111

Тъжна територия Бг

преди 6 години

Индекс на човешко развитие според ООНРусия 49-то мястоБг 56-то място

110

Анонимен

преди 6 години

До Петърчо 113 каквото и да ни е мнението за сащ лошо добро неутрално - това не променя факта 4е русия си е ***

109

Петърчо

преди 6 години

Защо ли се забрави как на краварите пяна им излизаше на устните че на Олимпиадата в Сочи щяло да има терористични атаки че условията в олимпийското село били под всякаква критика а водата за пиене в трите цвята на олимпийските медали? И се оказа че от това няма нищо вярно. Защо ли се забрави за това че от 96 руски спортисти 95 бяха оневинени за скандала с допинга който уж трябваше да извади руснаците от всякакви спортни състезания. Но че Русия си живее в един паралелен свят това също е факт.

108

Анонимен

преди 6 години

леки жени- алкохолици - тук там някой медвед - нагли олигарси- народ от безгласни смердове - 1 дворец на 100000 жилища 40% без канализация -полити4еска система тип Диктатура на Олигархата- пропаганда за *** хора правена от още по *** власт имащи Общо взето добре дошли в *** Московия

107

До Анонимен

преди 6 години

Щом смяташ, че България изглежда по-зле от Матушката ти русь, значи нямаш повод за притеснение, така че се отпусни и се успокой, а като не ти харесва тук, спокойно можеш да преселиш на някое по-подходящо за теб място, някъде в Сибир ... !!

106

Анонимен

преди 6 години

Парадокс!България изглежда даже още по зле!

105

Отговор

преди 6 години

До Анонимен 54 Ти остави кредита на САЩ, помисли как ще върнеш твоя кредит.

104

Калеко Алеко

преди 6 години

И през очите на американците и през очите на цивилизования свят, раССия е страна от друго измерение, съществуваща в своя паралелна вселена, отделена от останалия свят, със санкции, контрасанкции и противоракетни щитове, от Врага който дебне пред портата.Така наречената Мадър РАША (майка на нашенските ***) може да го кара на самозадоволяване,на мужиците им е достатъчна водка и сельодка, а при липса маже да компенсират и с лосион за Вана, а на рушките гражданки им стигат и турските краставици

103

Пенсионер

преди 6 години

Ака това е истина, че живота на замета е експеримент на извънземни , работата е лоша.Ако дойдат да проверат как се развиваме на Земята и кацнат в Русия , ще си кажа: Тези са 100 г. не са мръднали и крачка напред.Опита е неуспешен.Закриваме.Така де !

102

Анонимен

преди 6 години

Аутобана Москва - Ленинград от 23 е уникален...мечта за всеки "русофил" !

101

хахаха

преди 6 години

На 200км от България е Константинопол!На 500км е Атина!На 1000 км е РИМ !На 1200км е Берлин!А вие ми говорите за Москва и Вашингтон!Аиде моля ,смятам ,че сме виждали много повече от света и не сме от вчера и за малко ,че да слушаме някакви не-доказали се в любовта и кумиро-поклоничеството кое е правилното.

100

Пияна тояга

преди 6 години

Ютуб е пълен с изцепки на пияни руснаци.Излагация до шия.Така че никой да не ми хвали бедните братушки защото и децата от махала знаят че пияндурите не струват пет пари.Пият 24/7,бият се,псуват се и обикалят с разпрани *** по улиците.За рускинята лоша дума няма да кажа.Те обожават алкохола и любовта,раздават се много яко.В Анталия и Дубай ги порят много жестоко срещу бутилка водка и пачка долари.

99

Ани

преди 6 години

Действителността там всъщност е много мрачна.

98

Анонимен

преди 6 години

До Българин......Напред с братска Русия!........Русофилите никога не сте били, не сте и никога няма да бъдете българи. Вие сте руски еничари, които отдавна сте продали страната си на евразийските пpимати.

97

абе 100

преди 6 години

Ти изобщо знаеш ли какво е ИТ или го пишеш защото е модерно.Пълна скръб са в последните години от към технологии и иновации.Даже вътрешния им пазар трудно достигат.Една Корея -Южна ,Япония или Финландия са много обиколки по-напред.Имам чувството ,че си пиша с 70 годишни дърдорковци останали в 60-70-80 години.

96

Анонимен

преди 6 години

САЩ са номер 1.Всички модерни IT технологии са създадени там.

95

Анонимен

преди 6 години

Америка е 300 милиона!Америка е във военни конфликти на 5 континента !Американското производство е изнесено в Китай!Америка има огромно расово различие и социална разслоеност!Америка няма врагът от миналото за когото да продава оръжия!Как виждате следващите 50 години ?

94

Анонимен

преди 6 години

УжасТ!

93

Анонимен

преди 6 години

До Българин Назад назад моме калино

92

до 94

преди 6 години

Ти вярваш ли в тези глупости дето си написал?"Всипки партньори на САЩ са богати , разработват технологии, имат висок стандарт , висок морал."Да ти изброявам ли?Или пак ще ми сравняваш Френската,Испанската,Английската,Белгийската .., империи с някакви изпаднали провинции от СССР.Когато в Грузия стандарта стане по-висок от Френския ще ти повярвам.