35

Анонимен

преди 6 години

До УточнениеДругарю, не е ли демонстрацията на невежество именно това, с което се занимават жълтите медийки?

34

Анонимен

преди 6 години

Продължавайте евророби,да ревете на чужд гроб,а да не виждате унизителното положение в което са ви навряли и вие ревете от възторг!На Каталуния не можете да и стъпите на оная работа - тя има голямото предимство,че има излаз на море и всички тези злорадства,че останалата част от Испания,както и ЕС ще и наложат мита е ала -бала!Бъдете сигурни,че още на другия ден,след обявяването на независимостта,ще пристигнат едни чичковци с дръпнато очи,а след тях ще потеката юаните и те ти нов Хонг-Конг!

33

Да се помисли малко

преди 6 години

ДА така е ПУЧ ДЕМОН........ думата ПУЧ на руски е бунт а че си е ДЕМОН е ясно.поне е ***..живял съм там..и сега бях пак..хубав град...но рискуват непризнаване от всички държави..мита с ЕС и бойкот от Испания... къде ще продават стоки и какво искат ...ще стане като с Югославия...къде ходихме на пазар преди ..в Макединия...скопие Белград ..а сега са пародия на държави....след отцепването и разпада

32

Анонимен

преди 6 години

До УточнениеАКО ЗНАЕШ ИСПАНСКИ ТОВА НЕ ЗНАЧИ ЧЕ ЗНАЕШ И КАТАЛУНСКИ. НА КАТАЛУНСКИ ИМЕТО МУ СЕ ЧЕТЕ ТОЧНО ТАКА КАКТО Е ИЗПИСАНО: ПУЧДЕМОН.

31

Анонимен

преди 6 години

От вчера е наред Полска Силезия .

30

Анонимен

преди 6 години

Той перкото Испания не знае къде е, ти му уточняваш за Андалусия.

29

nkavrakov

преди 6 години

Всичко може да стане ,но ще последва гражданска война.Друг изход няма .

28

Уточнение

преди 6 години

До Анонимен 1 Малко уточнение : Каталунците не са "андалузци" !

27

Анонимен

преди 6 години

Ксталуния вече е независима.....

26

Уточнение

преди 6 години

До ПДЗа сведение името е много зле произнасяно. В оригинал е Puigdemont, което означава "връх на планина" и трябва да се произнася Пуикдемонт. Така че няма нищо общо нито с пучове, нито с демони. Както Maduro няма нищо общо с м-де, а значи зрял, мъдър и Путин няма нищо общо с п...ка, а с "път". Не побългарявайте имената, защото се отдалечавате много от истинското им значение и демонстрирате само невежество.

25

А

преди 6 години

ОТ ВАС НИЩО НЕ ЗАВИСИ ПИШЕТЕ КОЛКО ТО ИСКАТЕ

24

е

преди 6 години

Рахой има две опции .Първата е да подвие опашка и да избяга.Втора е да въведе военно положение в Каталуния и да им отнеме автономията както е по конституция. Ако не го направи ще има още отцепвания.

23

krasirz

преди 6 години

Такава е била винаги политиката на Брюксел, затова случват тези събития в Каталуния. И ще продължават да се случват поради лошото управление на Брюксел.

22

haha

преди 6 години

Фирми и банки вече напускат Барселона и се местят в Мадрид. Ха сegа да се отцепи Каталуня, така ще й го нацепят, че няма да се познае. Четете abc, el pais , yahoo.es-

21

ПД

преди 6 години

Абе дали само на мен така ми звучи или тоя пич - така де, Пучдемон като са го избирали испанците не са ли се чукнали, че с тая фамилия освен да им спретне един пуч и да им се стори демон друго няма какво да стане?!

20

Анонимен

преди 6 години

Чакаме да прати :)) Там не е Украйна .

19

Анонимен

преди 6 години

Косово ,масови гробове,Чечня ,масови гробове,Каталуня два шамара и рев до небесата.Да не се пренасямевъв 1944 и милионите избити в източна Европа и масовите гробове

18

Анонимен

преди 6 години

За референдума в Испания някой изядоха по два шамара,но за отцепването на Чечня руснаците направиха масови гробове

17

Анонимен

преди 6 години

Еееиии

16

до 4 от славянин

преди 6 години

Че кой я пита Испания дали ще позволи!? Каталунците са решели да се отделят и никой не може да ги спре!