11

КРАЛИ МАРКО

преди 6 години

Ликвидират ли сащ Всичко ще си дойде на мястото. Няма място на земята за тази Сатанинска държава. Преди Ирак мюсюлманите си бяха напълно нормални.СЛАВА НА ВЕЛИКА БРАТСКА РУСИЯ !!! НАШИ БРАТЯ ПО КРЪВ И РЕЛИГИЯ !!! НАЙ МОГЪЩАТА СИЛА НА ЗЕМЯТА !!!

10

Анонимен

преди 6 години

TIHOMIR STANOICEV E COVEK NEGRAMOTEN S KUPENA DIPLOMA--KAKAV ESPERT,TA CAK I DOFTOR--AMAN OT DOFTORI.

9

Анонимен

преди 6 години

Трябва да се избият всичквсички МЮСУЛМАНИ и проблема ще се реши!

8

АЛАХ МОХАМЕДОВ

преди 6 години

Ислямът е ретроградно учение за назадничави, нискоинтелигентни и неосъзнати хора с примитивно битие и нулеви духовни потребности.

7

Гробокопач

преди 6 години

Искахте глобализация и получихте глобализация;))) Сега ревете;))) Нема. Късно е либе за китка. Глобализацията, обслужва само определени фамилии в света, останалите са просто жертви.

6

Helleborus

преди 6 години

Радикализирането тук, става заради радикализираните общества на други места. Светът гледа глобално, когато иска да им помага, но гледа регионално, когато те са източник на радикални идеи. Т.е., не желаем да ги виждаме, когато ни мразят и празнуват болката ни, гледаме си само нашия човек, тук и се чудим какво е станало. За да може да върви идеята, че трябва да им помагаме на онези, които са го зарибявали. Не само ислямска държава одобрява терора в Европа.

5

Анонимен

преди 6 години

Меркел не вярва че мултикултурализмът е възможен, просто тя работи по поставената и задача, само зомбираните и вярват

4

Helleborus

преди 6 години

Общества, които са враждебни помежду си, трябва първо да се излекуват от тази враждебност и после да се интегрират. Културата и нагласите на хората са най-важния белег, който показва кой ти е ближен и кой не. Тук не важи презумпцията за невинност, да ги вкарваме между нас, после ще ги интегрираме. Защото културата когато е ясна, невинни няма. Ако някой народ ти мисли злото, той не е невинен. И не може да интегрираш такива хора един по един, с надеждата да не са повлияни от собствената си култура

3

Helleborus

преди 6 години

Нашето общество трябва да бъде наясно с нагласите на всички народи по света. Защото щом настояваме да има глобален свят, трябва първо да се убедим, че той е безопасен за нас. Че няма хора по света, които да празнуват, когато в Европа умират хора. Ако има такива общества, ние не може да сваляме границите към тях. Съвсем просто е, на бойното поле не препитваш кой е добър и кой лош от онези, които идват насреща ти, борят се народ срещу народ. Не може да допускаме отделни хора от такива общества.

2

Ааааааа!

преди 6 години

Докато УМНИТЕ с експертът по сигурността д-р Тихомир Стойчев, преподавател в Нов български университет СЕ НАУМУВАТ, ЛУДУТЕ ИСЛЯМИСТИ СЕ НАЛУДУВАТ ЗА КАКВО ИМ Е АКЪЛ НА ВСИЧКИ ЕКСПЕРТИ КАТО ЗА ПЕТ ПАРИ НЕ ЧИНИ ИЛИ ОЩЕ ПО ПРОСТО НИКАКВА РАБОТА НЕ ВЪРШИ ОСВЕН ЗА УКРАШЕНИЕ НА УСТАТА

1

Факт

преди 6 години

Ще ни трови докато не унищожът тези който създадоха това зло,САЩ.