

1

Анонимен

преди 6 години

как по това време наште дупетати не са били на тоя фестивал...