58

Анонимен

преди 6 години

Според мен дори никой не ги е питал от ИДИЛ дали поемат отговорността или не, ама те го били поели. Някой да звънне поне на PR-a им все пак са голяма организация !

57

ФАКТ!

преди 6 години

Исляма(сунизма салафизма) беше развит от запада и Исраил за да противодейства на Русия и Иран(Хизбула).Тъй като арабските държави имаха петрол с който да свалят цените когато от Вашингтънгтън кажът.Те го резултата Сащ и Великобритания развиха Персииският Залив Франция поради болни имперски амбиции по някогашно величие разви Магреб а Германия и Австрия развиха Турция!Те го резултата!Руснаците са си добре обаче имат добри въоръжени сили както и китайците да му мислят европитеците!

56

Да, бе

преди 6 години

А, ми да, тя "Ислямска гадна държава" едвам чака да поеме отговорност щом някъде някой otkachenyak izperkal стреля на поразия, защото е сърдит на целия свят.

55

PUT..Kin

преди 6 години

ot tiq 50 i kusur 35 rusnqci(rashki) ekskurzianti po potvyrdena info

54

Анонимен

преди 6 години

Ха-ха-ха! 58 *** са утрепани! Ровим в руското посолство в Сан Франциско, пък лудите пуцат!

53

П.ърдела

преди 6 години

Вчера така се изрязах , ама много яко пръднах че за малко да се .... на....***...и Ислямска държава пое отговорноста,,...

52

kiro

преди 6 години

До Дарвинне, африканци са

51

юбералес

преди 6 години

Toчно щях да поема отговорността и тия от ИД ме изпревариха. И как така Стивън, приел изсляма е останал с може би най-християнското име. Да напомня, че папа Стефан (определен за светия) е един от големите борци срещу изсляма през 8 век.

50

Adolf Eichmann

преди 6 години

Тимоти Маквей прави Норвежеца и този от Вегас да изглеждат като аматьори взети заедно. Едниствения който накара Американската полиция да се наака и да го кара публично чрез медиите да спре и да се смили са Джон Мохамед и Лий Малво

49

Дарвин

преди 6 години

Ислямска държава няма нищо общо с исляма.98% от жертвите на ИД са мюсулмани.Доста от бойците в ИД дори не са ***...

48

Коджабашев

преди 6 години

До drbrОт тия 500 хиляди руснака. 90% не са руснаци най-вероятно.

47

drbr

преди 6 години

Малко факти:В Америка живеят около 5 милиона руснаци.В Русия - 150 хиляди американци.Всяка година около 500 хиляди руснаци кандидатстват в лотарията за зелена карта.

46

ОМКМ

преди 6 години

Оня норвежски албинос дето изби 64 деца не е ли приел исляма още ?

45

Adolf Eichmann

преди 6 години

Blackradio, замислил ли си се въобще, че лудия в случая може и да си ти? Не нали? Как е възможно? Та ти мислиш като всички овце, опа нормални граждани ;)

44

ee

преди 6 години

eheeee как обърнаха нещата пак върху исляма...това е чист терористичен акт и то от християнски стига глупости...

43

Adolf Eichmann

преди 6 години

Забелязвате ли как Ислямска Държава поема отговорност за всичко напоследък? Масова стрелба в Америка, някой сгазил група хора в Лондон, роми ограбили възрастен човек - какво ви говори това? Те нямат нищо общо, защото не могат или не искат да организират нещо значимо са оставили нещата на самоход. Ако някой лудне и направи поразии, разбира се е тяхна организация и идея...... бул-шит! Започват да ме дразнят защото усещам, че те самите не искат да направят нищо - защо ли е интересния въпрос без отг

42

Анонимен

преди 6 години

ID пое отговорност но полицията в отхвърли тази възмможност!Що за ветеран от войната може да е мюсюлманин или още повече терорист

41

PD

преди 6 години

Дрън, Дрън. Американците имат достатъчно свои причини да изперкват, благодарение на условията в собствената си държава. А медиите раздухват религиозния мотив, защото имат нужда от реакция и войници, готови за "кръстоносен " поход, в защита на голямото лапане на чужди ресурси.С тези манипулаций, срещу араби може и да стане, но ми се струва. че скоро ще се пробват и другаде, където това няма да е достатъчно.

40

Имама на България

преди 6 години

От главно Муфтийство ще отслужат ибадет и ще ЗАКОЛЯТ КУРБАН за тоя милостив и благ акт угоден на Аллахчето .Главните Мюфтии ще раздадат и локум по случай намаляване с малко на броя на покварените от Шейтана неверници.

39

dadadadda

преди 6 години

тея са виновни и за Холокоста, да знаете... глупости