6

Анонимен

преди 6 години

В цял свят, на всеки непредубеден човек, като му кажеш раССия и веднага изниква асоциация с пропаганда и дезинформация, фалшиви новини и реклами, хакерски атаки и всякакви други кремълски прийоми. Неумението на *** да се развиват в чисто икономически аспект, е довело до богатия им арсенал от хибридни форми на въздействие, за избиване на имперските им комплекси.А иначе марката РАША е увековечена с неизменния автомат калашников и кривите им ракети,прототип на немските Фау-2 от времето на ВСВ

5

sss

преди 6 години

малиии 3000 рекламииии малиииииии то мноо нещо .... цели ТРИ ХИЛЯДИ РЕКЛАМИ ... то за концерт на веселин маринов повече плакати се печатът ! тва са луди хора, а още по луди са тез които вярват :)

4

Анонимен

преди 6 години

Някои хора просто заработват в интернет както македонците от реклами на гугъл. Просто пишат постове по теми които се четат и хоп няколко хиляди клика няколко хиляди долара по сметката. Просто и ефикасно .Чудно как в БГ още не са се усетили хората. Работа от къщи а прихода е реален така дори няма риск като бинарна търговия или форекс тук влагаш единствено труда си и колкото повече цъкания толкова повече пари. Ако се чете по малко изкарваш по малко. В крайна сметка не губиш нищо освен отд. време

3

dp

преди 6 години

Кремълската агит машина откри как да стигне до по-широка публика с писанията си от вида послания с химичесли молив по стените на обществените тоалетни, LOL.Даже постигнаха доста успехи - докато не станаха банални. Всяко чудо за три дни. Това, което разните КГБ специалисти живеещи във феодална Русия не разбират е, че в света на свободен обмен на информация обществото развива имунитет срещу такива глупости много бързо.

2

Анонимен

преди 6 години

Американците измислиха фейсбука да ни промиват мозъците. Обаче както е известно тоягата има два края. Та нищо чудно че и руснаците я използват със същата цел. Законно е макар и да не е морално. Те всички средства за масова информация това правят - промиват мозъците на тълпата и формират общественото мнение. Американците всъщност са шокирани че и друг си позволява да прави каквото те винаги са правели.

1

11

преди 6 години

И кво - руснаците нямат право да рекламират ли? Това ли е руската хакерска намеса в изборите? Идиотска работа ....