151

Ани

преди 6 години

Млък,бе,***....

150

Анонимен

преди 6 години

Президентът говори с военни термини щат ги разбира ,разбира и от тактика за разлика от управляващите-А ако тези управляващи разбираха от конституция щяха да разследват имотите на т.нар цар защото в Конституцията е зяписано че всички земи/дадени да се ползват от царя в миналото са собственостна държавата

149

Анонимен

преди 6 години

Тоя *** предизвиква президента от първия ден на сегашното народно събрание. Баси наглата твар! Но пък стана ясно, че Борисов няма партия. ОПГ-то си е на Цецо.

148

бай Петко

преди 6 години

Казах ка.ун...

147

бай Петко

преди 6 години

Тоя *** най-накрая ще си намери майстора !!!

146

Кръчмаря

преди 6 години

Не подценявайте ЦвЦв. Не напразно е сивия кардинал на ГЕРБ.Но напоследък малко го натовариха - стана като пожарникар... изтребители, ЕМКО, Дунарит, Суджуци... а сега и родата на Делеян Добрев. А като гледам още скандали изплуват.Кого ще обвинят сега като те бяха на власт все... пуста опозиция ... крият се като ти трябват.

145

1

преди 6 години

Браво г-н Президент,взе им страха,те мислеха,че няма по-голям мъж,в България,от банкянския пожарникар.Вече имате моя глас,за втория ви мандат.

144

Анонимен

преди 6 години

Хора с особена форма и съдържание на главата като този на снимката не могат да са начело на държавата. Физкулт-Ура и у лево!

143

Pilot

преди 6 години

Този *** физкултурник много изпростя. Президента е единственният читав политик в момента и затова е с най-високия рейтинг.Оставка негодници !!!

142

доц. д-р чоко боков

преди 6 години

друго си е с физкултурно-мутренски.

141

9689

преди 6 години

Клеветнико долен млъкни.

140

Анонимен

преди 6 години

айде у лево време е да си одите на село

139

виц

преди 6 години

След избори Цв.Цв отива при Б.Б. и казва, че има има две новини - лоша и добра.Лошата е, че никой не е гласувал за ГЕРБ, а добрата е, че ...са спечелили изборите?!

138

Спеца

преди 6 години

Нормално е , той е военен и когато насреща му застанат "умници" като тоя Цвъки , войника разбира че трябва да се готви за битка!Но Цвъки не ги разбира тия неща , той разбира от апартаменти , от сценарии със звучни имена !А пропо Цвъки кога ще върне парите които Държавата загуби от обжалване на неговите сценарии и арести?

137

Dies Irae

преди 6 години

Крайно време е обществото да ЗАДЪЛЖИ политиците всички депутати който не са се явявали на работа ДА БЪДАТ НЕЗАБАВНО ДИСЦИПЛИНАРНО УВОЛНЕНИ И ДА ИМ СЕ ЗАБРАНИ ДА СЕ КАНДИДАТИРАТ ЗА КАКВАТО И ДА Е ПОЗИЦИЯ В УПРАВЛЕНИЕТО ИЛИ АДМИНИСТРАЦИЯТА НА ДЪРЖАВАТА!!! Местата им да остават празни до следващите избори и да видим до края на мандата им КОЛКО ПРАЗНИ МЕСТА ЩЕ ИМА и да се установи по този начин точно колко депутати са нужни за да работи нашата държава!

136

Цецо

преди 6 години

Ц.Ц. спомена,че Боко се е върнал от Талин, но не разбрах дали се е наспал там

135

Dies Irae

преди 6 години

До кога всички медии послушно ще мълчат по този въпрос и няма да го задават публично, всеки ден, всяка вечер докато не накараме политиците да спазват закона така както са го гласували? Нали всички виждаме на парламентарен контрол колко е празно. Повече от 50% ги няма! Нагледно доказателство, че 60 депутата ни стигат! Нали все нямат присъстващи за да започнат работа. Все няма кворум. Като е така да ги съкратим и точка. И като им плащаме заплатите да ИЗИСКВАМЕ от тях ДА СЕ ЯВЯВАТ НА РАБОТА!!!

134

Dies Irae

преди 6 години

Чл. 190 ал.1 от Кодексът на труда:Дисциплинарно уволнение може да се налага:1. Три закъснения или преждевременни напускания на работа в един календарен месец, всяко от които не по малко от 1 час2. неявяване на работа в течение на два последователни работни дни.Та въпросът към ЦЦ, ББ, останалите политици и медиите е: ЗАЩО НЯМА ВСЕ ОЩЕ НИТО ЕДИН НАРОДЕН ПРЕДСТАВИТЕЛ КОЙТО ДА Е ДИСЦИПЛИНАРНО УВОЛНЕН?ЗАЩО НАРОДНОТО СЪБРАНИЕ И ПОЛИТИЦИТЕ ОТКАЗВАТ ДА ПРИЛАГАТ ЗАКОНИТЕ ГЛАСУВАНИ ОТ ТЯХ САМИТЕ?

133

Анонимен

преди 6 години

Радев: Бойко обеща да ми купи хвърчило, ама друг път.

132

Dies Irae

преди 6 години

Аз да напомня на ЦЦ:В Правилника за Организацията и дейността на НС е записано:Чл. 136 (1) Народният представител е длъжен да присъства на заседанията на Народното събрание и на комисиите, в които е избран.(3) Народен представител, на който се налага да отсъства по уважителни причини от заседание на Народното събрание или от заседание на комисия, предварително уведомява председателя на НСЧл. 137 За неуредените въпроси в този правилник се прилагат Кодексът на Труда.