15

Alden

преди 6 години

Добре дошли в фирмата за заем на Олдън Мур, Търсите бизнесзаем за собствен капитал, заем за автомобили, студентски заеми, заеми за консолидиране на дълга, необезпечени кредити, рисков капитал и т.н. Или вече сте отхвърлени от банка или финансова институция по една или повече причини. Ние сме частен заемодател и ние отпускаме заеми на фирми и физически лица при нисък и достъпен лихвен процент от 2%. Ако се интересувате, можете да се свържете с нас чрез нашия имейл адрес на адрес aldenmooresloanf

14

ДЕЧО

преди 6 години

КАК ЩЕ БЪДАТ СПЕСТЕНИ ТЕЗИ МИЛИОНИ БЕ ,ЧОВЕЧЕ ? ДЪРЖАВАТА НЯМА ДА ГИ ПОЛУЧАВА ВЕЧЕ ,А ОТ ДЖОБА НА ВСЕКИ ЧОВЕК ЩЕ БЪДАТ СПЕСТЕНИ ПО НЯКОЛКО ЛЕВА ГОДИШНО.А,КОГА ДЪРЖАВАТА ЩЕ СПРЕ ТАКСАТА СМЕТ ЗА НЕОБИТАЕМИ ДВОРНИ МЕСТА ,ХАВРИ И ДР. ,КЪДЕТО ЧОВЕК НЕ МОЖЕ ДА ВЛЕЗЕ , А ДА НЕ ГОВОРИМ ЗА КОФИ И ТЕХНИКА ? ТАЗИ ДАЛАВЕРА КОГА ЩЕ СЕКНЕ ,БЕЗ ДА КАРАТЕ ХОРАТА ВСЯКА ГОДИНА ДА ПРАВЯТ ДЕКЛАРАЦИИ И ДА ДАВАТ ПАРИ ЗА 3-4 ДОКУМЕНТА ЗА ТОВА.

13

Хамлет

преди 6 години

Защото всички от герб са с нечисто съдебно минало!!!!!

12

Анонимен

преди 6 години

Днес минах през 4 държавни институции за различни документи. Прибраха ми скромните 125 лв. :-) Найс а. :-) Само за хартийки, които могат да разпечатат на компа със затворени очи. :-)

11

Жиб.

преди 6 години

Браво за положителното решение- поздравления!

10

Анонимен

преди 6 години

Ще спаднат оборотите на банките... Айде свидетелство за съдимост, айде такса 2 лв за превод.

9

Анонимен

преди 6 години

Интересна "журналистика". Заглавието казва, че няма повече да има свидетелство за съдимост, а в края на "статията" се оказва, че то просто ще стане електронно. Върнахре се в началото на 90-те с подобни просташки номера.

8

ей

преди 6 години

Те да не отлагат издаването на личните карти с вграден електронен подпис,вече два пъти отлагат началото.

7

пак те

преди 6 години

Фейк Нюз

6

да ама не

преди 6 години

Ако НС го гласува евентуално от догодина......!!!

5

До 2

преди 6 години

Не е тска к инфото е непълно- отпада само, ако ти го иска държавен чиновник. Но не отпада ако работодател ти го иска.

4

Хюго Бос

преди 6 години

Само че има един момент, който заблуждава- свидетелството отпада само за държавни учреждения. За фирми и т.н пск ще се чака и плаща такса. Защо заблуждавате хората, не четете ли?!

3

Анонимен

преди 6 години

лека полека капана щраква за офцете ...

2

Анонимен

преди 6 години

Определено вися на опашка на гишето е пълно с хора които всеки ден си издават свиделство и си сменят работата. Tака ще се спестят 3 800 000 лв браво това значи че всеки човек си вади поне едно свииделство годишно и то умножено по 3,14

1

Анонимен

преди 6 години

За пред БГ работодател и институции добре. Но какво става когато трябва за друга държава?