14

.nona

преди 6 години

Това "шефче"наистина ли не може да сметне 2+2 и да столи,че с това поведение удря по имиджа на ресторанта си?И понеже попита няколко души"кой си ти,бе",дали има реална самооценка за себе си,жалък и комплексиран дребен/и на ръст/човечец.Между другото вижте някои коментари в мрежата за ресторанта му,та няма д а се изненадам и за хлебарчиците

13

нема нужда

преди 6 години

Пак ли ни пробутвате психодиспансета на Тупарев?

12

Анонимен

преди 6 години

Абе, кой си губи времето да гледа глутница никому неизвестни "ВИП"-ове....

11

Бизнеспарко

преди 6 години

Закривай!

10

Шопо

преди 6 години

Ромският Роналдо що не си яде чорбата приготвена от шевчето,а се прави на мъж !!! А и забравя ,че му я няма ромската глутница,а ромите са силни само в глутница !!!

9

Шеф Кенеф

преди 6 години

Шефчето е зленце. Ама накрая се набута между шамарите. Проси проси и си го изпроси. Можеше просто да си стои кротко и да си готви бобеца.

8

скънка

преди 6 години

Хора, проумейте, че никой не гледа това шоу, за да гледа как някой се храни,пие,спи или как влиза в конфронтации. Това шоу е интересно,защото се вижда как едни добри манипулатори в реалния живот биват манипулирани, разобличени и разкривайки ги като личности от сложния алгоритъм на брадъра.Бъдете сигурни, че всички са имали разработена стратегия,преди да влязат,а сега изглеждат трагично. Шапка свалям на Мегс, единствена, която отстоява позицията си.

7

Анонимен

преди 6 години

Toзи "световно признат" шеф не са го чували никъде по света.

6

Анонимен

преди 6 години

Пред този "шеф" дори образ като пишман-Роналдото ми изглежда като интелигентен и културен млад човек. Ако трябваше да го съдя само по физиономията и татусите щях да го мисля за някакъв пореден салфеткаджия.

5

....

преди 6 години

Не мога да повярвам, че има хора, които гледат тая простотия!!!

4

Анонимен

преди 6 години

Шефчето нещо на мишок приличаше когато бе предизвикан от мъж.

3

боян

преди 6 години

саше, дано ти плащат вредни за това, че трябва да гледаш и пишеш за това малoумие

2

а

преди 6 години

Шефче пак напада жени, обаче предизвикан лично от мъж, почна да намесва трети лица, в случая сина си/жалкарска история/. Имайки предвид как се представяше на изискващите по-добра спортна форма мисии, как мислите ще се опъне на здравеняк като Дани, ако се изправи лично? Иначе да си викне подкрепа всеки може, това ясно. Ама при мъжка конфронтация наистина го виждам с два шамара на земята и пак ревящ...

1

Анонимен

преди 6 години

Шеф Петров го гони някакъв силен комплекс от жени. Може би жена му го бие и сега си го изкарва на жените в къщата. Няма да коментираме факта, че прилича на торба с л****.