15

Анонимен

преди 6 години

По какъв начин се доказва "неизгодна сделка"? ПОнякога е по-изгодно да купиш нещо по-скъпо, но да имаш сигурност, гаранция и пр. Това са безпочвени обвинения, ще видите, че в съда ще отпаднат.

14

Анонимен

преди 6 години

Да, обаче е под крилото на Банкянския Суджук, както и Добрев, така че медиите и него сега ще го изкарат герой и няма да върне нищо от откраднатото.В Тикволандия е така.

13

Ха

преди 6 години

А кой назначи това лице в НДК,и го пазеше?ГЕРБ какво ми се мишкотите.

12

Анонимен

преди 6 години

Това са кокошкарски суми.На фона на няколко десетки милиона за ремонт, 400 хил са 2-3%.Това е в рамките на нормалното.Каквото и да предприемете, сметките ще ви излязат с +-10%

11

Абе,

преди 6 години

Тоя,защо не е в ареста? У нас вкарват в затвора само кокошкарите а тия,дето папкат на едро,си живеят спокойно и недосегаеми.Това си е практика в България.

10

Анонимен

преди 6 години

Май е паднал от матрака на социоложката?

9

Анонимен

преди 6 години

Тарикатите ги познавам само по лисичата им физиономия! На този не бих поверил и метла за метене камо ли някакво голямо учреждение в което се делкат милиони. Особено като му чуя еврейското име и направо ще го пратя при свети петър а те са му поверили висок пост. Този дето го е издигнал в главата си сигурно има бръмбари червена книжка в малкото джобче на сакото или пък е прочел Винету!

8

Анонимен

преди 6 години

Ооооопс! Балоните се пукат, надувайте, момчета да станат на парчета! Пук!

7

Анонимен

преди 6 години

Борша трябва да се преименува, с това руско име е срам за френдовете от ОО, десебе и седесе. Да се преименува на Макдоналдс. Сделките са били изгодни, защото приятел в нужда и сделка се познава.

6

Анонимен

преди 6 години

Пишете невероятни глупости. Боршето нито е човек на Станишев, нито е обикалял с млади момичета. Другаде е причината, ама нали сте ми смърдящи ***-няма да знаете. Питайте работодателя ви от "Позитано" 20 ако още е в съзнание, да ви ги обясни тези неща, преди да пишете кретении. #3 ви е подсказал за какво става дума.

5

Анонимен

преди 6 години

Боршош беше човек на Станишев, не случайно крадеше като него.

4

НДК мафиот

преди 6 години

Ей това тарикатче направи доста поразии там, но се знае че не без знанието на омбашията в Банкя! Много дразнеше лекенцето, демонстрираше лукс, придружаван от хубави млади момичета, на които се отплащаше щедро! Едната май художник го раздаваше, управител галеристка стана и т.н. Червени номенклатурни кадри,нищо повече... вече даже и не се учудвам! Мафия,назначена мафия! Гнус!

3

Анонимен

преди 6 години

Момъкът изпадна защото загуби влиятелна партньорка в будуара.

2

уникален талант

преди 6 години

Не ми се мисли, колко пара струва смешното лого за председателството.

1

Герб

преди 6 години

до гроб