23

Анонимен

преди 6 години

До боянА ти автобус виждал ли си?Автобусът не е камион. Прави разлика! На камиона спирачките са направени да спират при много голям товар, а при автобуса не. Освен това автобуса е направен да се движи при много по-ниски скорости, а не да фърчи със 100. Волвото ако е празно може и някой да се навле род него, но не и ако е пълно. Тогава спирачниьт му път се влошава осезаемо.

22

Михаел Шумахер

преди 6 години

Некадърните шофьори се опитват да оправдаят собствената си некадърност с желание за налагане на строги ограничения и санкции, смятайки че така ще им е по-лесно да преодолеят мъчението наречено шофиране. Е, няма да ви стане по-лесно. Некадърници ще си останете и с 10 км/ч.

21

Джигит

преди 6 години

Карам и засичам,карам и засичам...

20

a

преди 6 години

това е нормално на някои от големите булеварди може до 80 така че 100 е в нормата, а тези които се возят с автобус и единственото което могат да управляват е китайски GSM, да не обясняват на професионален шофьор как се кара, защото един такъв пиян кара по-добре от някои изтръпняци дето карат като бабички

19

Анонимен

преди 6 години

До СсРешението е да карат автобусите на смени и да са отделени две смени за деня.

18

Анонимен

преди 6 години

В моят град автобусите редовно се движат с висока скорост и ако пресичаш на пешеходна пътека е по-добре да ги оставиш да минат първи.

17

Майн.а кампф

преди 6 години

Айде сега за дистарикатската маййна дето го е снимала това глоба за превишена скорост и за ползване на мобилно устройство без хендсфрий по време на шофиране. Комплексираното пловдивско химненце не е могло да преживее факта че некакъв автобус му е изпреварил супердупер пейзанското Ауди. Пловдив е световната столица на провинциализЪма.

16

Анонимен

преди 6 години

Кой му е правил разписанието та трябва да вдига 100 че да го следва???

15

Анонимен

преди 6 години

До боянЕдва ли могат да дигнат 100 а и ограничението е 80

14

Анонимен

преди 6 години

Откъде сте сигурни, че на този километражът му не лъже - може да е с по- малки гуми и да отчита нереално висока скорост.

13

Сс

преди 6 години

ДAИ.са виновни ядат и пият с шефовете на фирми и няма контрол.Шофьорите карат по 14-15часа.като не ти изнася вика махай се и идва друг ***

12

боян

преди 6 години

че те тролеите и автобусите по цариградско след орлов мост посока плиска също вдигат до 100, и то денем, къв е проблемът

11

hip

преди 6 години

До Анонимен 4Виждал ли си как спират тировете на Волво? Моли се да не караш зад някой такъв тир и да набие спирачки, че със сигурност си се наврял под него.

10

Сс

преди 6 години

Ако кара сутрин от 7h вечер до 21h шест дни в седмицата без почивка на обяд е нормално да изпушва човек защото точно така се кара в европейска България. Говоря за В.Търново фирма Алекс ОК.Изпитал съм го лично

9

Проблемът е КАТ

преди 6 години

Проблемът е, че при разрешена максимална скорост от 50 км/час, този шофира с 100 км/час, както и този, който е направил видеото. Защо го правят е ясно - защото няма контрол за спазването на Закона за движение по пътищата и това е основният проблем - липсата на контрол. Знае се, че навсякъде по света правилата се спазват само ако има контрол за спазването им и обратното - навсякъде по света, където няма контрол за спазването на правилата, те масово се нарушават, както е в България от 28 години.

8

Анонимен

преди 6 години

също се вижда че лампите вътре не светят и не вози пътници, а е за гаража

7

.

преди 6 години

До АнонименДебил, какво знае, бе? Очевидно Закона за движение по пътищата не знае! Очевидно не е наясно какъв спирачен път ще има такава голяма и тежка машина при подобна скорост! Очевидно е кръгъл ***, който не просо трябва да му се вземе хляба, трябва да му се вземе книжката до живот! Катастрофите може и да стават заради ***, но точно, защото този е професионален шофьор и носи отговорност за хора трябва да е винаги внимателен! Един ще излезе да пресича и този ще го остави на място!

6

Анонимен

преди 6 години

Пак в Пловдив ...

5

Анонимен

преди 6 години

Нефелни шофьори с кат. В да не дават много акъл, моля. Пътните инциденти са дело на автомобилите, които масово се управляват я от кел.еши, я от пияни, я от многознайковци. Фактите го казват. А шофьорът на автобуса знае какво прави. Така че сега заради някой "моралист" може и хляба да му изяде. Бок.луци.

4

Анонимен

преди 6 години

Тоя умник , за да покаже, че автобуса е в нарушение - и той нарушава закона! Уж много с дразним , когато някой друг го нарушава, но за нас самите е позвлено всичко, защото сме турбо-гАзари!