187

хАСАН

преди 6 години

тоя Делян е като другия Пеевски , а Герб са *** всичките

186

Анонимен

преди 6 години

Значи от герб одобряват политиката си в хасково и добрич.нормално,то в цялата страна ,където са на власт е такова положението.затова и цветанов драпа да има кметове навсякъде!а дилянчо добрев щял да съди,как като самият той е подсъдим?

185

Анонимен

преди 6 години

Ако не погазят закона не трябва да го оставят в НС."Чл. 72. (1) Пълномощията на народния представител се прекратяват предсрочно при:1. подаване на оставка пред Народното събрание;"т.е. актът на на подаване прекратява..."(2) В случаите на т. 1 и 2 решението се приема от Народното събрание"Народното събрание не "гласува", а "приема"Няма правна логика да заставиш някого да е депутат, въпреки волята му.

184

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен И аз винаги гласувам за ГРРБ. Принуден съм - единствен работещ в моето семейство , ако не гласувам съм на улицата. И ти ли си така или по убеждения гласуваш.

183

бургазлия

преди 6 години

Това е достатъчно с етикета който си приши .Валерката го подкрепя за да не се разчият как неговия областет координатор хвърли оставка и напусна партията му .Не беше случано да лобира за ОГРАДАТА покрай която активисти и членове на НФСБ чрез трафик на мигранти финансирваха партията .

182

газ

преди 6 години

Излизат нови схеми на Добрев с други намесени депутати от гербфрог

181

Анонимен

преди 6 години

от комунист човек не става ...те се раждат развалени !!!!!

180

До 184

преди 6 години

За Добрич и Хасково ли пишеш ?35710

179

Анонимен

преди 6 години

Срамота!

178

Самата истина!

преди 6 години

БСпК трябва да бъде забранена със закон. Закона трябва да е смърт или екстрадиция извън европейския съюз ! Това е най - продажната сбирщина от *** в историята на България за всички времена! Това да подариш Македония защото някаква пияница от Москва ти заповядва значи трябва да си мега долен предател ...най - големите национални предателства в историята на България са дошли именно от БКП и никой друг! България е толкова зле в момента точно , само и единствено блгадарение на БКП!!!!

177

Анонимен

преди 6 години

До Днес БГ , вие няма ли да почнете да правите нещо и да спирате Руските предателски ***. Сайта ви е заприличал не на Български а на Руски ...тука само на руски не говорят ! Днес БГ, не разбира те ли , че на тези хора им се плаща да плюят собствена си държава. Това са хора които мразят всичко и всички , изпитват омраза към всички ближни ! Почвайте да ги махате от тоя сайт иначе ще свършите както всички други които са имали вземане даване с масовите убийци от БКП !

176

Анонимен

преди 6 години

Няма ли най после да се вдигне народа и да махнем един път завинаги тази мафиотска структура герб, продадоха държавата и заробиха народа.

175

Анонимен

преди 6 години

Сагата Добрев придобива значение на Основи на Герберизма. Скоро ще се изучава по училищата, където ГЕРБ-Деца (пионерчета) ще се обучават на партийно строителство!

174

@

преди 6 години

ОПГ-то достигна апогея на наглостта си!Доказателствата за поставянето на роднини и приятели на държавни служби са безспорни. Както този г-н Добрев, така и шайката от ГЕРБ нито веднъж не са казали че изнесените факти са неверни. Не могат. Но почнаха да плюят г-жа Йончева колко лош журналист била и как е правила филми само на държавна издръжка. ха-ха-ха...Нямало да му гласуват освобождаването. Момчето бил светец! Като всички останали в ОПГ-то.Минахме през ВИС, СИК, сега ГЕРБ... каква орисия.

173

Анонимен

преди 6 години

Добрев много дълбоко бръкна в джобовете на другарите, като подля вода на техните кремълски господари с техните заробващи антибългарски енергийни проекти, така че тази гнусна атака се очакваше.

172

Анонимен

преди 6 години

Биг боса не се чува защото това, което прави Добрев е модел одобрен от него.Не само в Хасково е така,а във всяка община.Обществените поръчки се печелят от роднини и приятели на политици.Родителите на Добрев са направили фабрика за пелети с европейски пари и са сключили договор с общината да им ги изкупува!

171

Нов

преди 6 години

Не мога да разбера от ГЕРБ защо изобщо обръщат някакво внимание на БСП.

170

карина

преди 6 години

Нещо не се чува Биг Босът, защо така ? Мълчанието а агнетата.

169

Анонимен

преди 6 години

Това момченце с още немутирал глас бил най-ценния кадър на ГЕРБ.Представете си какви са по-малко ценните.

168

1

преди 6 години

До 2233,ако банкянския,си беше подал оставката,нямаше, толкова да плачат,герберите-комунисти.