14

Анонимен

преди 6 години

До 10И колко трябва да си жалък, че географските координати, на които си роден да са повод на селски комплекси. :(

13

Анонимен

преди 6 години

До 12Ами както виждаш, е точно така, олгофрен, иначе нямаше да уволняват всичката тая ***. Прочети си правата и ми бъди благодарен.

12

ххххх

преди 6 години

До Падение лекарско БГМНОГооооо тъпоооо В Турция съм виждал за 24 часа в болница СМЕТКА ОТ 5000 ДОЛАРА Не беше операция а вливания на системи И то НЕ нещо от сорта на ..течно злато

11

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 7------------------------------Ами както виждаш не е така.Като напуснеш веднъж по собствено желание значи в тази болница повече не носят отговорност за теб.Ако беше останал можеше и да е жив. лекарите с нищо и никому не са длъжни. Особено за 800 лв заплатки!

10

65

преди 6 години

Историята трябваше да започне със,, един онко болен с левкимия вика Бърза помощ,но понеже е обречен ,тя не бърза.

9

Анонимен

преди 6 години

До АнонименТъжно е да си посредствен до степен, че географските координати, на които си роден, да са повод за пъчене...

8

Експерт

преди 6 години

Абе ******, как може да налагате наказания за две НЕСЪВМЕСТИМИ НЕЩА??? Налагате наказание, първо, че пациентът НЕ Е ПРЕГЛЕДАН, и второ, че НЕ Е РЕГИСТРИРАН В СИСТЕМАТА ЗА ПРЕГЛЕДИ! Е КАК ДА БЪДЕ РЕГИСТРИРАН В СИСТЕМАТА ЗА ПРЕГЛЕДИ, КАТО НЕ Е ПРЕГЛЕДАН??? ******* сталинистки!

7

Анонимен

преди 6 години

До Не е ли времеАко иска ще напуска и 10 пъти болницата, те са задължени по закон и клетва да го приемат всеки път, но явно не знаеш какви са правата и задълженията на лекарите, защото кой знае от кое пробито село си.

6

Анонимен

преди 6 години

Това ви чака всички които все още сте там в кочинката на банкянския Винету! Преди няколко години закарах баща ми в болница заради много високо кръвно което беше животозастрашаващо. Свалиха му кръвното предписаха лекарства и след 3 дни го прибрах вкъщи. Човека беше добре точно 2 дни след като го прибрах. На вторият ден го заболя стомаха докато се накумят да дойдат от бърза почощ човека почина. Причината беше вътрешно болнична инфекция от която много народ си отиват във вашата китна родина!

5

Не е ли време

преди 6 години

да се сложи край на тази сага с пациент 1 на републиката и неговата съпруга? Колкото повече се пише, толкова по-ясно става, че са типичните дърти и егоистични ***, които се мислят зе безсмъртни, държат да разиграват всичко живо, винаги са недоволни и е абсолютно задължително да бъдат обгрижвани приоритетно и незабавно. Без изключение. Съпругата му първо настоявала да напусне болницата, после да бъде приет без забавяне в друга такава... Много настоятелна гражданка...

4

Цонко

преди 6 години

След дъжда - качулка! Браво!

3

Анонимен

преди 6 години

Teзи ли протестираха за повечко пара?

2

Анадолски

преди 6 години

"Пациентът е бил откаран до "Пирогов", където е бил направен отказ за преглед и прием."Срамота! Да му бяхме пратили ние пак една "Камила"!Европейци ми били те, а ние изостанали! Язък, думите ви се връщат на вас! Хомосапиенси такива!

1

Падение лекарско БГ

преди 6 години

При спешност ще викам линейка от турция там май са човеци ,а не мутри в бели престилки!