11

Забраним ли чуждото

преди 6 години

финансиране, една бурка няма да остане в България.Защото никой няма да им дава солидна месечна издръжка само заради това, че ходят закачулени. И никой няма да им компенсира глобите за това, че на обществени места ходят маскирани като пингвини.Да наистина, защо у нас все още не е забранено чуждото финансиране?Тогава изведнъж рязко ще спре и радикализацията на ромите. Аааа, сетих се! Как ще лишат ромите от тази аванта, бе? Нали после те няма да идат да гласуват така, както им казват някои!

10

Иван

преди 6 години

Да не стане след дъжд качулка

9

Анонимен

преди 6 години

TO I LINEIKATA IDVA OT TURZIA,ZA DA SPASI BOLNATA BALGARKA.TURSKITE BIZNESMENI ISKAT DA VKARAT PARI-INVESTIZIOI V INDUSTRIATA,A BALGARITE ZAMINAVAT NA TERMINALA.

8

муспи

преди 6 години

Гледам и не вярвам - достигнахме ряз*н да е *** дума! Това ще да е агонията на ряз*ния дявол пред края!

7

муспи

преди 6 години

Никакви пари за мюфтиите и джамиите, защото алах е дявол, а моамед му е личния гей! И двамата са *** и двамата са евреи!

6

лошо

преди 6 години

Как може държавата да не контролира толкова опасни дейности като проповедта в джамиите!?това е престъпно и безотговорно на фона на силния ислямски тероризъм фактор на балканите .

5

vlady

преди 6 години

Редно е Алах да се грижи за служителите си - бави заплати и дължи над 250 000 лв осигуровки. Също така имамите трябва да се молят по-усърдно.

4

Исмет

преди 6 години

До Анонименава ния можам да ви бием дуспата искаш ле вооааа

3

Анонимен

преди 6 години

Ne e rabota na darjavata da obgrijva religiite, no e neina rabota da im bie duzpata ako sa prekaleno nahalni.

2

Анонимен

преди 6 години

Имамите да събират добровоЛни подаяния от бг-турците а не да им прАщат пари от ИД.

1

Калин

преди 6 години

Не остават пари за църкви, че камо ли за джамии, у нас всичко се усвоява предварително по схеми. Нищо, може да разчитаме на Турция да подкрепи поне за джамиите, а те църквите като не могат да се оправят не ни трябват.