12

леля цоца

преди 6 години

дава вид че разбира от нещо, което не го разбира.

11

Циник

преди 6 години

Такива потресающи мисЪли! Ако не беше тази кака - никога нямаше да ми хрумнат! Работи женицата - та пушека и до нас стига! Бори се....ъъъъъ...май изпаднах в патос! Завиждам и - луди пари - за нищоправене! Шуробаджанащината в ЕС - то май други там няма.Измислят си ресори и направления - пари на данъкоплатците бол! Храним половин Африка...та за тая мумия ли няма да има?

10

Анонимен

преди 6 години

Така съм го натопорил, че префарцунената брюкселско-хаджидимовска мадам ще се наниже като пеперуда за хербарий. Безполезна твар с дълбок джоб и евтин ум.

9

Анонимен

преди 6 години

Оф, то всичко е добре, ама само да не и както го правят в България. Дано повече хора си спомнят цифровизацията на ефирната тв каква измама беше.

8

Прост човек

преди 6 години

Извинети чи съм прос ама не разбирам в какво е разликата между еврокомисар и член на Политбюро?? ЕК, ЦК и пр. ненужности...

7

Съпоставка

преди 6 години

Навремето бяха питали генерал дьо Гол какво мисли за някаква изложба. Той беше отговорил: "Не съм източноевропейски ръководител, за да разбирам от всичко!"Ясно е тази нашата какъв модел за подражание си е избрала!

6

бшсдхг2ш

преди 6 години

Таз ,оФцЪ" аку я питат какво е ,,маршуризатор шъ реши ,че се касае за такси .На гроб калинките ,край нямат .

5

Вуте

преди 6 години

Ба ме се у дръжавата,щом една аджидимовска ***,почна да говори за цифровизации?!

4

Анонимен

преди 6 години

Що за *** и кухи лозунги? Много приказки, никакъв смисъл.

3

Гюнтер

преди 6 години

Маалиии,колко е грозна..

2

ЦВЪ моралиста

преди 6 години

Абе ако разберат, че идва от полицейска слухтяща партия ще я изгонят със шутове от Евро комисията та по добре да си трайка там и да си ръкомаха с ръце като диригент-пингвин за 50 бона на месец.

1

Анонимен

преди 6 години

Нали беше филоложка, ***?Или реши да си специалистка по всичко?Ако е така, евтинееш!