23

Julie Sweet

преди 1 година

Обещах да препоръчам д-р Ogundele на всички в този форум, той е мощен магистър, който върна съпруга ми за мен само за 24 часа със своите сили, той е истински и мощен. Свържете се с него за помощ, ако имате нужда от решение на проблемите във вашите взаимоотношения или личния живот. Д-р Ogundele WhatsApp или Viber: +27638836445.

22

Анонимен

преди 6 години

Този мъж не е дорасъл да бъде баща. Щом може да отдели дете от майката е очевАдно, че се води от омраза не любов. Тъжно...

21

Ухаа!

преди 6 години

Стойчо, да знаеш, ако има народен съд първо тебе ше обесат! Тоя бой на говеждия стадион ше им дъжи влага до живот! Отбора на народа!!!

20

555

преди 6 години

Пфууу комплексар, а и свекито е една китка за мирисане. Прости хора са Младенови, това е очевидно.

19

до 17-тия циганин

преди 6 години

Само двата гола на Младенов срещу Ливърпул струват повече от цялата история на милиционерския Динамо Подуене ;)

18

Анонимен

преди 6 години

я, оставете хората да се оправят! аре пишете за путин за руссия, там такива работи не се случват, тва шот детето е с русско име, за тва ли дигате пара се едно за пръв път се случват подобни случки!

17

Анонимен

преди 6 години

Първото и дете от един мъж, второто от друг... Нищо. Ще си направи трето от трети. Защо си мислите, че тази е светица? Само пищи по медиите. Бащата да не е в нелегалност? Ако е както тя го описва, полицията отдавна да го е задържала.

16

123

преди 6 години

"именитият ми баща" аре стига бе, шесторчо били именит. Наречи го чорбар и повече няма какво да му кажеш. Нисши форми на живот някакви. Нищо чудно, че истинската цецка е във "В" група.

15

nina

преди 6 години

Типичен нискоинтелигентен комплексар,който прави напук на майката на гърба на детето си...Този индивид,най-малкото ако му пукаше а детето,нямаше да го подлага на такъв стрес.***,така са го възпитали "прочутите" му родители.

14

Анонимен

преди 6 години

Да,бе да.От Левски му предлагат гарсониера,а чорбарите двустаен и затова отива при тях.Всички му викаха Стойчо гарсониерата.А какви ви ги разправя чак да се разплачеш.Това е истината.

13

до 7

преди 6 години

Стойчо се е крил в тоалетната, защото са дошли емисари на лефски да го замъкват насила в подуене, но той (както всеки нормален футболист) не е искал и да чуе, а в ЦСКА отива по собствено желание, а не щото 'партията му била казала така'.

12

O_O

преди 6 години

Свекървата и тя не пада по-далеч, щом има наглостта да каже на една майка, че не заслужавала да види детето си, защото видите ли решила да се премести в родния си град.

11

Анонимен

преди 6 години

НЕ ГИ ЗНАМ КОИ СА ТИЯ И НЕ МЕ ИНТЕРЕСУВАТ!

10

Говеждия стадион

преди 6 години

Още помня изкривената му и злобна физиономия, като удряше по масата.Явно цялата фамилия са с психични отклонения.

9

Анонимен

преди 6 години

мухль0вци са стойчовци и всички във футбола го знаят! крушата не пада по далеч от изгнилата ябълка неустойчо!

8

Анонимен

преди 6 години

тоя *** какъв е да раздава правосъдие? колкото е негово детето, толкова е й на майката! няма право да я лишава от родителски права, което реално е направил с постъпката си. съд до дупка на тоя мишок! докато се научи какъв е реда и закона!

7

Анонимен

преди 6 години

Стойчо-неустойчо и поколението му са си такива - тарикати и печелбари, че нормални хора не могат да виреят покрай тях.

6

Анонимен

преди 6 години

Кръвта вода не става! Стойчо едно време се криеше в тоалетната на стадиона в Стара Загора, за да избяга в ЦСКА. И до последно се криеше. Не че нямаше да стане този трансфер едно време така ставаха нещата, щом ЦСКА иска някого той се дава, защото партията така нареждаше. Но можеше да излезе като мъж и да си каже отивам в ЦСКА. Но не! Та и сина му е същият!

5

Петко

преди 6 години

Така са много семейства в България. За съжаление се получава, защото всеки иска да прави каквото му е кеф и както му е удобно на него ! За мен в тази ситуация сина на Стойчо има право, защото явно е по-добре финансово, както и може би умствено и за детето е по-добре да е в София при баща си ! Това си е мое мнение...

4

Анонимен

преди 6 години

100% Тройчо Симитлийски му е дал акъл така да направи!