62

почивай в мир Стояне

преди 6 години

Хора,не може да съдите за Стоян от това ,че някой го е нарекъл наркоман два пъти в тази долна статия и с това е описал все едно целия му живот.Момчето ,ако и наркоман беше най -мъжкия пич ,който познавам.Беше дълго време най - добрия златар в Пловдив.Жалко е ,че точно тоя мъжкар е умрял застрелян в гръб от собствения си баща,когото той ,въпреки цялата помия излята върху му тук ,уважаваше повече от всеки друг човек.Истината е че той се беше изчистил,жена му е виновна,тя го подлъга пак лъм дрога

61

Ллл

преди 6 години

До Пешо"ГОЛЯМ ЗАЛЪК *** - ГОЛЯМА ДУМА НЕ КАЗВАЙ !!!"Бай бабо да не те стигне същото.... че ще видиш тогава.

60

анонимен

преди 6 години

При такава ужасна семейна трагедия е излишно да се осъжда бащата , той достатъчно ще страда, че е убил сина си, който напълно го е заслужил!!

59

Анонимен

преди 6 години

Голяма трагедия, за съжаление далеч не единствена.Иначе за Очите, този наркотрафикант, кръв от 100 места намериха, само и само да остане жив и да продължава да разбива семейства.Човек да откаже едни цигари колко е трудно, а да се откаже от наркотиците е 100 пъти по - трудно.Смъртна присъда е малка за наркотрафиканти.

58

Анонимен

преди 6 години

До "korean soup" ти май доста си се напушил....

57

Анонимен

преди 6 години

Нищо не пише за майката на бебето? Има израз За теб човек убивам!. За внука си го е направил!

56

mongolian saider

преди 6 години

До Korean soupпреди марихуаната сигурно е бил на кафе и цигари - защо да не ги криминализираме а? ахаха

55

Анонимен

преди 6 години

Разбрал е, че всъщност не му е син...

54

Анонимен

преди 6 години

Е сега по- спокойни ли сте? Лягате ли си с чиста съвест?

53

бивш военен

преди 6 години

Разбирам го бящата. Военните сме хора на честа, а не ***. Поне повечето. Като го гледам е свестен и огрижен човек.Не одобрявам силовите методи, но понякога е правилно да отнемеш 1 човешки живот, коюто така или иначе е изгубен, за да запазиш други. В случая може да се каже, че е спасил семейството си и внучето си за което се грижи. Не се е знаело, кога на наркомана сина му ще му прещтрака нещо и да ги изтрепе, за да вземе пари за следващата доза.Тъжна история. Не е пожелавам на никой.

52

Анонимен

преди 6 години

Голяма трагедия е това да застреляш собствения си син. Явно не се е търпяло повече. Тези, които приказват за възпитание си нямат и понятие какво е да възпитаваш дете в това време. Цял ден на работа двамата родители, за да вържат бюджета, връщат се грохнали, готвене, нещо из къщи да се свърши, вечеря, разговор как е минал деня и на следващия ден пак същото. Как и кога да стане това възпитание? Детето на училище с приятели и т.н. Вечер се видите и толкова. Времената са други и няма врему за нещо.

51

Реалист

преди 6 години

До Съдба 52:Гoвeдoтo се ражда roвeдo и колкото и да го възпитаваш си остава такова. Ролята на възпитанието в случая е несъществена..

50

Съдба

преди 6 години

Това се казва СЪДба! Като си изтървал възпитанието такова жънеш, жалко.Хиляди са така, десетки хиляди ги пребиват, стотици хиляди са алкохолици, милиони са неграмотни...

49

Korean soup

преди 6 години

Е как започнал с марихуана и после минал на хероин?????!!!!!!?????? Нали марихуаната беше АБСОЛЮТНО безвредна, че даже и доста полезна. Едва ли не се препоръчва за добър тонус, крепко здраве и дълъг живот. Аз лично не вярвам на тази история. Виж от алкохол на хероин да е минал - да, но от марихуана ..... никой досега не е минавал. Световно изследване има затова нещо, че това никога не се е случвало. Хората в света, като спре да им се пуши трева и си ушиват едни конопени ризи от нея ... и така.

48

Анонимен

преди 6 години

Хем така, хем иначе. И той е виновен, че не си е опазил сина, но не се е застрелял досега. Има капка егоизъм в цялата история, ама сигурно му е дошло до гуша.

47

Берлин

преди 6 години

Горкият човек.

46

Шоп

преди 6 години

Този на снимкатае едно недоразвито лай но, ментално на 12 години, щом може да убие някого, защото се почувствал обиден. Даже не някой, а собственото си дете. Този не е баща, той се поставил по-ниско от сина си. Вместо да се гръмне, той си търси оправдание, той никога не е имал никаква връзка със сина си. Създал го е, провалил му е живота и го е убил. Този *** на снимката трябва просто да се бутне в дълбока пропаст и да се забрави, че е съществувал.

45

Край

преди 6 години

После да не жалиш за Бай Тошо. Тук не оставаше прашинка хероин. 90 те години във филма "Аз графинята" направиха героиня срещу режима една от малкото наркоманки при соца.

44

бла,бла

преди 6 години

Сега този ще лежи до края на живота си, а всякакви други ги пускат ОТПУСКА.

43

Анонимен

преди 6 години

отървали са се хората