9

Жоре Каталунецо

преди 6 години

Къв Крим бе бай ***- тези певци за да пеят там, трябва да преминат паспортен контрол от държавата под чиято юрисдикция (официално) е тази територия...демек Украйна. Иначе се водят влезли незаконно и им се удря черен печат за Украйна. А референдума в БарЦелона е все едно Козлодуй да си направи референдум за независимост- щото с тия проходи от АЕЦ-а автоматично им се вдига стандарта като на едни австрийци да речем. Е толкоз. Буенос Айрес

8

до 1

преди 6 години

Нали не е като в Русия.

7

Пенчо 2

преди 6 години

д е е б а сайта грозен... не знаех че думата т у рчоля има нужда от цензура... евала :Д ПОЧВА СЕ

6

Пенчо

преди 6 години

Сега мрънкате,ама утре *** в Казанлък като се надигнат и кажат:"Ние не искаме в България,искаме Туркиместан" ще поздравявате полицаите с палките.

5

Анонимен

преди 6 години

Но Пике е дал толкова много на националния отбор на Испания и сега само защото е признал и гласувал че е каталунец испанците да го освиркват е повече от грозно .Стадото не може да приеме някой с друго мнение

4

Анонимен

преди 6 години

Сепаратистите ранили 430 полицаи?! Нагли разбойници!

3

Анонимен

преди 6 години

какво значи спортът не трябва да се полотизира? ами като забраниха на някои певци и певици да пеят в Крим? това не е ли потизиране? как ще забраняваш изкуството и ще го омешваш с политиката - всеки да играе където си иска. Пике заявил нациолно отговорна позиция, той се чувства каталунец, а протеста който бе мирен бе окървавен от правителството .В краен случай като не го приемат в Мадрид, той има правоот да напусне.

2

Изгърбич Задвратян

преди 6 години

според мен, спортът не трябва да се политизира. пике като е много активен, да остане да играе в мегапървенството на каталуня и да му спрат правата за фифа фефа фуфа и останалите футболни синдикати. Да си подадат документите като отбор и да кандидатстват наново за членство, или да се качват на рейсо и да идат да ритат у Чипровци.

1

евродемукрат

преди 6 години

Ееех, каква хубава , приятна "евроатлантическа демокрация" в 21 век. Уж всеки може да си каже мнението ама требвало да му разрешат управляващите. Ееееее тва е.