16

Кретен

преди 6 години

Господи прибери си вересиите!!!! Много те моля!!!! Бездомни кучета разкъсват деца в населени места в България! Тези...., изпусната норка някъде в Гърция ухапала дете??!! То и мазилка може да ти падне на главата като ходиш по улицата по тази логика!!!

15

1

преди 6 години

Да изядем по една пържола по случая !

14

Анонимен

преди 6 години

Това добре, обаче лидерът на веганите е по-женствен от повечето жени и да бъдем обективни, доста по-секси от повечето жени.Пуснал си е брадичка тип "Хошимин" и не знам какво може да даде за каузата.

13

Аман бе!

преди 6 години

Веганите, освен че са много нагли, са и вредни!Вчера или онзи ден прочетохме в медиите за дете на вегани - пубертетче, възпитано също да бъде веган, се е самоубило, защото друго дете го замерило с парче месо! Значи така възпитават децата си, че те стават патологични фанатици.Откъде да знам дали утре някое такова веганче няма да налети да ме заколи, само защото ям бургер с колбас или защото нося кожено яке?Опасните луди трябва да се държат под ключ, а не да им разрешават да правят демонстрации!

12

Майтап, Уили

преди 6 години

От къде точно ще си бръснат козината тези?От коя част на тялото?

11

Анонимен

преди 6 години

По тая логика и овцете и кравите да спрем. Свинете също. И всички ще станем вегани.Нали и тях трябва да ги убием преди да ги изядем.

10

э23

преди 6 години

Чудя се как може да отделят толкова място в този сайт на тези?!!! Да не би и журналистката да е веганясала?!

9

Анонимен

преди 6 години

хайде вече да си обръснат главите,да им се проветрят малко.

8

Карнист

преди 6 години

Уууу, прочетох статията, па се присетих че не съм размразил свинския врат, да го пекна довечера с картофки и дижонска горчица.

7

Анонимен

преди 6 години

вчера срещнах в плод-зеленчука една репичка и цял стрък пресен лук ..........плачкат,плачкат горките !

6

vlady

преди 6 години

Да протестират на съответното място - бул. "Т. Александров" 31. Да представят исканията си пред архиерея на арменската епархия архимандрит Исахак Похосян.

5

Батман

преди 6 години

Припаднах докато прочета статията, дори не я дочетох....И разбира се Вегани че кой друг да протестира. Защитавам ревностно марулите, морковите и краставиците-да не ги ядът или отглеждат......

4

Бай Иван

преди 6 години

Ехххх едно време какви вегани имаше....

3

Анонимен

преди 6 години

Колко опасни станаха нашите улици, не ни стигат нашите и чуждите разбойници, ами и нек'ви луди изпуснати незнайно откъде.

2

Анонимен

преди 6 години

Тези няма ли кой да ги прибери по лудниците? До кога откачалки ще се разхождат по улиците?

1

Анонимен

преди 6 години

Норките наистина представляват опасност за тукашните видове порове. Иначе "пърформансите" на "веганите" ги знаем и няма нищо по-антипатично от това шепа откачалници да си показват глупостите на центъра на София.