24

А бе

преди 6 години

Само дето Тръмп пропуска една малка подробност-това "Абсолютно зло" се ражда в Ленгли,Виржиния*!*Ленгли-централата на ЦРУ

23

Паметлив

преди 6 години

Атентатите на11.09.01г бяха организирани за да оправдаят инвазията на САЩ в няколко страни.Въпросът е:Какво трябва да оправдае тоя впечатляващ атентат????Ислямска държава се спихва и то не благодарение на Америка,освен това Асад е на път да си върне нефтените находища в Деир ез Зор(които са над 60% от запасите на нефт в Сирия).Колко удобен повод нефтът на Сирия да бъде завладян от САЩ,под предлог,че борбата с ИД трябва да се засили!Хитро,а?

22

непукиз

преди 6 години

До без думи ,,невъзмутимо зло,,

21

,,водопад,,

преди 6 години

,,хубава картина,,

20

без думи

преди 6 години

хазарта и конкурсите за красота не са ли зло

19

Анонимен

преди 6 години

Чета и не вярвам на очите си! Как може да има нормален човек на този свят,който да се радва че някъв изтрещял и з ве рг е убил невинни хора? Какво точно лошо са направили ? Че са отишли на кънтри концерт? Е, вярно, ако бяха на чалга парти нямаше да са " кравари". Някой долу нарече САЩ бананова република.... е ако е така, то значи трябва да се замислим къде е България. Не удобрявам политиката на САЩ. Но повярвайте ми, повечето американци също са против държавата им да е в постоянна война.

18

hahaha

преди 6 години

това е нито абсолютно зло нито безсмислена трагедия, това си е терористичен акт и никой не иска да го каже това нещо. Интереснот е че този път не е мюсюлманин а е християнин и това дава основание акта да се нарича християнски тероризъм, щом има ислямски има и християнски. а сега си помислете ако беше мюсюлманин какво щеше да стане по световните медии...моля да бъдем поне малко сраведливи и да кажем че тероризмът няма религия...

17

X

преди 6 години

Що не коменирате бе ?? Страх ли ви е ? Хахах

16

Мишков

преди 6 години

На сайта трябва се забрани да дава трибуна за коментари на такива чекиджий като вас.Какви бяха тия кравари,какви бяха тия глупости.*** долна!За това там сте на това дередже и няма да мръднете никога!

15

ачо като камАчо

преди 6 години

кво общо има между лас вегас и париж или примерно садово?????????????? СНОЩИ ПОЧИНА БАЯ НАРОД В БГ. КВО НАПРАВИ ГРЪМПИ????? Премести го. Еми и аз го преместих.

14

Анонимен

преди 6 години

Речника на тоя пич е по зле и от тоя нашата тиква. Нещо като US Цв.*2.

13

Пародия

преди 6 години

"Културата" на САЩ произвежда психопати, от които властите не са в състояние да опазят данъкоплатците си!?

12

ТРУМПОЛИНО -Г-Ъ-З

преди 6 години

ХАЙДЕ , ХРАНЦУЗИ -- БАРАБАР СО ХРАНЦУЗКИЯТ ЛЕГИОН ОТ УБИЙЦИ , , КОЙТО РАЗЧИСТВА ТЕРЕНА НА КОЛОНИАЛНА ЕВРОПА ЗА ГРА.БЕЖИ ПО СВЕТА - - - ГАСИТЕ ЛАМБИТЕ , И ГО ЛА.ПАЙ.ТЕ НА ТРУМПОЛИНО- - ПЕРХИДРОЛ-ПАЛЯ-ЧО ОТ ЧЬОРНО-БЕЛОЙ КОЛИ-БОЙ OF THE USA - СВЕТОВНИ ТЕ-РУ..РИС-ТИ НА ГОСТИ НА АМЕРИКАНСКИТЕ ИНДИАНЦИ - 95 000 000 ИЗБИТИ ОТ СА-ДИ..СТИ--ТЕ АН.ГЛО-САК.СИ- - - УТРЕ ВЕЧЕР ГАСИТЕ ЛАМБИТЕ ЗА РАЗРУШАВАНЕТО НА МАЛИ , И ОГРАБВАНЕТО НА ЗЛАТО И УРАН И НЕФТ ОТ НИГЕРИЯ - ВАША МАМА В УСТА

11

Русоил

преди 6 години

***.

10

КРАЛИ МАРКО

преди 6 години

Последно време за Сатаната сащ идват все хубави новини. Сатаната трябва да очаква края си.Да си плати за всички злини причинил на добруването във света.

9

Анонимен

преди 6 години

Стрелецът уцели бинго в Лас Вегас - т.е. не само отделни линии, а запълни картончето. За толкова кратко време постави рекорд в американската история. Явно гените от първите завоеватели, които са ходили на лов за роби и носърчета са дали своето. Всяка спортна олимпиада го потвърждава, че белите са най-добри в стрелбата, а черните в бягането.

8

Хари

преди 6 години

Исляма не е просто зло. Исляма е инкарнация на самия Сатана!

7

Анонимен

преди 6 години

Пак ше гасит светлините на Айфеловата и ше си лягаме. Убита работа

6

Русский

преди 6 години

Краварите да се готвят - 2018 ще им бъде кошмарна.

5

Х

преди 6 години

Брей тоя Тръмп