21

ПЕТРОВА

преди 6 години

ПРАВ Е ПРЕЗИДЕНТА - НОВ БАРДАК СЪС СТАРИ *** НЕ СТАВА. НОВ ПРЕДСЕДАТЕЛ ИЗБРАН ОТ НОВИЯ СЪВЕТ. ИНАЧЕ НАМИРИСВА НА НЕЩО ДРУГО.

20

Гробокопач

преди 6 години

До АнонименА селският махараджа на Бългучистан, Тиквалан Бокванапутр, не е и ли и той със зелени чорапки? Не е ли и той, богопомазан?

19

Гробокопач

преди 6 години

До Огнян Минчев-цитатМинчев, словоблудстването много ти се отдава, но си гол и бос в политиката. Я въри на нивата и копай картофи, не сиз а тая работа.

18

ПОДКРЕПА

преди 6 години

Подкрепям решението на Президента .В България и ЕС започнахме да си правим т.а.ш.а.ци с работата за която ни плащат . Вчера изтече Информация че в ЕС има 400 безработни пилоти на самолети .Скоро ще има и безработни Лекари и Политици .Всеки се пеняви за повече пари без да работи .Сина на Пеевски открадна 120 000 000 лева за които има Доказателства за Корупционна схема в Хасково .За какво са ни Нужни тези *хора *?

17

Огнян Минчев-цитат

преди 6 години

Ако президентът Радев не се заеме сериозно с процеса на своето политическо самообразование в позицията на държавен глава, ако продължава да бърка познанията за политиката с ирационалните митологии, характеризиращи колективната некомпетентност на издигналата го на този пост партия БСП, ще му бъде трудно да се ориентира в своите задължения, за които той и без друго е твърде неподготвен.

16

Do 8

преди 6 години

Президента не е от БСП, защото с действията си показва това. Последователен е и принципен. Опитва се да прави това, което е обрщал ,затова и толкова го плюят. Народа го подкрепя,колкото и да не им се иска на управляващите!!! Това е нашият ПРЕЗИДЕНТ , напълно различен от *** !!!

15

Анонимен

преди 6 години

Зеленият Чорап Радев се мисли за богопомазан - заплашва, руши постигнатото до момента и играе в услуга на Москва.

14

Анонимен

преди 6 години

Щом троловете на КОЙ налазиха президента, работата е ясна - той е от добрите.

13

Президент надали ?

преди 6 години

Летци си имаме, ама президент надали...

12

Анонимен

преди 6 години

Това, че Радев е избран с гласовете на БСП е манипулация. Аз не помня последните 20 години да съм гласувал за БСП, типичен десен избирател съм (под десен нямам предвид създания като Кунева и Лукарски), но гласувах за президента Радев.

11

до2

преди 6 години

Тарикатският език(беквокалисти), злостното подхвърляне и жаргона не са ПРИСЪЩИ за Президентско слово пред гражданите, които трябва да обединява.( не вярвам това да е лично написано, а от някой млад от екипа, който ползува такъв език в ежедневието.)

10

така е

преди 6 години

Радев беше избран с гласовете на БСП. Без техните гласове той нямаше да стане президент. Тъй че не се чудете, че играе по свирката на БСП. Той и Нинова са в комбина.

9

Анонимен

преди 6 години

давай другарю зелен чорапогащник !всеки ден по една поръчка от сибирския император и така петилетката за 3 години !

8

Анонимен

преди 6 години

Колега,Румен,не значи умен!Умна е генерал Деса- поетеса и ген.Решетнков!

7

до 6

преди 6 години

Президентът е умен човек, но моля ви не го свързвайте с БСП.-Как да не го свързваме с БСП след като Нинова директно и безпардонно го командва? Той е кукла на конци на БСП.

6

доктор

преди 6 години

Г-н президент, дръжте си! Народът е зад вас - ей сега ще грабнат по туба вазелин и ще си изразят мнението за вас!

5

Анонимен

преди 6 години

Президентът е умен човек, но моля ви не го свързвайте с БСП. Червените другари са ми точно толкова неприятни, колкото суджуците. Гласувам винаги на избори, но за щастие не за тези, които са сега в Парламента. Дано президентът удържи на атаките, понеже БСП и ГЕРБ са в един отбор отдавна.

4

генерал-смешно е

преди 6 години

Мястото на генералите е в армията, а не в политиката. В цивилизована Европа в мирно време няма нито един президент генерал.

3

нали!

преди 6 години

Я, подчехлю пак го показват по новините. Явно избива тежки комплекси, тъй като жена му пред няколко дни каза, че е под чехъл - тя била гениралша с 3 звезди, а Радев само с 2. И тоя клоун се прави на шеф на армията. Човек, който не може да камандва жена си, как ще командва цяла армия? Оставка!

2

1

преди 6 години

До избирател,какво не си разбра,когато си спрът бековокалистите,г-н Президента,ще ги уважи.