72

червена сган

преди 6 години

Нали това бяха нашите бъдещи строители на комунизма? Ето го резултата!

71

Анонимен

преди 6 години

До 75Не, глупи, не тоалетна и банани, НИЩО нямаше, схващаш ли?Виждам, че ти е много трудно, мога да ти обясня и с картинки.

70

Анонимен

преди 6 години

По времето на социализма при Тодор Живков нямаше тоалетна хартия и банани а магазините бяха празни и затова детските бадни нямаше какво да крадат, а днес при демокрацията магазините са пълни с тоалента хатия и банани и детските банди има какво да крадат като разбият магазина,

69

Анонимен

преди 6 години

Ще се случи и това, всички деца и родители да пият успокоителни.

68

Анонимен

преди 6 години

До 42Просто магазините бяха празни, глупи, нямаше кво да се открадне.

67

Аз

преди 6 години

Бе, какво толкова коментирате...Такива, като се хванат - скопяване !!! Хем ще мирясат, хем няма да се размножават.

66

риторично

преди 6 години

До АнонименА стига с тоя САЩ! Когато стандартът ни на живот се изравни със САЩ, тогава пишете за САЩ. Когато родителите на тия деца започнете да ги вземате на работа, да получават заплата, да хранят и обличат децата си, тогава да видим дали ще ходят да крадат. Не може да отхвърляш цял еди ет.нос с години, да го отритваш, да не го вземаш на работа или да го караш да мие 00, мете улиците или му подхвърляш 100лв за цял месец, и после да ревеш по форумите, че децата му крадели.

65

Анонимен

преди 6 години

В САЩ няма малолетен , няма непълнолетен. В много от щатите за сериозно престъпление малките злодеи влизат в пандиза и го отнасят както си требе.

64

Мико

преди 6 години

ЕДно време за малолетни престъпници имаше ТВУ(трудово възпитателно училище) там бяха под охрана и контрол. Някои се превъзпитаваха други не. Но определено ефект имаше. Просто нямаше престъпници по улиците бяха си там където им е мястото.

63

ХХХ

преди 6 години

Не им трябва затвор ! Трябва публично да бъдат изнасилени от някой чичко и да бъдат пуснати !

62

dp

преди 6 години

А бе като са малолетни и не могат да носят наказателна отговорност ще им се наложи бой да носят, не че такива ще ги бъде някога за нещо свястно ама поне да научат къде им е мястото.

61

Левски

преди 6 години

До КретенМи всяко стадо си има ***.'Кретенче'По онова време верно някой ги изядоха прасетата ама в сравнение със сега престъпници да ни оправляват е капка в морето....

60

Левски

преди 6 години

До АнонименБогата на гърба на народааааа....глупчоооо...Сега по думите на сегашния режим сме с една стабилна икономика и сме една силна Европейска Държава!И след 100 години някой като теб ще пише ей колко силна икономически и стабилна държава сме биле 2017г.

59

Левски

преди 6 години

До АнонименЗащо дразниш така хората?Богатите преди 44г не казваш как са станали богати!Заграбвали са труда на по бедните.На тези които са имали по малък бизнес като земя или животни са ги смачквали и са ставали по-богати.Техните деца са се образовали.Знам от възрастни хора които са живели преди 9септ. 44г и когато 89г. свалиха Тодор Живков казваха нищо добро не чакайте.Аз им се смеех и им казвах ,бабо ти нищо не разбираш ти си много стара вече...И сега чак разбрах какво е искала да каже...

58

Кретен

преди 6 години

Тези които ги разтреляха на летище Варна 1983-та година какви бяха? Или май не си чул за тях. Гледал съм и съветски филм има за детска банда!

57

56

преди 6 години

Преди 89та години по времето на Тодор Живков детските банди се казваха Тимуровски команди...Тогава имаше морал и добродетели!

56

SS

преди 6 години

тоа гарда е всъщност будала! - Спокойно е можел да ги застреля на место - с маски са, откъде да знае, че били те деца. Самозащита и толкоз! И зашита на собственост. Така де - решил е, че тиа са терористи, талибани, джихадисти с пояси, и т.н.... Изпуснат е златен шанс за разчистване на ***, уви!!!

55

месара

преди 6 години

бе тая държава до кога няма да може да се справя с тия малолетни престъпници ?! да се построи затвор за малетни вместо да строят кучкарници ! стига с тая " демокрация " , търпимост и най вече безхаберие - хващат ги и ги пращат да чукат камъни за една супа на ден - да се отворят отново трудовите лагери !!!

54

Анонимен

преди 6 години

Няма по-голямо наказание за малките бандитчета от задължение да полагат труд за обществото за дълъг период от време.Тухларна,метене,строителство,строеж на магистрали.Ще има и полза за обшеството и голям наказателен и възпитателен ефект,защото те мразят труда повече от всичко.А и докато се труди, на гърба му да има надпис ,,Крадец,,като в някои Щати.

53

Анонимен

преди 6 години

До 55 - олиго.френ, България е била най-богата държава на Балканите и в топ 10 на най-развитите държави в Европа. Ако терористите не бяха дошли на власт, сега щяхме да сме по-добре от Швейцария. Русия е била първа промишлена сила в света и е щяла да бъде 300 млн, до края на 20-ти. Заради революцията, днес руснаците живеят в мизерия и са едва 149 млн, два пъти по-малки. ГДР беше най-богата държава в Източния блок, а разликата й с ФРГ беше покъртителна. Сам си прави изводите, ако можеш да мислиш.