6

Циник

преди 6 години

Вчера един отворко в подобна тема ми превъзнасяше полицията - колко бързо се справила със стрелеца! А какво излиза - той сам си е теглил куршума ! Да се чуди човек - как е качил 200 кила автомати и боеприпаси в стаята на 30 етаж .... сигурно пиколото му е помогнало....Добре че не е решил да похвърля ръчни гранати от балкона...тогава убитите щяха да са х10!

5

онбашията

преди 6 години

колкото по-напред отива техниката, толкова по-опасни оръжия/инструменти ще бъдат във възможностите за притежание на единичен човек, истинския купон ще дойде когато не картечници, а устройства с мощта на атомна бомба станат технологично достъпни за сам човек. дори и да бъдат забранени, това нищо няма да промени, то и автоматите са забранени в норвегия, но това не спря брайвик. разселването из космоса е много по-важно от всички други разселвания в миналото

4

Анонимен

преди 6 години

Гледах няколко сериозни знализи на ситуацията. Проблемът е, че службите на САЩ са в много тежко положение защото са видяли, че по никакъв начин не са можели да предотвратят това престъпление. Човекът е нямал никакви контакти с ИДИЛ и терористични организации, не е бил активен в социалните мрежи, не е заплашвал никого; което ще рече че милиардите долари давани за сигурност не работят в този случай. А такива като него са милиони в САЩ - лошото тепърва предстои заради социални проблеми там.

3

Анонимен

преди 6 години

Сега е време Пхенян да излезе със заявление че трябва да се борим с ядрата на световния тероризъм и да нападне и окупира щатите :)

2

ined

преди 6 години

Не му издържали нервите на човечеца да слуша американската чалга

1

Хм

преди 6 години

Отдавна разбрахме защо бяха нужни атентатите от 11.09.2001-те дадоха старт на войната за световно господство на САЩ и повод за инвазия в 3 държави под предлог борба с тероризма.Въпросът е:За какво им е нужен тоя впечатляващ атентат?Ислямска държава вече се спихва и то не благодарение на САЩ!Обаче Асад е на път да си върне нефтените полета в Деир ез Зор(над 60% от запасите на Сирия) и трябва да се направи нещо!Колко удобен повод да бъде заграбен от САЩ тоя нефт,под предлог усилване на борба с ИД!