39

Анонимен

преди 6 години

Още една новина от Бъзикилийкс

38

Анонимен

преди 6 години

Не, как ще се разпада! Даже Турция чака на вратата докато стане достатъчно мюсюлманска за тях, че да влезат.

37

Анонимен

преди 6 години

kolkoto po barzo se raspadne, tolkova po dobre za vsichki.

36

Ала-Бала

преди 6 години

Допълнение Тук става въпрос за Европа и нейната неспособност да обедини политически и идейно няколко десетки народа. Оставете я Русия, "не плачете на чужд гроб". Скоро бях на Края на Света - Камчатка. При онези трудни природни условия ( 8 месеца сняг от 3 - 5 метра ), представените ни от *** медии руснаци, като подивели орди, гладни, алкохолизирани, работят и карат масово японски джипове и прословутите банани са на цена 90 рубли/кг ( 1 лв = 34 рубли ). Плачете за нас и нестретата ни...

35

Ала-Бала

преди 6 години

Тук става въпрос за Европа и нейната неспособност да обедини политически и идейно няколко десетки народа. Оставете я Русия, "не плачете на чужд гроб". Скоро бях на Края на Света - Камчатка. При онези трудни природни условия ( 8 месеца сняг от 3 - 5 метра ), представените ни от *** медии руснаци, като подивели орди, гладни, алкохолизирани, работят и карат масово японски джипове и прословутите банани са на цена 90 рубли ( 1 лв = 34 рубли ). Плачете за нас и нестретата ни....

34

ХаХаХа

преди 6 години

Драги съфорумци вижте по-долу написаното от креатурата с ник Путин. Вижте пример на русофил- национален предател. За него руското е руско, но в нашата родина имало небългарски райони. Коментарът както се казва е излишен. Това сте вие русофилите-родоотстъпници!

33

Ераст Петрович

преди 6 години

"Референдумът в Каталуния за съжаление е поредната, но не последна стъпка в разледелието на Европа..."Изобщо не става въпрос за "разледение" на Европа. В най-лошия случай няколко счупени глави и Европейският съюз ще бъде съставен от повече държави. Пример - Чехия и Словакия. Подобен процес в тази си форма може да се прояви само в демократични общества.В недемократични общества нещата протичат по различен начин. Пример - Косово и Чечения.

32

ХаХаХа

преди 6 години

Путин питай Путин дали е на същото мнение. Още не е ли дошла флашката, че проявяваш самостоятелно мислене?

31

ПУТИН

преди 6 години

До ХаХаХа хазхахаххаха 82 процента от населението на Русия са руснаци а и не виждам проблем в отделенето на Чечения,Дагестан и Ингушетия за сметка на това руснаците ще си вземат цяла източна Украйна и северен Казахстан както и част о Молдова а за България та има региони който не са български и на мен не ми пука за тях като например за Кърждали,Пазарджик,Разград,Смолян да ги вземат та да се понамали малко напрежението в бг.

30

ХаХаХа

преди 6 години

За сведение на тоя колос на мисълта, сигурно е завършил в Москва, тук става дума за разпадане, не на ЕС на съставните му части, а на една национална държава на съставните й части съществувала преди ЕС. При този процес най-малко русопоклонниците трябва да злорадстват, защото многонационалните държави, като Русия са най-застрашени да последват примера на Испания. За нас с турското малцинство да не говорим. Но русопоклонниците винаги са били национални предатели.

29

ПУТИН

преди 6 години

До К КОСТОВ Следват македония,Белгия,Молдова,Италия и Франция за разпад!!ДЕМОКРАТИ РАЗБЕРЕТЕ ЕС НЕ Е ЕДИНЕН,НЯМА ЕДИНЕН СТАНДАРТ МОЖЕ ЛИ ДА СРАВНИШ ЖИВОТА НА ЕДИН НЕМЕЦ С ТОЗИ НА ЕДИН БЪЛГАРИН ИЛИ РУМЪНЕЦ?ДОРИ СССР НЕ Е ИМАЛО ТАКАВА РАЗЛИКА В СТАНДАРТА НА РУСНАК И УКРАЙНЕЦ А В ЕС ИМА!!

28

К КОСТОВ

преди 6 години

ЗАЩОТО ***, ТАМ ИМАШЕ ГЕНОЦИД И СИГУРНО НЕ ПОМНИШ КОЛОНИТЕ БЕЖАНЦИОТ ЮГОСЛАВИЯ!!!

27

Анонимен

преди 6 години

КОЛКОТО ПЪТИ БЪЛГАРИЯ Е ТРЪГВАЛА С ГЕРМАНИЯ И Е СЛЕДВАЛА НАЦИОНАЛНА КАТАСТРОФА.СЕГА ЩЕ НИ Е ЗА ТРЕТИ ПЪТ. НЯМА РАЗМИНАВАНЕ

26

ЕВРОПА СЕ РАЗПАДА

преди 6 години

НАРОДИТЕ СЕ ОСЪЗНАВАТ.БОГАТА КАТАЛУНИЯ НЕ ИСКА ДА ХРАНИ ПОВЕЧЕ КАСТИЛЦИТЕ.БОГАТА ФЛАНДРИЯ - ВАЛОНИЯ (БЕЛГИЯ СКОРО НЯМА ДА Я БЪДЕ) богатият италиански север - ман,галсата южна италияШОТЛАНДИЯ - АНГЛИЯ

25

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 12Те реките с мед и масло ще текат, но само след като всички са обзаведени с евро гал0ши с големи грайфери, за да не се пързалят в глобалното село. Естествено ще бъдат произведени в Азия, защото еко-евро няма как да станат в Европа, но пак ще са си европейски.

24

Ala_Bala

преди 6 години

Преди 20 години бях уверен, след толкова години ще имаме Обединени Европейски Щати. равни възможности и дори задължителен и официален език. Днес се вижда, че при наличието на толкова малки и многообразни народи, мечтата няма да се случи. Вече се проля и кръв. По добре да се изостави политическото обединение и да се върнем към Общия пазар. Въпросът е какво да се прави с кастата на Брюкселските чиновници?

23

Принципно

преди 6 години

Защо отказваме на Каталуния това,което приветстваме в Косово......... ???????!!!!!!!!!!!

22

Зозо

преди 6 години

Точно защото не е СССР, за това няма да се разпадне ЕС. ЕС е гъвкав и богат, не е бензиностанция населена с пияндури. А вие си мечтайте, мечтите са безплатни! И на коча мъ...... се клатят ама не падат!

21

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 15 ох майко пич имам по-вече пари отколкото можеш да си представиш и друго защо за теб ес е рай защото хомосексуалистите имат права ли??

20

Анонимен

преди 6 години

Докато петата колона чака ЕС да се разпадне, да не се повтори историята с СССР. А на како се радват тия ***? Че ние ще сме най-потърпевши. Германия и Франция ще си бъдат винаги велики държави, а ние окончателно ще се спихнем.