15

Анонимен

преди 6 години

Съгласен съм пич ама ти като толкова ги разбираш нещата защо емигрира и остави други дс се грижат за твойта майка?

14

Анонимен

преди 6 години

Разбира се че вина имат и пациентите- пенсионери , които по някакви родолюбиви чуства още стоят в бг и не отиват при децата си, нали я слушам и майка ми- тя да се пенсионира , че да си идела в къщата на село !?? За какво, да я оберат, да я ритат по спирките, да я изнудват в болницата, да я гледат като човек 3-то качество , ама няма как да й го обясни човек.

13

Люси, не ни поучавй

преди 6 години

от Америка !! Всеки българин тук знае как стоят нещата. Ами ако искаш да промениш нещо ела си у дома !!! С писма нищо не става , мама я няма вече. Надали щеше да е друго , ако си беше тук , но поне щеше да си до нея в последните й минути .....

12

анонимен

преди 6 години

сьдете бьлгария в страсбург до дупка никаква милост 27 години докторитесе занимават с политически стачки и пари

11

Бургас

преди 6 години

Кой ще ми каже защо плащаме? Ако се разболея ме е страх да отида при лекар защото не знам на какъв ще попадна. Защо ли живеем още в тази държава без да искаме да я променим. Жалък народ сме.

10

Анонимен

преди 6 години

Минаха 30 години и непокварените от демокрацията лекари се пенсионираха, и на преден план излиза подобието на лекари практикуващи за единия хляб без никакъв интерес към професията.Благодарение на интернет съм във връзка с бивши съученици и се оказа , че двама са полицаи във Варна, и още двама са учители - и са все хора които с мнооо мъка успяха да избутат техникума , та предполагам подобно е положението и в другите сфери на народното стопанство.

9

NaskoD

преди 6 години

Моите съболезнования доктор Лазаров!! Бъдете силен и не оставяйте случая неразрешен! Нека да има за мърлявите доктори последствие и наказание за неизвършените им служебни ангажименти! Сърдечни поздрави!

8

агонията на България

преди 6 години

Вината винаги е в починалия,а че лекарите са се превърнали в безжалостни търговци винаги се прикрива,те са свикнали вече с смъртта това е най лошото....

7

Анонимен

преди 6 години

Казва на глас това което всички добре знаем, нашите са некадърници и мърлячи единствено могат да изнудват хората. Да си заведе дело човека и съд до дупка вкл и в европейския съд

6

онбашията

преди 6 години

между другото, ще ви открехна на една грозна, но необходима практика която служител на спешна помощ ми разкри в личен разговор не си дават зор за по-възрастни, за да не стане така че заради някоя баба да изтърват дете. забележете че тия случаи се случват "случайно" все на 60+ годишни.

5

Анонимен

преди 6 години

Защо сина на починалата Петя, не я е излекувал, след като знае, как се лекува септичен шок?

4

Анонимен23

преди 6 години

До онбашиятаПо-безсмислен коментар не съм виждал...

3

Анонимен23

преди 6 години

Всеки ще си получи заслуженото. Кармата е ***.

2

онбашията

преди 6 години

да, а синът на починалата е един от тия дето са отишли в чужбина, тъй че на кого се сърди не разбирам?

1

боян

преди 6 години

тъжната истина е, че отличните лекари отиват в чужбина, а тук остават само тройкаджиите