28

Anonymous

преди 6 години

20 или 50 жертви, кое е вярното?

27

Анонимен

преди 6 години

Много добър уестърн. Евала. Те такива филми правят, харесват им.

26

Толерастия

преди 6 години

Бе тоя тури аллах-малахчетата в малкото си джобче. Жалко, можеше на пълен щат да го вземат при тях, и бонус щеше всеки месец да взема.

25

Анонимен

преди 6 години

Това за новина ли го имате? Та това е ежечасие отвъд океана. Живях 5 години на онази територия и нямаше час без някъде да не се стреля и убива. Имаше една кабеларка която само с това се занимаваше и излъчваше ежечасно убииства грабежи и изнасилвания. Това нещо си е най нормабно отвъд океана никой не прави сензации с това! До такава степен са свикнали с това че на никой не му прави впечатление! Всеки има пистолет в себе си и когато се наложи го използва. Пишат го неизбежна отбрана!Съд не ги лови

24

Год блуес Ъмеруика

преди 6 години

Истинско ковбойско (говедарско) кънтри увеселение. Пуцалка, чалга и вива Лас Вегас до зори! Ким може да не си дава зор, тия ще се изтрепят сами.

23

ТHE Патриот

преди 6 години

у срелеца са открити руски паспорт 1 брой!Клетвена декларация на руските служби че е изпратен там с цел да убива американци подпечатана и подписан от Путин и нотариално заверена,както и телефон чийто последен набран номер непосредстено преди стрелбата е звънял в Кремъл.Очедидци твърдят че стрелеца е крещял "За Путину за родину " докато е стрелял.Доказателствата за руска връзка са солидни и не подлежат на оспорване !От държавният департамен на ФАЩ заявиха ,че ще усилят санкциите срещу Русия!

22

Циник

преди 6 години

Стрелеца е 64 годишния Stephen Paddock...чакаме мотивите!

21

Циник

преди 6 години

Цитат: "Той е застрелян от полицията скоро след като открил огън."Скоро ...скоро...колко да е скоро...след 20 трупа, и 100 ранени!

20

Анонимен

преди 6 години

Интересно защо крият името на убиеца. Дали защото не е афро американец? А по такива концерти ходят основно бели хора

19

сащ суперсила ,хаха

преди 6 години

Къде са сега краварозащитниците на западналите ценности. Винаги съм знаел че сащ са прогни ла държава намирисваща на мухъл. Нека сега да ми обяснят колко е хубаво да живееш там.В гипсокартонените бараки ,пардон "къщи". Серийни убийци навсякъде. Изтрещяли хора които не зачитат човешкият живот. А ми говорят за права.

18

Анти ГЕРБ

преди 6 години

Явно толкова много "демокрация" им дойде в повече и на самите кравари. Голяма част от тази *** са тотално изкрейзили. Убийствата без причина отдавна станаха нормално ежедневие за краварите. В Каталуния пък полицията бие като за последно. ЕС мълчи, сякаш нищо не се е случило. Русия нищо не прави, но търпи санции. В Испания бият до кръв, в Турция вкараха десетки хиляди в затворите, в Саудитска Арабия чак в 2017 г. дават право на жените да шофират, но ЕС мълчи, светът мълчи. Що за демокрация???

17

Дар Вин

преди 6 години

Така е, от време на време мършата на стадото се проявява в такива форми и унищожава и такива без късмет в стадото както и себе си - мършата. С висока степен на увереност може да се напише навсякаде е така и ще бъде.

16

Was ist das

преди 6 години

Първо Америка не е само САЩ и второ и в други части на американския континент стават стрелби Мексико , Бразилия и т.н.. но редактора на международните новини на този сайт обича я Тръмп я Путин я Ким я кардашяните ...........

15

Метъл

преди 6 години

Кънтрито е американската чалга, ние сме с теб герой!

14

GRESHISH

преди 6 години

До АнонименNE MECHTAIA ZA AMERIKA NESHTA DA IMAMA NISHTO OBSHTO S NEIA AKO MOGE DA VZEME I BOKLUTZITE KATO TEBE SHTE E SUPER VSI4KI NASHENSKI EVROATLANTICHESKI BOKLUTZI TAM

13

ТHE Патриот

преди 6 години

Руски хакери са хакнали мозъка на срелеца и са поели дистанционен контрол върху действията му,очаква се създаването на сенатска комисия да разследва поредната намеса на Русия във вътрешните работи на ФАЩ!

12

ГАДОРЯН

преди 6 години

Светъл пример дава Република Кравария как требе се живее. Стоп мерси благодаря!

11

Анонимен

преди 6 години

От такова разстояние не е никакъв проблем да улучиш публиката на кънтри концерт. Хубаво е, че не е разполагал с гранати.Правото на всеки да притежава оръжие е гаранция заедно с все по-забързания живот и все по-сериозните противоречия в обществото е гаранция, че подобни новини ще станат ежедневие... скоро и у нас.

10

Анонимен

преди 6 години

и да е викал от 32ет кой ще го чуе ,много е добър от такова разстояние да улучиш

9

Анонимен

преди 6 години

Жалко, че и у нас вече ни напълниха с оръжие! Дават се разрешителни на всеки, и скоро и тук ще започнат такива убийства !