24

хммм

преди 6 години

е как хем е блудствал, хем не ги е мушкал. Нали само ги е пипал, това не е блудстване, думата има съвсем различно значение. Нещо много модерно стана разни муpгави да се оплакват от директори и кметове. Как все на тях им се случва не знам.

23

Анонимен

преди 6 години

А слагате ли ги на коленете си , има си норми в това общество

22

притеснен

преди 6 години

Ако някой види как моите ученици ме прегръщат вкупом и ми се радват едвам се задържам на краката си,какво ли ще пишат и каква ли присъда ще получа?! Умът не ми го побира какво може да се върти в главата на хората,изобщо!!!

21

Анонимен

преди 6 години

И освен това, 14 годишните булки са си отделен казус и това че някое момиче е било омъжено и изнасилено, не значи че всеки който го срещне може безнаказано да го изнасилва, нея или произволно друго момиче от същия етнос. Няма работа директорът да остава насаме с тинейджърки. Всъщност няма работа да остава с никой малолетен насаме и да го пипа и да му говори мръсотии. Особено ако момичето е проблемно - ми да викне една учителка за свидетел, какво ще стои сам с нея.

20

Анонимен

преди 6 години

Не мога да разбера коментарите долу.Абе вие сърца нямате ли, нямате ли близки от женски пол, просто не ми е ясно. При толкова много свидетели, при аудио-записи, и вие си продължавате с глупостите, че било изфабрикувано.Какво е изфабрикувано?Професор в университета на 65 пипаше коленете на състудентките ми,кой ви каза, че мъжът като мине 50 и става безопасен? И когато ситуацията му е множество свидетели + запис, срещу думата на потенциален педофил, ако не бяха шведи вие на кой щяхте да повярвате?

19

Анонимен

преди 6 години

Интересна работа хиляди коментари , натопен ли е , виновен ли е - обикновените хора се надявяме на обективно разследване ,но защо не се коментира следното , цяла България знае за 14 годишните "булки" това е нарушение и на закон а и на конституция значи , ако директорът е блудствал- съд ами героите забременили тези 14 годишни - те къде , за тях защо не се пише и коментира бащата на момичето като е толкова морален а и там жената която я посъветвала за записа - да кажат в ге.т.о какво става

18

Анонимен

преди 6 години

Какво значи букаке?учител по география

17

Гюнтер

преди 6 години

А дали и е *** цииганзката миризллива миндджа?

16

Анонимен

преди 6 години

Какви са тия "свидетели", които не са очевидци, а някой нещо им е разказал?

15

Анонимен

преди 6 години

Перверзник е, виждате ли как гледа!

14

стейси

преди 6 години

Такива като тоя налитат на слабите и усещат страха , а в очите на тоя чета безнаказаност , направил го и дано да се докаже да го видя тогава.

13

Анонимен

преди 6 години

Половината махала й е правила букаке на Радостинка, ама сега голямо правене!!!

12

Анонимен

преди 6 години

до Евроантлан тик!Ако бе барнал дьщеря ти за задните части и бе и пуснал един мазен език какво ли ще ше да напишеш си остава загадка!

11

Анонимен

преди 6 години

Все пак детенцето се разминало с едно две целуфки и обарвания по бузките! Имак като го гледам на снимката се вижда в очите му една некотрилиуема болест.

10

Евроатлантик

преди 6 години

*** искат да измънкат парички.

9

стейси

преди 6 години

Преживяла съм го, преди 34 г учителя ми по трудово ни слагаще да сядаме на коленете му ,а с жена си бяха колеги и дори тя го заместваше разбирах че не е редно бях на 11г ама на кого да кажа , кой ще ни повярва.Иначе все избираше " по- развитите " та рядко попадаше на мен. А този човек беше уважаван и ценен , почина преди 5г и признавам си почувствах облекчение

8

Анонимен

преди 6 години

Направили са му политическа "мечка" на директора. Ромите си мислят, че всички са з00фили и някой се интересува от тях. Решението - всички роми обратно в Пакистан и Индия и да се радват на демократично и безплатно образование.

7

Анонимен

преди 6 години

Много ми е интересно какво е записано на телефона? Само гласа на момичето или и на директора? Ако няма гласа на директора а само момичето се чува това означава че е инсценировка. Ако се чува гласа на директора и на момичето пак може да е инсценирано като момичето го подтиква към блудствени действия без директора да е правел нищо. Мисля си че компетентните органи трябва сериозно да разследват и да разберат кой лъже? Не мога да си представя 58 годишен човек да посегне на 14 годишно дете!

6

Анонимен

преди 6 години

Лицето на този гнусар ми изглежда като достатъчно доказателство.

5

коняк

преди 6 години

14 годишна е вече стара мома