7

Факт

преди 6 години

Ще работи по свой план след като МВР нямаше план,и е проядено от корупция,никой вече няма вяра на МВР...

6

Джедай Мастър

преди 6 години

"Всеки, който извършва такова престъпление, е нагъл."Всъщност нагло е да обвиняваш жертвата, че ти е попречила и затова не си свършил работата. Можеше просто да си замълчи, но толкова им е милиционерския капацитет - да гастролират из сутрешните блокове и да плямпат простотии.

5

Тато из Правец

преди 6 години

И правилно ! Детето му е живо и невредимо ! За разлика от оня от ,,Литекс,, ,който го спасяваше полицията и го върнаха без пръсти,че отвлякоха и жена му !!! Просто УШЕВИТЕ не ставате за нищо !!!

4

До 2

преди 6 години

Или пък дори и да има доказателства (видеозаписи и тн) нашия мил съд неможе да осъди никой, а и няма и желание. Не случайно имаме постоянно хора с по 30 престъпления на свобода. Няма наказания в БГ и това е най-най-най-най големия проблем. По-голям от всички политици дори.

3

Анонимен

преди 6 години

"Бащата на отвлечения Адриан Златков е работил по свой план и се е дистанцирал от полицията" - за това синът му е жив! Ако беше работил с вас, не се знае, защото първо сте немърливи и второ е пълно с престъпници във вашите редици.

2

Анонимен

преди 6 години

Или престъпниците са винаги изключително хитри и комбинативни или полицията е достатъчно *** ,проста и неадекватна, неспособна да съберe и 1 доказателство годно за пред съда. Закривай !

1

Циник

преди 6 години

Гледам снимката на "бебчо".....и изпадам в умиление!